Жълта шума по земята, АВГУСТинче рови се в листата!

• 11 114
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте Hug Hug Hug
Бисквитка и Лулу благодаря за отговорите! Hug
Лулу смешно ми е като разказваш, ама да си тръгва баба шарка  Heart Eyes! Има деца, които просто не се разболяват, по спомени едно две деца все ги водеха при шаркосаните, с цел да я пипнат най-сетне, ама не стана  Joy hahaha Joy! Joy hahaha Joy Аз май съм карала само дребна шарка/не знам как се казва/, а сестра ми като голяма се беше изпъпчила от всичките, аз устоях. Whistling
Марти Hug!
Ди  Hug и Галка  Hug!
Фетица и Димяни много са ви хубави момчетата, ех Цвети ще има избор, Пиванова вас ви изтървах някъде, връщам се да разгледам снимките, но съм сигурна че Перси е страхотен!
Бобченка добре дошла в клуба, мойта снощи бая питиета опита, не мога да й изкарам пръстите, само да напипа чаша  Blush и се облизва диването, не й стига! Балканска жилка, какво да се прави!
За ваксините слагам, какво да правя, не мисля че имам голям избор, ние сме на друг график с имунизациите, почнахме от 6 месец и сме толкова назад  newsm78, последния път сестрата ми изнесе една лекция/мисля че ставаше въпрос за тази на 1.1 година/, много закъсняваме, ХЕИ щяло да я глобява, ако до края на месеца не е сложим и т.н.А за детските градини знам, че искат ваксини, в училище щеш не щеш те ваксинират  Tired.
Бини дано не е нищо сериозно  Heart Eyes, аз реших тоя шум, да не го взимам присърце и не потърсих второ мнение или кардиолог, общо взето офанзивата ми беше една седмица и сега съм се отдала на спокойствие  hahaha hahaha hahaha!
Морска благодаря за ЛС, леле като видях че най-невзрачните обувки струват 35лв, детската индустрия е голяма мафия, още водя преговори вкъщи за найка. Ти не гледай колко показва Т на климатика, топлия въздух се издига нагоре, а студения пада надолу, все пак малчовците не се разхождат на два метра височина! Heart Eyes

# 241
Хей, привет  Hug

Ние бяхме на дълга разходка, въпреки гадния вятър, не се издържа три дена вкъщи да стоим  Crossing Arms
Жалко, че толкова болнички има пак, дано оздравеят по-бързо дечицата!  Praynig
Лулу, ментоловият спирт наистина облекчава сърбежа, пробвай. Аз тази шарка я карах на 21 години, пропуснах изпит заради нея; приятели ми носеха ядене и го оставяха пред вратата, за да не се заразят  Laughing ужас беше... По-добре е да си се изкара в детска възраст. Хайде, да си ходи вече Баба Шарка!  babydust7
Везничка, скоро ще си иде Лошко и ще си гушкаш пак предишния Митак, период е, ще мине  Peace Ако имаш време погледни тази тема. На мен ми помогна, когато се чувствах безсилна да се справя с особеностите на моето зверче  Simple Smile
Бобче, добра глътка ще има Йована  Laughing

# 242
  • Видин
Анета, ето тук http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=254602 И другите, които не са сложили да побързат, че прочетох че новия колаж се започва утре
Иремче, браво на господата, поне се будят едновременно. Ти Керем спря ли да го кърмиш? Или и двамата си искат Blush

# 243
  • В светлината на слънцето
Използвам моментното затишие да попрочета нещичко и да пиша. Ако междувременно някой не се контузи пак.  Thinking Днес използвах хубавото време да изкарам Саши малко навън, че като го пипне шарката и него, няма да мърдаме от дома. Той засега е добре, като не броим индианския белег на бузата. Днес само обикаляхме с количката по уличките, че в градинки не смея да го водя - все пак е контактен и не е хубаво за другите деца. Не му хареса да седи през цялото време в количката, ама няма друг начин. На Теди продължават да избиват пъпчици, но интензитета понамаля. Но има и такива, които вече завяхват. Иначе аз мажа с ментолов спирт, а после пудря с бебешка пудра - така каза педи. Най-сърбящите мажа след спирта с фенистил гел, за да се намали сърбежа. Абе общо взето, като изключим гадния сърбеж, Теди е в кондиция. Но си трябва време, за да отмине първия, неприятен период на шарката. До петък ще трябва да си стои в къщи, защото дотогава е заразна. След това вече може да излиза и да ходи на детска градина. Това е от нас в най-общи линии. Thinking Благодаря на всички за милите думи.  Hug Hug Hug Понякога човек има нужда от такава подкрепа, много повече и от физическата.  Hug Hug Hug

# 244
Лулу Hug  Hug  Hug

# 245
хоп,троп пак съм тук

Теди го оправих за Коледа,вижте какво му купих Laughing

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=120331909552

# 246
  • София
Добър вечер!
Лулу,радвам се,че вече сте по добре! Praynig Hug

Вале,страхотна покупка искам и азззззз  Crazy Party

Елис  Hug

Ния Hug

Иремче  Hug Heart Eyes

Погледнах за малко не съм ви чела  Rolling Eyesтака отгоре отдолу,че бяхме на гости до сега и се оправяме малко и след 30 мин ще се куъпем после ще се вкл за повечко!  Party

# 247
  • В светлината на слънцето
Пак си откраднах малко време. Но успях да прочета всичко дотук.
Морска, на въпроса - не, не къпя Теди, защото не е позволено. Чак, когато завехне и последната пъпчица - може. Това е, за да не се разпространява обрива. Макар, че при нас просто повече от това, незнам накъде би могло. Но лекарите не дават да се къпе. Ще си ходи кирлива и мръсна известно време. ooooh!
Бобче, искрено се смях на историята с шотчето ракия. То на тая възраст е така - да се смееш ли, да плачеш. Вярно, отсега се очертава приятна компания на масата да имате в бъдеще. Heart Eyes
Елис, като гледам и ти балканска душа с балкански темперамент си имаш у дома. Както се казва в такива случаи: Наздраве! Heart Eyes
Везничка, хайде вече Лошко да се преименува пак на добрия Митак.  Hug Оф, това с лошотията си е голям проблем. Теди - нищо, че е болна, отвреме-навреме си показва рогата. Преди малко за една бройка да счупи ръката на Сашко. Просто от лошотия, не от друго. И така е, откакто тръгна на детска градина. Всичко лошо там го попива и опитва да приложи у дома. Аман вече. ooooh! Добре поне, че проклетията си проявява по-рядко. Ама все трябва да сме с очи и на гърба де. Crossing Arms
Иремче,  Hug Едновременното будене май е по-добър вариант от този да реват един след друг. Thinking Поне така ти остава някакво временце да дремнеш и събереш сили до следващия рев. Но пък след година ще е съвсем различно. Двамата ще са на близка възраст и ще имат общи интереси и занимания. Абе, друго си е когато децата са породени. Такива са ми впечатленията от децата на братовчедка ми, които са със същата разлика, но момиче и после момче.
Ди, аз имам много филмчета покрай Теди - на касети, дискове и в компа. Сашко рядко се заглежда в някое. Обожава шапката на "Лека нощ, деца" със Сънчо и се нарежда пръв през телевизора, щом чуе мелодийката. Реклами по-рядко гледа. Докато Теди не ги пропускаше и ги гледаше със затаен дъх. Днес й купих един диск с някакви кратки филмчета с герои пингвинчета. Много красива анимация с леко образователно съдържание. Саши още щом ги видя и се залепи като марка за телевизора. И реагира на техните викове, на другите животни, които се появяват. Не очаквах такъв интерес. Явно е подходящо за по-малки деца. Ще го потърся из нета, защото попаднах на втора част. Първата излязла миналия месец със сп. "Тили". От същия вид са и "Желенцата". Преди време ги въртяха по един от тв-каналите и аз успях да метна на касети повечето серии. Теди ги обожаваше. И сега ги гледа с интерес. Наскоро отново ги повториха. Но не успях да ги намеря в нета, а са направо прекрасни - и като анимация, и като съдържание. Те са си откровено образователни.
Теди, какво яке си търсиш и за колко пари? Аз нали съм моден редактор и ако мога бих ти помогнала с някаква насока. Горе-долу знам къде какво сносно има. Но зависи и в рамките на каква сума търсиш. Последно гледах убийствено красиви якета на едно закрито ревю в бутика на "Бети Баркли" в Мола на Стамболийски. Но цените са също убийствени. Аз си харесах едно с подплата от визон, но със сигурност няма да го нося в тоя живот - беше "само" 1800 лв.  Crazy Все пак става дума за яке, не за палто. Също много хубави, но още по-скъпи са якетата на Марк Кейн в Трендбокс. На по-разумни цени и доста приятни като модели якета може да намериш в "Мотиви" и "Сисли". Има една нова разработка на "Макс Мара" - "Кубът". Това е яке от сибирски пух със страхотен силует, което може да се събере в малка дамска чантичка с формата на куб. Не му знам цената, но като знам марката, не мисля че е евтино. Thinking
Ей така става - като се разпиша и няма спиране.  ooooh! Отивам да сложа двете диванета да спят. Да видим как ще се преборя с мазането и пудренето на пъпките. Не дава и не дава.  ooooh!   

Морска, ще си имате мини Дядо Коледа.   Heart Eyes Чудесна покупка.  Peace

# 248
Лулу точно за това попитах,знам 4е не трябва да се къпят децата с шарка за да не се разпространява Hug

# 249
Аз пък искам да се оплача от отвратителния нрав на моето любимо чудовище Лошко, което вече подозирам в злонамереност. Не се справям с него, ама никак  Crossing Arms

И аз съм така  Confused Слуша и има респект от всеки друг, но не и от мен  Rolling Eyes На моменти просто се чувствам безсилна пред 80 сантиметровия, едногодишен звяр  Confused Но пък като ми се усмихне ми минава яростта  Heart Eyes

Благодаря за милите думи за Неди  Hug
Лулу, кога ще ни посетиш в Заимов? Имаш бивша съседка тук ( м-у другото и те чакат да се ошарят, че в групата на Ади имало варицела) а и нас да видиш  Hug
Ох отивам да приспивам зверчето!
Поздрави и лека на всички   bouquet

# 250
Мирааааа,видяхте Crazy Heart Eyes

# 251
Мираааааааа HugПиши,не се крии Hug

Малката заспа.Следобеда много емоции.Майка ми си дойде от Гърция и и донесе едно столче за хранене,ама за кукла,в комплекта с биба,шише,виличка,лъжичка,чинийка,та даже и 2 пюрета от морков и ябълка според етикета.Е голяма игра ви казвам.То мерак да седне тя на столчето,та да лапа залъгалката,дахрани куклата,да и дава мляко-1 час игра без спир и то сама.Това не се беше случвало Hug
Донесе и още и чипс и маслини и шоколади за мама,та така се наплюсках,сигурно 2 кила качих Sick
После излязохме без количката,1,5 часа походи,после докато хапне и поиграе и стана време за баня,та сега спи,да видим до кога................

Иремче Hug Hug HugТи още ли ги кърмиш и двамата Party

За телевизията-и Ивон обожаваше "Желетата",ама незнам от къде да и ги намеря на диск.От нета не мога да свалям нищи,че съм с Хоум версията на Уиндолс и ми казва,че липсват разни драйвъри,които като питах колко ще ми струва да ми ги качат,то по-добре да си преинсталирам Уиндолс.Иначе гледа рекламата на Бон Дюел,на Технополис,с онова човече-извънземното,както и сега една нова на някаква Бейби Тв newsm78

Ми това е за сега,май ще спя аз,ако е възможно........

# 252
Слънчогледка, благодаря за линка. Веднага се зачетох...
Фетица, това
Цитат
Слуша и има респект от всеки друг, но не и от мен   На моменти просто се чувствам безсилна
е едно към едно с нашия проблем.  ooooh!

# 253
  • София
Maлии............ как си седя преди 4 минути на компа така щях да падна от стола  ooooh!
Когата се обърнах гледам как се клати полюлея #Crazy еййй настръхнах ви казвам и сме на 12 етаж сърцето МИ СПРЯ  ooooh! Rolling Eyes охх.... много се притесних!Няма да спа сега  Rolling Eyes за 1 минута беше но си беше силничко! Confused

# 254
  • Earth
Димяни, за малко да падна ..бях в банята  Sick

Общи условия

Активация на акаунт