момичета и мен не ме подмина нещастието

• 6 700
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Weary Много съжалявам....

# 46
много съжалявам,че ти се случва това!Бъди силнА,всяко зло за добро.природа,няма как да се пребориме с нея.прегръщам те,дано с  :всички момичета от форума ти дадеме сили. Praynig Praynig Praynig

# 47
Много съжалявам.
Бъди силна и ви пожелавам на теб и половинката скоро да ни zарадвате с приятна новина. ЛоШото отминава и винаги идва добро

# 48
Миличка, разбирам какво чувстваш  Sad .Изживях същото , преди година! Надявам се да го преживееш, трудно е но една нова бременност след няколко месеца ще ти  върне усмивката.   Heart Eyes

# 49
  • Русе
   Мила Ирини, много съжалявам за това, което преживяваш Weary
Разбирам какво ти е сега - и на мен ми се случи - точно 1 месец преди сватбата и то на рожденния ден на моя любим! Сега, след една година мога да ти кажа, че не съм забравила какво ми се случи, но болката вече я няма. Времето лекува - ще видиш Hug

# 50
Нямам думи и не знам какво да кажа освен едно голямо съжелявам миличка!
Надявам се скоро всичко да се оправи!

# 51
мила ирини, ужасно съжалявам за случилото се, не мога да си представя как се чувстваш,но трябва да си силна и да гледаш напред!
прегръщам те силно Hug Hug Hug

# 52
Ирини,чак сега прочетох и така ми стана тъжно...Много,много ми е мъчно за теб,но пък ти си толкова млада и колкото и да ти е болно сега,ще видиш,че като се роди беб един ден,ще си викаш:колко е съвършен/а!заслужаваше си чакането!Месеците минават толкова бързо!Няма да се усетиш кога ще дойде новата бременност!Дано имаш прекрасна сватба!!!Поне ще знаеш,че можеш да танцуваш,да скачаш,да пиеш:)Няма да ти е лошо,няма да се притесняваш дали роклята няма да ти стане тясна до сватбата,ще отидеш на прекрасен меден месец,ще се печеш на слънце колкото искаш и с нови сили като се върнеш ще си направите едно слънчево бебе!Прегръщам те!

# 53
Много много мъчно ми стана, като прочетох за случилото се  Weary
Знам колко много искаше това бебче и затова те разбирам много добре как се чувстваш, мила Иринии! Аз толкова ти се радвах, че се е сбъднала мечтата ти. Но явно съдбата е пожелала друго  smile3518. Едно нещо знам - всичко на този свят си има някакво предопределение. Много е болезнено, това което преживяваш - но явно е имало причина това да се случи. Всяко зло - за добро! Помня и Милиан като преживя същото, страшно тъжно ми беше и тогава, но виж - тя се е съвзела и дори ти дава своята подкрепа!
Иринии, бъди най-красивата булка! Наслади се на този прекрасен ден със съпруга ти - вие заедно ще превъзмогнете лошото! Вземи си една голяма отпуска, почини си хубаво. Едно чудно море изкарайте след сватбата, после нещата ще се наредят.
И въпреки всичко аз все още знам, че ще бъдеш много щастлива! Имам чувството, че много скоро пак ще видиш двете чертички! Искрено и от сърце го вярвам! И тогава изобщо не му мисли - вземай болничен и се отдай на пълна почивка!
Силни прегръдки от мен, миличка! Бъди оптимист, Бог вижда и чува болката! Към добрите хора Бог е добър - трябва само силна вяра!
 Hug Praynig  bouquet

# 54
Миличка, съжалявам за загубата... Ако имаше думи, с които бих могла да намаля болката ти бих ги изказала... Присъединявам се към всички прекрасни пожелания, които другите момичета са написали. Прегръщам те.

# 55
Мила Ирини, много съжалявам за това което преживяваш в момента.. Cry    познато ми е до болка това чувство, и аз като теб преживях мисед 1 месец преди нашата сватба, но въпреки всичко намери сили и гледай само напред, горе главата, трябва да се борим с този живот, колкото и несправедлив да е той, защото ако не се борим ще ни стъпче... Желая ти бързо възстановяване и една весела сватба!! Hug

# 56
Иринии, не мога да ти опиша колко съжалявам.
Миличка, трябва да се наплачеш и да имаш куража да продължиш.
времето и хубавите емоции лекуват.
Давам ти от моята вяра и съм с теб.

# 57
  • Гърция
Мила Ирини,ужасно съжалявам за това, което си преживяла  Cry

# 58
Много ми е мъчно, съжалявам. Много се надявам да не се отчаяш, защото всичко е пред тебе. Наистина заеми се със сватбата, гледай да не се  замисляш много и да си все заета с нещо- помага, знам от личен опит. Наистина времето лекува, но не "точно сега". Казват че природата си знае работата, но повярвай ми -толкова пъти съм им теглила ......... (извинявам се, но)  , че ......
  Каквото и да става - винаги ще има утре, съжалявам отново, силна "гушка" и от мене, стискам палци! Успех! Heart Eyes

# 59
момичета,
благодаря ви за съчувствието.
за съжаление при мен лошото не свърши с кюртажа, а с него започна...
накратко ще опиша какво ми се случи...
2 дни след кюртажа кървенето спря. след още 1 ден получих много силни /лекарите твърдят, че са били родилни/ контракции - с които изкарах около 1.5 кг съсиреци... болките бяха буквално убийствени...
през нощта любимият ме закара по спешност в болницата където ми дадоха бусколизин /отваря шийката на матката/ и още един препарат, който усилва контракциите. Оказа се, че като нераждала жена матката ми се е затворила малко след кюртажа и кръвта се е задържала, като по обем тя е надхвърляла почти тройно или четворно матката /на косъм съм била от перитонит.../ Но това не е всичко.
Предписаха ми комбинацията от лекарствата, които ви споменах, за да предотвратят втори кюртаж.Тази комбинация в генекологията е известна като химически масаж.
Когато се прибрахме в къщи не мигах цяла нощ...имах чувството, че сърцето ми ще изскочи, че потъвам, че затворя ли очи - умирам...
След обяд на следващия ден в почти безсъзнание ме закараха в реанимацията с кръвно 70 на 52!!! Комбинацията от лекарствата се оказва смъртоносна за хора с ниско кръвно и слабо сърце. На мен поне сърцето ми издържа. От препаратите се бях обезводнила, а хемоглобина ми никакъв го нямало...
Цяла нощ вливания, преливания и въобще... ад!
Не стига, че загубих така мечтаната рожба, а и живота си щях да изгубя...
Внимавайте много кой какво ви предписва и Господ да ви пази!

Общи условия

Активация на акаунт