Как е имала нерви да се разправя с нея Ох, аз също си лягам пребита от умора от малкия кръвопиец

Лека
Започнала да я пуска като забременяла с мен от суеверие - някой казал, че не бива да се подстригва. И така 7 години. Аз я помня с дългата коса много добре. Носеше я сплетена на плитка или сплетена на плитка и после увита на кок. Пусната - по-рядко. За да я мие, се качваше на едно малко столче и я пускаше надолу. Иначе не ставаше. Не си спомням да е полагала кой знае какви грижи за нея от типа на маски, балсами и т.н. Боядисваше я гарваново черна, но само в корените, за да бъде по-равномерен слоя боя. Друго не помня да е правила, но може и да е правила, знам ли.
Като рвеши да я реже, аз имах коса до кръста и веднага се наредих и аз под ножицата от солидарност. Това го помня много добре.
Сега майка ми е с къса коса, но си пази дългата плитка за спомен. 
), детето бе на около 1г, момченце, а ти стоеше отстрани на нея и беше бременна. Димяни явно ми беше нещо сърдита и не пожела да си говорим, обърна ми гръб и си тръгна с количката, а ние с теб си поговорихме за децата. После почнах нещо друго да сънувам, даже не мога да се сетя какво
. Ама и съня ми бешееее единн
, взех и предпазни мерки за следващите 3 години
. Да не забравяме , че съм си и на възраст вече, Холивудска майка не ми се става
Много обича иразни форми, които трябва да се мушкат някъде.
ехх....... размечтах се 
ще стигна един момент в който Райън е голям и ще решим и айде начинал с начала
не благодаря! 

сега се прибрах и започвам да чистя след душа