Бисквитка и Лулу благодаря за отговорите!

Лулу смешно ми е като разказваш, ама да си тръгва баба шарка
! Има деца, които просто не се разболяват, по спомени едно две деца все ги водеха при шаркосаните, с цел да я пипнат най-сетне, ама не стана
!
Аз май съм карала само дребна шарка/не знам как се казва/, а сестра ми като голяма се беше изпъпчила от всичките, аз устоях. 
Марти
!Ди
и Галка
!Фетица и Димяни много са ви хубави момчетата, ех Цвети ще има избор, Пиванова вас ви изтървах някъде, връщам се да разгледам снимките, но съм сигурна че Перси е страхотен!
Бобченка добре дошла в клуба, мойта снощи бая питиета опита, не мога да й изкарам пръстите, само да напипа чаша
и се облизва диването, не й стига! Балканска жилка, какво да се прави!За ваксините слагам, какво да правя, не мисля че имам голям избор, ние сме на друг график с имунизациите, почнахме от 6 месец и сме толкова назад
, последния път сестрата ми изнесе една лекция/мисля че ставаше въпрос за тази на 1.1 година/, много закъсняваме, ХЕИ щяло да я глобява, ако до края на месеца не е сложим и т.н.А за детските градини знам, че искат ваксини, в училище щеш не щеш те ваксинират
.Бини дано не е нищо сериозно
, аз реших тоя шум, да не го взимам присърце и не потърсих второ мнение или кардиолог, общо взето офанзивата ми беше една седмица и сега съм се отдала на спокойствие
!Морска благодаря за ЛС, леле като видях че най-невзрачните обувки струват 35лв, детската индустрия е голяма мафия, още водя преговори вкъщи за найка. Ти не гледай колко показва Т на климатика, топлия въздух се издига нагоре, а студения пада надолу, все пак малчовците не се разхождат на два метра височина!

Ако имаш време погледни 
Днес използвах хубавото време да изкарам Саши малко навън, че като го пипне шарката и него, няма да мърдаме от дома. Той засега е добре, като не броим индианския белег на бузата. Днес само обикаляхме с количката по уличките, че в градинки не смея да го водя - все пак е контактен и не е хубаво за другите деца. Не му хареса да седи през цялото време в количката, ама няма друг начин. На Теди продължават да избиват пъпчици, но интензитета понамаля. Но има и такива, които вече завяхват. Иначе аз мажа с ментолов спирт, а после пудря с бебешка пудра - така каза педи. Най-сърбящите мажа след спирта с фенистил гел, за да се намали сърбежа. Абе общо взето, като изключим гадния сърбеж, Теди е в кондиция. Но си трябва време, за да отмине първия, неприятен период на шарката. До петък ще трябва да си стои в къщи, защото дотогава е заразна. След това вече може да излиза и да ходи на детска градина. Това е от нас в най-общи линии.

еййй настръхнах ви казвам и сме на 12 етаж сърцето МИ СПРЯ