Инак ви чета, и то честичко, но определено не ме затруднявате с дълги романи .. стегнете се, какво стана с нашата групичка задружна ..
Относно зъбки и зъболекари, ние декември се запознахме с тях, вече имаме 2 пломби на последните 2 зъбчета от 2-те страни отдолу, една от които падна преди месец, а на всичко отгоре има кариесче на предните зъбки , така че пак ще ходим на посещение тия дни, като се поосвободя малко .. април уж ще ми е спокоен месец, ама знае ли се?!
Най- важното в случая е, че Никол ходи със страшно удоволствие на зъболекар, сигурно поради факта, че първите 3 пъти носихме и подаръци, уж дядо Коледа беше минал първо там да остави за добрите деца подаръци и зъболекарката се явяваше Снежанка, но това свърши добра работа, щом като след като се върна от дву- седмично гостуване при нашите, ми каза че е изгубила пломбата и да се обадя на зъболекарката да й сложи нова ..
До тук добре, но иначе е като цяло е голяма хала ... непрекъснато бърбори, незнам на кой се е метнала такава, дето не спира, все й се играе, умора няма ... тая енергия не я ли я отпуска в градината, та и в къщи .. Ляга късно, сутрин сме зле със ставането, яденето също не ни е на ниво ... в градината яде, в къщи похапва, колкото да не е безхич ... и така ...
А при мен е само работа, работа и работа .. но има за какво, доволна съм ...
Въпреки че Драго започна все по- често да споменава за бебе ... аз един ден съм ЗА, друг се замислям повече, точно сега ли е времето ... въпреки че реално погледнато няма за кога ... и така ... Ежедневие!
Надявам се всички да сте добре, здрави и щастливи!
Целувки на вас от нас и до скоро!

То направо си станахме за снимки,ама това е тема на друг разговор.Та исках и аз да "успокоя" другите мами,че и аз съм една от "амбициозните",дето си праща детето на тържество болно.За осмомартенското тържество Вики беше с кашлица,но не може да го пропуснем.Не че не го бяше изиграла цялото в къщи,но друго си е на " сцената" 

Иначе за хапването и ние сме напред с материала... 
из пътищата на красивата ни България

, всичко мина безпроблемно..... Тази година пломбите бяха паднали и трябваше да правим нови, остана последното зъбче, но след последната сцена в кабината, със зъболекарката решихме да и дадем почивка
. Не е страшно , но лигавията на госпожицата дойде в повече
пък в същото време да си ми е красиво и Великденско , при баба ако се спретнем да пътуваме утре..ще боядисваме отново яйчица... ама това е само като планове...че още не е ясно по кое време ще го пътуваме.. кой на работа, кой на училище та така.. с нас... 
Аз нашите няма да снимам, че Вальо лепи по тях едни картинки... и стана чудо...