Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Разпиляна във въображението
Вчера видях Жорето в Плевен. Голяма сладур. Още е със загар, с мустачки. Беше с един голям сак. Усмивката не слизаше от лицето му.

# 1 216
  • София
Е поздрави ли го от мен?  Heart Eyes
Покани ли го да пише и тук?  Whistling
Аз снощи много им четох форума.Май Янитка е намерила хубавия лагер на Ники/дават кадри на лайфа/. Като че ще се връща нашият човек в Балбоа. Четох дори,че Силвия го бие и той не е финалист. Като цяло се е настанило мнение,че ще го жертват вече -
подсказват на Янита ,че може тя да иде, подсказват й за Дарец...
Вероятно е изиграл вече ролята си във формата.

# 1 217
Ако не друго сега поне няма да викате, че само Спас е неграмотен  Mr. Green

Трейси, ако ти си кофти човек например (не казвам, че си - в никакъв случай! просто давам пример) - това прави ли ме автоматично мен добър човек?

Не, разбира се  Wink Но нямах точно това предвид.

Ники не е изиграл ролята си. При тези останали той трябва да е на финал, иначе какъв финал ще гледаме - Спас се състезава сам със себе си, да си подобри рекорда - мен ми се гледа мъжки сблъсък. Янита и да остане на острова следващия отишъл там я праща обратно или пък всъщност ще си я държат там - тя не е никаква, ама никаква заплаха. И всъщност Николай обратно с един тотем слагайки на 4-ма знаците за гласуване, 3-ма от тях са Спас Галя и Силвия - четвъртия го гонят. Ама Спас и Галя няма да се да се така Simple Smile Така, че Ники да си седи на острова. Единствено да се е вързал, че Галя я няма и да е решил, че ся са се разединили и са останали Спас и Силвия на Жоро и Гери и да отиде с мисълта, че ше гони Спас, но...шанс.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 11:37 от treisy

# 1 218
  • София-в сърцата на моите деца
Е поздрави ли го от мен?  Heart Eyes
Покани ли го да пише и тук?  Whistling
Аз снощи много им четох форума.Май Янитка е намерила хубавия лагер на Ники/дават кадри на лайфа/. Като че ще се връща нашият човек в Балбоа. Четох дори,че Силвия го бие и той не е финалист. Като цяло се е настанило мнение,че ще го жертват вече -
E , то остава да направят муйката Янита Сървайвър!!! Спирам да я гледам!!! Mr. Green

# 1 219
  • София
Е,много ясно,че няма да е Янита.  Laughing
Само дето много явно е,че ще приключват вече с острова на изгнаника.То си е и време вече де. Не казват кога е финалът- пишат-скоро...  Mr. Green

# 1 220

Ееееее! Ето затова не четях, пу да се не знае! Няма да го гледам това нещо ако изгонят Ники тъпашката. За мен един човек не губи роля никога, ако е читав..

# 1 221
Ай, стига бе! Янита не я виждам да бие Николай в игра. Надявам се да не му е открила и лагера.
А най-много се надявам Ники да не ходи при Балбоа все още.

Ако Николай не е на финал, цялата игра която гледах до момента ще изгуби напълно смисъла си... 

# 1 222
  • густо майна Филибето
Е що да не го бие - зависи от играта, има и известна доза шанс. Иначе и аз се надявам да не стане Praynig

# 1 223
Ами анджък,де!!Нали сценаристите щели да й подскажат за другият лагер на Ники и тя щяла да остане newsm78 Ама ако изгонят Николай няма да гледам тези постановки! То не бе делене на пари, то не бяха договорки....и накрая няма да се очудя, ако Янита я вкарат в някакъв филм/то щото милото си нема акълец/- и вземе та  бие Ники на някоя игра/примерно да се провират през иглени уши Joy/

# 1 224
Ами анджък,де!!Нали сценаристите щели да й подскажат за другият лагер на Ники и тя щяла да остане newsm78 Ама ако изгонят Николай няма да гледам тези постановки! То не бе делене на пари, то не бяха договорки....и накрая няма да се очудя, ако Янита я вкарат в някакъв филм/то щото милото си нема акълец/- и вземе та  бие Ники на някоя игра/примерно да се провират през иглени уши Joy/
Е, браво на тебе, много ме разсмя!!!  Laughing  Joy
То това кухото е толкова несъразмерно слабо, че чак е антисекси.  Sick

# 1 225
Ами анджък,де!!Нали сценаристите щели да й подскажат за другият лагер на Ники и тя щяла да остане newsm78 Ама ако изгонят Николай няма да гледам тези постановки! То не бе делене на пари, то не бяха договорки....и накрая няма да се очудя, ако Янита я вкарат в някакъв филм/то щото милото си нема акълец/- и вземе та  бие Ники на някоя игра/примерно да се провират през иглени уши Joy/

Е стига сега де. Twisted Evil Досега се противопоставяхте, на тези за подпиране на Николай, а сега щом не ви изнася, веднага Янитка била подпирана. Wink
Най-добре си е май всички да се правиме на тъпи и да си гледаме за забавление предаването. И аз ще хвана да спра да си задавам въпроси - защо, къде, какво, как и т.н. Grinning Пък може и още повече да ми хареса Сървайвъра....... Mr. Green

# 1 226
То тая клечка само за подпиране става! Още малко и ще се счупи! Mr. Green

# 1 227
То тая клечка само за подпиране става! Още малко и ще се счупи! Mr. Green

Много я подценявате Янитка де. Sad Помниш ли как я блъсна Спас в "морския бой"? Wink Нито се счупи чак, нито хленчеше.  Twisted Evil
Айде щом много знаеш, идвай с мен и Трейси да участваме на Сървайвър 4. Пък ако си такава, каквато се правиш тук, ще те вземеме в коалицията ни. Mr. Green

# 1 228
Тайничко се надявам Ники да не се е вързал на Янита,че Галя е изгонена.той и без това доста недоверчиво я гледаше,докато тя му разказваше,ама знае ли човек...Няма да има доказателства.Съдейки по авторекламата за утре,като нищо дребното ще изненада Ники.Нещо даваха,че мятат стрели с огън.Нямам търпение!Ники ако се върне в племето,единственият му шанс е да печели неприкосновеност до дупка /не че откривам топлата вода де  Laughing/Пък дребното самичко на острова сякаш не го виждам да изкара.И да открие лагера,та кво?

# 1 229
Ехо Hug
А как ви се вижда един такъв сценарий: Ники се връща в племето (няма значение дали победен или сам пожелал), не печели имунитет на първата игра, обаче Галя решава да го запази за съюзник или поне да не го гони веднага (от кумова срама Wink) и гонят някой от своите си (например Жорко, защото има вече друг, който да ги храни) В следващите игри обаче Николай печели иминутет и пак трябва да посегнат на някой свой? Защото думите на редакторката в събота бяха, че ще видим първата сериозна грешка на Галя, която им обърква плановете на петимата. Не вярвам да имаше предвид Янита - тя вече си разигра картите в петък.
Така си мисля поне, пък ще видим Laughing

По повод официалния форум на Сървайвър и пишещите там - и аз попрочетох туй-онуй. Георги, ако е Георги, хич не ми направи добро впечатление. И много злоба имаше към Николай. Май наистина е ставало нещо непредвидено в племето и нечии планове са се провалили.
А иначе, защо участниците да не могат да пишат във форума. Нямат право да издават предварителна информация, а да коментират вече показаното, мисля, че никой не им забранява.

newsm18 newsm18 newsm18    Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 16:13 от птица

Общи условия

Активация на акаунт