Жълта шума по земята, АВГУСТинче рови се в листата!

• 11 126
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
милата душица,Лулу а сега къпеш ли я като е с шарка newsm78

# 226
  • Germany
ЛулуCry Hug

# 227
  • Stavanger,Norway/ Varna
ДОбро утро и от нас   bouquet

Ох, миличките болнички душици, да се оправят, че е мъка, мъка...

Ние вчера бяхме на гости и Йована без да я видим обърна чаша с ракия, незнам колко е изпила, беше малката чашка (шотче) и норвежката, която пиеше от нея, каза, че била пълна като я е оставила, а ние я намерихме празна в ръцете и и натова отгоре я доублизваше. Никъде не беше мокро да я е изляла и устата и миришеше на ракия  Thinking. Помислих, ей го това мойто, сега се напи и ще заспи, но не би. Като започна да вилнее, като изтървана, като зачерви едни бузи, като се почна с маймунджалъците- неможах да седна ви казвам. ПОсле до 00:30 неможах да я приспя и днес се кукна в 9 часа свежа като кукуряк.
А аз едва гледам, от три дни съм много зле с кръста, едвам ходя, немога да карам колата, а ада вдигам малката и дума неможе да става. Тази влага тук ми разказа играта на кокалите. Май трябва а си търся физиотерапефт, ще видим.

Та, така, сега умувам какво да правим, най- вероятно ще се забучим в някой мол, че времето е ужасно  Thinking

# 228
Бобченка балканско чедо си имаш,обича ракийката Laughing

# 229
Добро утро
Ние сме по-добре, поне Гого не вдига вече температура. За каката се оказа синузит, но поне взехме мерки  Tired
Момичета утре започвам колажа. Който не е успял да сложи снимка ще сложа старата за да няма обидени  Hug
Ами това е при нас..........

# 230
  • Видин
Здравейте Hug
И ние сме от будещите се нощем. От 3 нощи се буди 1-2ч. след като е заспал. И започва един рев, но като пие малко сок и си заспива. Но това е от зъбите, избиват му долните предкътници.
Айде болничките да се пооправят Praynig
После пак ще пиша, че голямото ми момче се събуди Mr. Green

# 231
Здравейте и от нас!!!

Ние бяхме на вън за 1 ч,хапнахме и сега ще спим.Днес поне времето е по свястно Party

И ние не спим нещо тези нощи.Спи 1-2 ч и после се започва едно мрънкане,едно реване.Вече и взимането при нас на спалнята не помага.Цяла нощ се въртя и сутринта сме заспали за 1 час като хората.Събуждам се,гледам тя в краката ни-ужас.Какво е това въртяне,реване и мятане-незнам Crossing Arms

Райън и Неди-големи Сладурковци Heart Eyes

А на мен как ми се спииииии TiredНещо време не ми минава и ме мързи.Много се мразя така.Сутринта едвам сготвих,с нищо не ми се занимава ooooh!

Лулу-дано минават вече на Теди пъпките,много е гадно.Аз още съм с белези от тая шарка.Мажи я с Ментолов спирт,поне успокоява сърбежа.

# 232
  • Пловдив
Ето ни пак.
Направихме разходката и докато се приберем,Стилиян заспа в количката.Не е много студено на вън.Сега го чакам да се събуди,да го нахраня и ще отиваме да му търсим яке.Неговото му е късо вече,макар че пише размер 92,нещо не отговаря.
Ботушки взехме преди две седмици и космонавт,та горе-долу сме екипирани за зимата Simple Smile.
Купих му един DVD диск с Плодчетата.Не,че се заглежда много по детски филмчета,но да има,за по-нататък.

# 233
  • София
Добър ден!
Лулу,егасии......... айде да започнат да минават вече  Praynig Praynig Praynig Confused Hug

Ние не излезнахме преди обяд защото късно стана и докато му направя супа то стана 12,00 сега яде и заспа пак  Party Crazy
Гале,мен ми се искаше друга снимка за колажа да сложа ама нещо нямам време да поразгледам та съм качила една и нея ще е  Hug

Ди,аз имам към 60 диска с детски филмчета от племенника и няма да купувам пък и нет имам а там филми бол  bowuu Peace
Райън се заглежда в 2 за сега филмчета Simple Smile С силата на РА и еин Джей@Джей  Party

Ади,Райън също го намирам в краката ми постоянно,а сега се е научил през ноща като се събуди направо да слиза от леглото и отива пред вратата на стаята и започва да реве  ooooh!е така ни буди  Rolling Eyes 

# 234
  • Earth
Момичета, къде да сложа снимка за колажа..?  newsm78

Лулу - дано болестите минат бързо  Praynig Praynig
Димяни - много е сладък Рай  Hug
bob4enka   hahaha

# 235
Добър ден и от нас

Сутринта ходихме до Заимов,подивяха с една мома ядоха/ да не повярваш/ и на път за в къщи заспаха и двамата в количките.Прибрах го ,разсъбличах го не мръдна и още спи/ да не чуе Twisted Evil/ Та свърших и аз малко работа
 Мартин  не се заглежда много много по филмчета,но виж рекламите/като всички деца/
Ние сме от постоянно будещите се нощем,аз не знам какво е да не се събужда от  както се е родил е така.

Лулу  има ли още къде да избиват тези гадни пъпки.Дано завехнат по бързо,че сърбеж не се трае Wink

Пиванова,голям сладур е малкия,какъв е русичък .Изглежда ми много послушен
 Райън и Неди колко са пораснали не е истина или отдавна не съм гледала техни снимки

bob4enka ,ще си имате отрано партия на ракията Drunk,дошло и е настроението

Теди защо така си настроена против ваксините,нещо съм пропуснала??? newsm78
AnetaH в снимки за нов колаж и бг.снимка

# 236
  • Пловдив
Димяни-баба продава вестници и при нея го видях това филмче и викам айде да и направя оборот 2,00лв.
Иначе много-много не се заглежда още.Радва се малко и му омръзват.А от нета хич не съм се сещала да сваля нещо.

# 237
Здравейте и от нас   Hug
Ние сме добре, децата слушат, сега спинкат и двамата. Общо взето нямаме проблеми. Нощно време се будят и двамата по два пъти, и все заедно, все едно се наговарят, ама се понаспивам какво да правя.
Лулу бързо оздравяване ви желая.
Марти дано не се случват повече такива гадости, че болниците са гадна работа.
За ваксините и аз преди бях чела разни работи, но после като се замислих, май световната конспирация е по скоро само в главата на някой.
Теди ваксината за заушка е на 13м. заедно с две шарки, тоест заушка плюс две от шарките ама не знам кои в една ваксина на 13м.
Бобченка твоята мадама голяма купонджийка.
Димяни и Керем прави тоя номер да реве пред вратата обаче аз го чувам още като слиза от спалнята.

# 238
Ние до сега бяхме в Мола. Хапнахме и сега се прибрахме. Крис заспа в колата и още спи. Ей, никъде не мога да си харесам зимно яке. Големи боклуци са напускали.  Crossing Arms

Покахонтас, като се видиме ще ти разправям за ваксините... Laughing Другата седмица съм решила да мина към парка и ще ти звънна.  Hug

irem4e  Hug

# 239
Здравейте

Райън и Неди са прелестни  Simple Smile

Лулумба, не мога да си представя какво й е на малката с тези пъпки, сигурно се чувства отвратително. А като си помисля, че и Сашко може да е заразен...

На всички болни дечица стискам палци за скорошно оздравяване  Praynig

Бобченка, голям майтап Joy

С тези ваксини и аз съм изпадала в дилеми, още повече, че позната на майка ми има малоумен син, който е бил нормален до слагане на ваксина на 3-годишна възраст, но пък и не мога да поема риска да лиша Митун от някаква защита срещу опасни болести. Можем само да се надяваме, че с нашите деца всичко ще е наред.

Аз пък искам да се оплача от отвратителния нрав на моето любимо чудовище Лошко, което вече подозирам в злонамереност. Не се справям с него, ама никак  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт