ОКТОМВРИ мина и замина,а ОКТОМВРИЙЧЕТО напред е с една година!!!

• 65 926
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Оххх, Вили...  Flutter думи нямам...

# 121
  • София
Момичета, да си рекламирам малко чаавето, ама ще го показват на телевизора  Mr. Green

Та, сериозно, който се е затъжил за Мишо - в понеделник от 22.00 по ТВ2, в шоуто на Азис (срам, сраааам  Embarassed ) нашия семеен приятел Васко Мавриков (който от скоро има рубрика "инспектор Гадже" във въпросното шоу ) прави репортаж за детските градини и взе Мишо за участник  Blush

Нямам представа какво ще представлява "участието", защото не бях на снимките, а Мишова информация е една такава разпокъсана... така че и аз съм любопитна. Само каза, че имало една леля, дето се казвала Катерина, точно като нашето бебе  Mr. Green (за непросветените като мен, защото до сега не съм гледала шоуто - това е Катето Евро)
Мишо се прибра (докараха го) и размаха 10лв - дали му хонорар  Mr. Green и нашия беше на седмото небе, имал си пари само за него си и сега можел да си купи каквото иска  Money утре ще го водя в някой детски магазин, да харчи заработеното  Mr. Green

Вили благородно ти завиждам  Peace

# 122
Ади, непременно ще гледам  Flutter Peace

# 123
Ади, и аз ще гледам непременно!

Голяма скица Мишето, както винаги, се смях с глас за "заработеното"  Laughing

# 124
Момичета, да си рекламирам малко чаавето, ама ще го показват на телевизора  Mr. Green

Та, сериозно, който се е затъжил за Мишо - в понеделник от 22.00 по ТВ2, в шоуто на Азис (срам, сраааам  Embarassed ) нашия семеен приятел Васко Мавриков (който от скоро има рубрика "инспектор Гадже" във въпросното шоу ) прави репортаж за детските градини и взе Мишо за участник  Blush

Ади, гледахме всички дружно твоето Мише, как е заработило първия си хонорар  Hug браво на него, беше много сладък, макар че самата рублика на инспектор Гадже май нещо не е интересна, но аз досега съм гледала 2-3 пъти самото шоу и то отделни откъси, та не му знам съдържанието... ама Мишо се държа мъжки , даже и когато инспектора го предлагаше на ляво и на дясно да го гледат  hahaha  Joy , а пък това с белезниците беше върха... колкото до леля Катеринка, тази жена определено няма усет и държание към деца, можеш ли на 4 годишно хлапе да му кажеш " Мишенце тебе никой не те иска" , това ако го кажат на моята Дидка , ще последва такъв реввввввввввв...  :      newsm45  newsm45   newsm45 че ще се чудят как да я успокояват..         ама Мишо е мъж и въобще поздравления за първото ви телевизионно фиаско  bowuu

# 125
Аз не успях да гледам Мишо, заспах с децата, гледах началото на шоуто, но явно по-късно са го давали... Tired
Дали мога някъде в нета да гледам предаването, ако го качват?  Thinking

# 126
Хо- хо ! Здравейте, Честити празници на всички  Hug.

Минавам да се отчета с "прекрасната" новина, че пак ще ходим на зъболекар с Рая  Tired. Миналата година , по същото време и пломбираха две зъбчета. Сега за едното съм сигурна че е същото, може би пломбата е паднала  Shocked, за другото съм почти сигурна. В петък ни е часа, ще разберем. Какви зъби има това дете, не знам  Sad?!?!?!
Много ми е тъпо, като някаква нехайна, некадърна майка се чувствам..... Толкова много я ограничавам от към сладки, вредни храни, мием зъби, но ....

wily
, чудесна разходка... как искам и аз...

За жалост късно разбрах, за новата ТВ звезда. Сигурно изявата на Мишо е била страхотна Grinning!

# 127
Звездичке, това със зъбките е много неприятно, но знам че при млечните зъби или се развалят или не, тоест не зависи нито от миенето, нито от яденето на сладко, миенето е по-скоро за изграждане на навик.  Peace

# 128
При зъболекаря фиаското бе пълно  Tired, добре започнахме но след малко вече не искаше да отваря уста.... Преместихме часът за понеделник, да видим  Confused...

Нашите деца, коя година трябва да са в първи клас, 2011 ли Embarassed ?

# 129
Tакааа, Мишо го гледах ( изтеглих го от Замунда шоуто ), добре се справи детето, макар че ролята му беше малко кофти  Mr. Green Но те добрите актьори си проличават в лошите роли Wink

Звездичке, да си продължим диалога  Joy
Ами нашите 2010 няма да са с навършени 6, така че всички ще са за 2011  Peace А петицията в подписа ти и аз подписах, но за нашите деца не се отнася точно поради тази причина, че всъщност 2011 те ще тръгнат на 6 г. и 11 месеца на училище!  Mr. Green А 2010 ще са на 5 г. и 11 месеца, така че няма как да тръгнат всъщност на 6... Доста сложно го обясних като за ранна сутрин  Mr. Green

Хайде момичета, никакви ви няма...  ooooh! Да не променяме след време това заглавие на: ОКТОМВРИ мина и замина, а ОКТОМВРИЙЧЕТО не ходи вече на градина!  Joy

# 130
хайде да се отчета
ме както казва Стела, наистина може да си я пишем темата до тръгването на Октомврийчето в първи клас... ей го къде  е 2011  hahaha Joy

Ха ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ , милички !!!

Стела, виждам в подписа ти на диета си..коя от всички правиш , че и аз се помотвам с едни 5-6 кила за махане..ама пусто много слаба воля имам и трудно удържам фронта... сподели при тебе какъв е режима  newsm78, да почерпим опит  Thinking

Стар, не го мисли кога ще тръгваме на училище, че наистина не е далеко, но поне аз искам да не наближава така бързо... че като се сетя кво е...мъкааааааааааааааа

ние ще имаме празник на пролетта в градината...не че навън е пролетно време с този сняг..ама карай,  Whistling и децата учат едни стихчета, и песни, но без наша помощ всичко трябва да е тайна и изненада за родителите...ама като слушам как Диди си репетира репликите в къщи   bowuu представям си ква изненада ще е... но тръпнем до четвъртък, когато е събитието... а пък аз покрай каката станах ФЕНВЪМПИР  ooooh! не ми се смейте, то е такава краста и напаст, че докато не изчета всички книги ще се побъркам, а като видоф че и у наш форум има теми за това нашествие - въмпирско.... реших че не съм чак толкова изперкала ....  newsm78 и други имало като мене  bowuu

лека и доходна седмица

# 131
Вили, какви са тези вампири, аз пак съм изостанала... Embarassed

А диетата ми не е нещо специално, тоест специално е, защото е за кърмещи като мен... Една мама от дугата отчетна ми я даде, по-скоро са насоки:

Закуска
: овесени ядки /всяка сутрин, заради кърмата/ може с вода, може и с кис.мляко 0.1% (аз добавям овесени трици и ленено семе)

Обяд
: ориз, картофи, зеленчуци, месо, варива /без пържено/ (на обед каквото има с един два сухара, ако съм много гладна)

Между закуска и обяд
- Туикс или Корни или бял шоколад ( тук ако ми се прияде )

Следобедна закуска: парче шунка или кашкавал или сирене или кофичка кисело мляко 0.1% (нямам такава)

Вечеря - месо със зеленчуци /сурови или задушени/ без пържено и без мазнина. ( различно, каквото има )

2-3 литра вода. ( без сокове и други течности) чай може, но без захар Wink

Плодове се ядат до 2ч. на обяд , въглехидрати също. Ако на обяд не се яде месо, може да се яде по 1.2 филийки пълнозърнест хляб. ( аз ям сухари)

За една седмица съм -1 кг, доволна съм, но аз имам много за сваляне  Embarassed

# 132
Вили, какви са тези вампири, аз пак съм изостанала... Embarassed

ето тук можеш да се ограмотиш за ВАМПИРИТЕ, които са ме обсебили, аз още не съм чела в темата , а само използвах линковете, че да си сваля пиратските преводи на всички книги, че досега се излезли само първите две, а първата е и филмирана - филма ЗДРАЧ

чети , ако ти е интересно...а иначе мерси за подробното си описание на режима..айде, отивам да работя, че ще ме изгонят от работа... ooooh!

# 133
  • София
Здравейте момичета, редовно надниквам, да ви чета (не че се счупвате от писане, де), ама нередовно пиша...ама нали си ме знете... Embarassed

Звездичке, шашна ме с тия зъбки...аз имам спомен на мен как в детството ми ми пломбираха млечни зъби - от тогава като чуя зъболекар и ми настръва перушината  Confused
аз не съм водила Мишо още, а знам, че трябва да се ходи профилактично, нали така сложихме очила, кой знае какво има в устата му...а и сутрин като стане има лош дъх - което си е симптом май  newsm78 абе с две думи трябва да надделея ужаса си и да го заведа  Thinking

Вили какви са тез вампири  Shocked мен ме е шубе яко, даже не смея линка ти да натисна, да не се изплаша от нещо, че пак ще спя на светната нощна лампа, за ужас на съпружеското тяло   Mr. Green

Стели поздравления за волята за диетата  Peace аз сега съм се навила да пробвам режима на чичко Дюкан, ама още му чета безкрайните предговори, иначе до понеделник трябва да съм изчела глупостите му и да почвам...пък да видим дали ще заслабна  Whistling
ако спра да пиша, да заете, че съм се свършила  Mr. Green

Какво да кажа за нас - както винаги посветихме цяла седмица, докато успеем да си купим обувки  ooooh! винаги е огромен проблем при нас...сега сме между двете серии - детската, която е до 30 номер и юношеската, която почва от 31  Crazy
30 номер му е супер по крака, ОБАЧЕ 31, понеже били юношески  Crazy са много плитки отпред при пръстите, а Мишовото краче открай време е някак тумбесто - след пръстчетата става пухкаво и не се напухва в т.нар. "юношески" обувки  Crazy голяма драма беше, накрая се напъха в някакъв модел на капчица (изневерих на КК, ама нямаше как), който е с лепки и някак сцепен над езика, и седи поотворен, като го закопчее, а и взехме номер 32  Crazy

Катето вече гука, по-точно У-ка  Mr. Green като бухалче е, по цял час може да приказва на някоя играчка У-У-УУУУ-У-УУУУ-У  Mr. Green решила съм да прегледам азбуката на чичко Морз, може нещо кодирано да ни разказва  Mr. Green

Отивам да гладя  Peace чао за сега от мен

# 134
Профилактичните прегледи са хубаво нещо. Като стана въпрос за Мишо и Рая трябва да посети офталмолог.

В сряда ни е последният час при стоматолога, след това ще се отчета ! Успокояващото за мен е това, че правим пак зъбките, които са пломбирани миналата година. Поне не са нови кариеси  Close.
Дано новите пломби издържат до смяната на млечните  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт