Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 575
Опитвам се да намеря старите сезони на БГ Сървайвър, в Арена и Замунда има качени само няколко епизода, някой може ли да ме упъти с линк Praynig

# 1 576
Какъв е проблема Янитка да се нанесе в лагера на Ники щом го е победила. Ако вие бяхте на нейното място, щяхте да се приберете в другия лагер и да спите на земята ли newsm78 Малко прекалявате с коментарите за поведението й. Това си е нейния начин на игра.
Е, най-малкото, щях да стана от леглото на човека. Все пак той го е направил.
А като мъж, ако ме питаш, да ти кажа. Ако заваря една жена на леглото си, го тълкувам, че е съгласна, че е дашна. Как по друг начин? Ники не спа ли на земята?

# 1 577
  • София
"Лагера на Ники", а не "Лагера, направен от продуцентите".
Той го е направил, ако не беше Николай, нямаше да има лагер.
Щеше да има остров.
Янита избра да отиде на острова, не в лагера. Така че-остров голям-да си намери къде да спи. Тя е натрапник в Дарец.

Вълчо, никой не спа на земята. Легнаха в двата срещуположни края на леглото.

На мен Силвия ми харесва. Има невероятно тяло. Само за устата й се чудя-от майката природа ли е? Гласът й не ме дразни.

# 1 578
  • София
Че тя може дъщеря да му бъде.Как ще си легне с нея newsm78,плюс това,той каза,че всяка друга,но не и Янитка иска в леглото си.

# 1 579
  • София
Абе как ще си легне с Янитка в онзи смисъл?  Shocked
Трябва да е последната жена на Земята и да са на острова от 5 години, за да се прежали.
Николай се няма за случаен мъж, че да налита на всякакви жени.

# 1 580
  • София
 hahaha,силно казано жена Joy,по-скоро.......муйка Joy

# 1 581
Леле,тази Янита как надменно се държеше с Ники #Cussing outНаправо не е истина.Тази заслужава големи ритници.От къде такова самочувствие незнам.А да мама.
А Спас беше егати и неблагодарника.Но инче добре се възползва от подарената му от Николай награда

# 1 582
  • на село
Янитка как си беше изрисувала веждите!  Shocked
Дават ли им гримове и пинсети там?

# 1 583
Силвия е с обратна захапка. Когато е била малка,  е трябвало да я водат на стоматолог- ортодонт. Как поучаваше Спас, като се изряза - абе, ще те види майка  ти, ще се срамува. Embarassed

# 1 584
  • София
Може да си е направила перманентен грим,преди да отиде Laughing,на мен ми прави впечатление ноктите им.За три месеца не порастват ли много,или те си ги гризат,или са им дали нокторезачка,или ножичка

# 1 585
  • София-в сърцата на моите деца
Е, как си легнаха?Опряха си гъ...вете един до друг! това не си е легане, ама си е обмяна на миризми! Ама какво да я прави човекът-нахалното си е нахално! То си мисли вероятно, че му е пуснало гювеч като е полегнал на варненското легло ! Да -ама не!Направо Завоевател отвсякъде е тази нахална муйка!!! newsm78Нали Ники им направи пинсетка в началото и то това им беше основното занимание да се скубат навсякъде!! Joy

# 1 586
  • Разпиляна във въображението
Я да ви питам дали сте забелязали нещо странно около лявата гърда на Силвия newsm78 Все ми се натрапва на очите едно мазно петно там. В начаното си мислех, че може някакъв крем да е там, но тогава трябва да е "мазна" целите гърди. Прилича ми на някаква грапавина

# 1 587
  • на село
Според мен, е изгоряла много яко и се маже с нещо.

# 1 588
  • София
Мдаааа,и аз се чудех какво е newsm78,от къде обаче крем да го маже,нали нямат нищо

# 1 589
  • на село
Е, нали все пак има и лекар там. Предполагам, че за такива неща им дават някакви лекарства или мазила.

Общи условия

Активация на акаунт