Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Разпиляна във въображението
Чудя се какви ли щяха да са коментарите ви ако Пачека доминираха в съвета. Жени и Янита взеха решение с което да си осигурят по-дълго пребиваване в играта и евентуален шанс за победа. Не виждаха тази възможност с техните и потърсиха друг вариант.

Стига с тези обиди вече. Не си струва. Да гледаме финала и това. Остана още една седмица нали newsm78

# 1 171

Joy Joy Joy

Мириел, пак щяхме да одумваме, нали това ни е събрало Mr. Green

Неее, победеният си тръгваше, защото Николай решаваше да остане. Ако беше избрал той да се върне, победеният щеше да остане на острова.
Поне досега беше така. Може би ще променят пак правилата. То всъщност си е време, че току виж в последвалата суматоха забравили някого на острова до догодина Joy

Лека нощ  bouquet до вторник Peace 

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 23:23 от птица

# 1 172
Избягвам да ви чета заради часовата разлика и опасността да науча нещо, преди да съм го гледала.
Но искам да ви кажа, че мъжът ми (който по принцип не е такъв човек) вече ревнува от Николай.  hahaha Изумително сръчен, интересен, изобретателен, находчив мъж - като го видя и светът спира да се върти, направо.. Crazy
Аз го стряскам с думите, че и телефона си даде човека.  Laughing

# 1 173
Птица, избоде ми очите с тези табели, значи  Mr. Green.

# 1 174
  • София
Хайде и аз да се включа

# 1 175
  • густо майна Филибето

# 1 176
  • густо майна Филибето
Оп, грешка Blush

Сори, ама плюса не излиза Laughing

# 1 177
  • София
И се радвайте, че не чувате буквално гнусните обиди на Ники. После щяхте пак да си помислите дали не заслужава ответна реакция /пак говори другото ми аз. А аз всъщност съм по-добра и смирена - прощавайте, на мен шизофренията не ми прости  Laughing/

Днес гледах първите епизоди.
В 6-ти е скандалът на Вальо и Али с Николай.
Е, това, което наговориха Валентин и Али ако не са обиди-злостни и абсолютно преднамерени, здраве му кажи.
Така че, нека да не преекспонираме въпроса с това кой кого пък как бил обиждал.

# 1 178
  • У дома
Кажете от къде да си сваля вчерашната серия ?

# 1 179

Е, това, което наговориха Валентин и Али ако не са обиди-злостни и абсолютно преднамерени, здраве му кажи.

Точно! Аз тогава бях изумена на неговото спокойствие, при условие, че ония му се плюнчеха и звериха накуп насреща. Ако бях аз нямаше а издържа, щях да ги подкарам с шамарите...

# 1 180
  • София
Кажете от къде да си сваля вчерашната серия ?
Заповядай!

# 1 181
Гледахте ли Жени  в лайфа тази вечер?

# 1 182

Точно! Аз тогава бях изумена на неговото спокойствие, при условие, че ония му се плюнчеха и звериха накуп насреща. Ако бях аз нямаше а издържа, щях да ги подкарам с шамарите...

Изкуството на манипулацията - нагрубя някой и го остави да се пеняви, гледайки му сейра  Wink Е те тва е ситуацията, която обсъждате. Той я е търсил тая им реакция затова гледа с насмешка и спокойствие. Дали щеше да реагира така, ако безпричинно го нападаха с обиди? Не мисля...

Гледах лайфа и мисля, че Жени донякъде беше обявена несправедливо. В ситуацията с Филип примерно. Естествено си носи и вината, но в крайна сметка не е обещавала на никой нищо.

# 1 183
В крайна сметка това е една игра. Жени я изигра така. Много ми хареса това, което Митко каза. Николай е не по-малко подмолен понякога, но всички го признават за истински Сървайвър.
Али за пореден път показа колко е елементарен. Гадно ми е само да го гледам.  Laughing

# 1 184
Али има комплекс дето му се е засилил със Сървайвър - това мисля аз... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт