Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 106
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 890
Ъкъл се иска за тази работа. Николай се отпусна на въжето, така, че опората под краката му да е между него и въжето. А генералът си изви главата на дясно да гледа, да не изтърве нещо, и се разбалансира. Пък Янита какви ги плещеше, сети се да се гордее с оранжевата Пачека.
Има вероятност на полуфинала да се изправят уж гаджетата Спас срещу Силвия.

# 1 891
  Останаха трима водолеи и един скорпион и една дева. Искам скорпиона и девата на финал,пък който спечели.

# 1 892
  • София
ПЪРВИЯТ ФИНАЛИСТ Е

newsm44  НИКИ   newsm44

# 1 893
  • густо майна Филибето
avicom, в менюто отстрани - "знаки" - пада още едно меню - "алфавит" и някъде на последните страници са.

# 1 894
Николай много се клатушкаше, докато Яинта и Галя бяха като паметници; после изглеждаше много напрегнат, докато те бяха спокойни. Мислех, че няма да вземе играта.
Поздравления за Силвия!
Изучаваше степените на свобода на гъвкавата връзка отдолу и ... заблуждаваше врага, и нас покрай него. Не за пръв път го прави.

newsm44      newsm18   newsm18   newsm18     newsm68   

# 1 895
  • София
maraidara,кой е Дева?И другите също,разпали ми любопитството.
Кажете ми моля,понеже съм малко смотана Blush,от къде да дръпна сериите от самото начало.Искам да ги гледам и да сравнявам.Къде да търся?

# 1 896
  • София
Да,и аз се изпотих,много се клатушкаше. Мислех,че играта е на Янита. Силвия-достоен съперник!

# 1 897
  • София
елказелка, аз ги гледам тук:
ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА СЪРВАЙВЪР: http://survivor.btv.bg/
(с възможност за гледане онлайн на миналите епизоди)

# 1 898
  • София
maraidara,кой е Дева?И другите също,разпали ми любопитството.
Кажете ми моля,понеже съм малко смотана Blush,от къде да дръпна сериите от самото начало.Искам да ги гледам и да сравнявам.Къде да търся?
Дева е Силвия
Скорпион е Ники
Всичко друго е Водолей
Да дърпаш - само от Арена
Да гледаш- от официалния сайт,в-бокс.Кое искаш,ще ти пусна линк?

# 1 899
Браво НИКИ smile3508 smile3501 newsm44
дано журито си дадът сметка кой заслужава да спечели

а за нас той е само един НИКОЛАЙ

# 1 900
  • София
Да,и аз се изпотих,много се клатушкаше. Мислех,че играта е на Янита. Силвия-достоен съперник!

Когато го гледах преди излъчването по телевизията, ми идеше да спра за малко клипа и да събера сили да го изгледам до края.  Blush Толкова се клатеше, че имах чувството, че го виждам как пада.

# 1 901
  • София
И Жорето е дева.  Grinning
Любознателна, мерси!   bouquet Много си задълбала там явно.  Hug

Когато го гледах преди излъчването по телевизията, ми идеше да спра за малко клипа и да събера сили да го изгледам до края.  Blush Толкова се клатеше, че имах чувството, че го виждам как пада.

Аз направо го спрях!  Embarassed

# 1 902
   Да,елка,отговориха ти. Peace Дева е Силвия,Ники е скорпион. Това скорпионите са голяма работа,ей! 

# 1 903
  • София
Благодаря,дайте за Арена Praynig
Мноооооого е добър,бе.Няма такъв Crazy
И аз съм Дева Blush,то ми личи де Joy
За Скорпионите не съм съгласна по принцип,ама айде,вече ги признавам. Peace
Баси, не мога да публикувам

# 1 904
  • София
Сега го гледах пак. Ръката на Николай, с която се държеше за въжето, беше изпъната нагоре (сигурно е била и изтръпнала, знам ли....  Rolling Eyes). Това го правеше по-стабилен. Галя, Янита и Силвия бяха сгънали своите в лактите. Така не можеха да разчитат особено на ръцете да им помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт