Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 560
Безличният Герчак ще гласува както му наредят Mr. Green Тия пък не се ли задъниха с толкова салам, не можаха ли да дадат на Николай едно парче поне? newsm78

# 1 561
Аз на Спас му се радвах ама баси гнусния тип!!!! Пък може режисьорско хрумване да е - плюска и накрая едно яко оригами и Силвия впечатлена - ебаааси честно. И е неспортсмен - опита се да го разконцентрира. Спас е силен като играе срещу жени иначе си и слабак отсякъде и абсолютно лапе. И все говори за имунитета дето изтърва ключа - абе аланкоулу Ники е с наранена ръка т.е. с една ръка те би Simple Smile  А Янита верно си е повярвала, че е била Ники. За пореден път казвам, че е супер гнусно девойче !!!!! И Силвия започна да ми допада - иначе ми е неприятна с тоя груб глас, но факта че си държи на думата!!! евала!!!!

# 1 562
Аз на Спас му се радвах ама баси гнусния тип!!!! Пък може режисьорско хрумване да е - плюска и накрая едно яко оригами и Силвия впечатлена - ебаааси честно. И е неспортсмен - опита се да го разконцентрира. Спас е силен като играе срещу жени иначе си и слабак отсякъде и абсолютно лапе. И все говори за имунитета дето изтърва ключа - абе аланкоулу Ники е с наранена ръка т.е. с една ръка те би Simple Smile  А Янита верно си е повярвала, че е била Ники. За пореден път казвам, че е супер гнусно девойче !!!!!
За Спас съм напълно съгласна.Безличен,елементарен,добре,че са мускулите и че е на 24.След няколко годинки остават само първите характеристики.Докато един Николай,въпреки противоречивия си характер,си остава мъж и личност и на 42.
Аз мисля,че Янита би Ники.Да,може би случайност,късмет,но факт.Той даже се поуплаши,та взе да се пазари.Какъв е проблема да си я бие и после да използва правото си на победител и пак да иде при Балбоа,ако толкова му се ходи?Янита е противна,но аз рядко харесвам положителни герои  Simple Smile.Ако "отрицателният" има стратегия,логика,хъс и енергия,си ме печели отвсякъде.Но това същество е толкова флегматично,безчувствено,заблудено и ако се събуди да направи нещо,то ще е мизерия някаква...за него освен като за "муйка" не мога да мисля.
Галя няма ли да се посъбуди малко или ще продължи да имитира спорт?
Според мене,Силвия ще е финалист и има добри изгледи да спечели.Пък и нали Спас каза,че жените толкова много са направили за него(интересно какво,ама сигурно и той не знае),та би ги оставил за женски финал.

# 1 563
Добре де, финалистите са 3ма, но от тях не трябва ли да отпадне 1 преди гласуването на журито? Предните години беше така.. newsm78

# 1 564
Много се изкефих как Ники нареждаше патката Янита и оная беше много отворена като беше сама , ама като се върна Ники мълчи като пукъл . Яд ме е че не я нарита да спи отдолу леглото като куче , там и беше мястото вчера  Peace

Спасчо си повярва като взимаше имунитети , ама не се замисля че от тези женки никоя няма спортен дух и желание да се понапъне малко, за разлика от Ники .

Силвия на мен ми е адски натипатична , има нещо много неестествено в лицето и , а с този тембър ме сломява направо .... и с нейното постоянно дърдорене и бистрене на играта , за мен тя е вярното кученце на Галя и ми е много безлична точно поради тази причина   Peace

# 1 565
Добре де, финалистите са 3ма, но от тях не трябва ли да отпадне 1 преди гласуването на журито? Предните години беше така.. newsm78
Ако добре си спомням,играят тримата и победителят е първият финалист.После от останалите двама чрез някаква игра се излъчва и вторият.И журито следва да реши.
Обаче кога и къде решава журито-веднага още на острова или после в София? newsm78

# 1 566
  • густо майна Филибето
Силвия ме кефи най-много като характер (малката също), тя наистина играе спортсменски и очаква същото отношение. Само че в живота такива хора често са аутсайдери или ги прецакват. Същото очаквам и в тази игра.

Представям си разговора на Острова на изгнанника след завръщането на Ники Simple Smile
Янита за леглото - ти си ми гост, така че аз решавам къде ще спиш
Ники - това легло си е мое, аз решавам кой къде ще спи
В крайна сметка Ники решава, че си е достатъчно гаден и в приказките и ще се смили над Янита за леглото Laughing

# 1 567
  • Разпиляна във въображението
Какъв е проблема Янитка да се нанесе в лагера на Ники щом го е победила. Ако вие бяхте на нейното място, щяхте да се приберете в другия лагер и да спите на земята ли newsm78 Малко прекалявате с коментарите за поведението й. Това си е нейния начин на игра.

# 1 568
  • София-в сърцата на моите деца
Силвия ми прилича на травестит/но това си е мое мнение/! И не беше никак лоялна, когато Ники й подари наградата, защото трябваше да избере Герчака!Герчака никъде не беше ходила и нищо не беше яла, освен подигравката с дъвката от Жорето/а то си беше чисто нагаждачески жест/! Peace

# 1 569
  • София-в сърцата на моите деца
Какъв е проблема Янитка да се нанесе в лагера на Ники щом го е победила. Ако вие бяхте на нейното място, щяхте да се приберете в другия лагер и да спите на земята ли newsm78 Малко прекалявате с коментарите за поведението й. Това си е нейния начин на игра.
Няма страшно за муйката, само да се прибере в лагера и изхвърча като Победител на муйките!! hahaha

# 1 570
  • София
Ще се гласува измежду трима,а не между двама. Има такава опция,случвало се е в амер. сървайвър. Явно толкова им личи,че са разделили парите,че са се решили на трима финалиста.
Гери,когато гостуваше при Ники му обеща 4 сигурни гласа,пък да видим...
Силвия все Спас си избира,ей... А той нали щеше да се откаже от награда бе Трейси.
Обаче днешната игра за имунитет може да я спечели всеки. Като нищо и Янитка.  Mr. Green

# 1 571
  • густо майна Филибето
Никакъв не  е проблема, даже е редно. Интересни са ми емоциите през нощта, когато са спали гъз до гъз заедно на леглото Grinning

# 1 572
  • София
Сега ми светна , че ако четирите сигурни гласа за Ники наистина се пуснат, то само един глас за Силвия да речем прави Ники победител!
Но ако никой не даде глас за Силвия или Спас , се получава равенство- 4 на 4. Тогава какво се прави?  newsm78
Вероятно се повтаря вота само между двамата,но вече тук,в София.
Имало ли е такъв прецедент с равенство на финала?

# 1 573
  • густо майна Филибето
Едва ли противник на Ники ще пусне глас за Силвия и ще развали работата. Тези неща са ги премислили и сметнали. Wink

# 1 574
  • София
Не,аз сгреших- журито е 9членно,но пак се допуска равенство.

Общи условия

Активация на акаунт