Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 070
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Страшно мила гледка са Ники, Биби и Габи, страхотно семейство.  Heart Eyes

# 1 861
  • в резерват
Страшно мила гледка са Ники, Биби и Габи, страхотно семейство.  Heart Eyes

И на мен тази гледка ми подейства доста размекващо, докато ревовете на културистката вчера имаха по скоро обратен ефект  Sick обаче въпреки всичко SMS-и няма да ме накарат да  пусна  Naughty......

# 1 862
  • София
А защо, дъщерите на Николай бяха с него толкова време, а на Спас и баща му им дадоха  да са заедно, само по време на съвета? Нещо не го разбрах това ....  newsm78

# 1 863
Аз съм за Ники Peace, дано и дъщеря ми някой ден да е  толкова красива и да се гордее така с татко си  Heart Eyes

# 1 864
  • София
За смс- те не знам, никъде не се е практикувало това, но то и нашиятСървайвър в много отношения си е много по- различен от оригиналният формат.

То не бяха разни черни печати, остров на изгнанника, посещения на роднини на племенният съвет, сега са решили, защо не и смс-и.

Единствено, което може да ме радва е, ако евентуално публиката помогне за победата на Ники.  Heart Eyes

# 1 865
А защо, дъщерите на Николай бяха с него толкова време, а на Спас и баща му им дадоха  да са заедно, само по време на съвета? Нещо не го разбрах това ....  newsm78
А защо не доведоха близките на момичетата, това честно ли беше според вас? К'во ме интересува, че Спас и Николай били единствените останали мъже. Жените да не би да са 100?

# 1 866
Ох тъкмо се бях притеснила, че Ники нещо много се клати и реших да видя какво става в темата по време на рекламата и като прочетох се успокоих Grinning
Тамън щях да кажа, че пак са дали игра като за Янитка и че ако победи направо ще откача, ама вече ми мина  Laughing

Хех Спас нещо почна да скубе косите Grinning

# 1 867
Сега ако бях гадно копеле, щях да кажа - Казвах ли ви аз, че играта ще е за балерини. И че Николай и това може.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обаче тъй като не съм такова, нищо не казвам.

# 1 868
Браво на Николай!!!

Не мога да скрия и възхищението си от Силвия, която в доста игри показа страхотна воля и сила, достойни за финал!

# 1 869
 newsm44 newsm68 newsm44
Ахаахааа Браво Ники ти си велик!
Леле много се изкефих!

# 1 870
  • София
Хора,аз се разплаках! Ники , само ти си победител!

# 1 871
  Ейеее,браво Ники! Страхотен,супер! Много се радвам!
Нашите направиха страхотен "Сървайвър"! По-добър е от американските,браво!

# 1 872
Просто няма вече 2 мнения! Ники е най-големият!

# 1 873
  • София
Силивя падна лошо накрая и си удари гърба.
Никой друг не й помогна, освен Николай.
Останалите бяха толкова шокирани, сякаш не са допускали, че той може да победи.

Николай много се клатушкаше, докато Яинта и Галя бяха като паметници; после изглеждаше много напрегнат, докато те бяха спокойни. Мислех, че няма да вземе играта.
Поздравления за Силвия!

# 1 874
  • в резерват
И Николай отиде при Силвето, подаде и ръка и предложи мъжко рамо да се гушне.....а ония стояха и гледаха вцепенени,  без изобщо да им трепне, че толкова лошо се свлече на земята.....
Иначе, това с роднините и аз не го одобрявам..... Ако не може за всички такава среща, по-добре да няма за никого.....

doh Оххххх, аз от вълнение забравих да ви кажа здравейте wavey и благодаря, че на моменти тука в темата беше по-интересно от на екрана   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт