за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта -
дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти!!!
Весела Коледа на всички вас!

Изобщоооо още ми е болна тема този обрив!
.
.

.....беше кошмар с тях двамата. Интересното беше, че сина ми е ходил на ДГ по време на варицела и не се разболя тогава, ами чак на "дърти" год. Кажи поне с какво се мазахте, разрешават ли вече да се къпят децата или както преди 100г- никакво мокрене и само със спирт мазане?
Не спира да говори, чак ме вбесява понякога с нейните измислици-безмислици. Сега е на вълна да реже сламки на "тръбички" и да ги ниже на герданчета за куклите. Навсякъде са мини парченца сламки
Абонирах я и за "Мечо Пух", защото мин.год. все пропусках да и купя някой и друг брой от реп-а и тя се сърдеше. Занимава се и с него много. С "Тили"- също, но по- малко му обръща внимание. Играе на компа на разни игрички: да прави торти, палачинки, да се състезава с кит.готвач на Макдоналдс, рези пъзели...., само не ще да облича кукли /незнам защо/, фризира, прави маникюр....ей такива неща правим в къщи. Като е студено къде да ходим? Избягвам да я водя на места, където са струпани много хора, защото е бъкано с грипни и простудни вируси. Миналата зима колкото пъти я водех на детски кът или с нас в някое МОЛ-че, толкова пъти на другия ден беше болна. Незнам, може и да си внушвам, но факт....!
май не се сещам.
Е, все още се уча на някои тънкости
на всички!!!
а детето си иска своето, добре че само изнамери къде съм и я показвала как се пише и ми носи да я видя тази моя втора буква и аз как не паднах от стола...
като загрях кво е искало детето от мене...
. Не много пъпки, около 20-30 по цялото тяло. Без сърбеж, обща отпадналосст, загуба на апетит и т.н.т.
, филми, игри..... 
) Вечер е бой за компютъра - 2 имаме и пак не стигат
дето спират на светофари, пукат гума (пропускаш хвърляне) и т.н. - и на мен са ми интересни
ама имат един недостатък - макароните се чупят, ако не си много нежен към тях
имахме с Мими по едно време гердани, гривни...добре, че свърши пакета
само се буди да яде и пак отнася), после след 1.30-2 будува и реве от колики - ама аз използвам да я изведа, че навън е по-спокойна, после дреме пак между 6-7-8 за около час-два, после пак започва вечерния рев и мрънкане - прехвърляме си я с баща й, Мишо я занимава с някакви дрънкалки (не знам дали защото е дете, ама много се впечатлява когато той й показва нещо, глеееда го, усмихва му се
). А Мишо като й пее с пълно гърло песнички
пуска всички пеещи играчки едновременно - как да не млъкне детето, та то изпада в шок
като кон
отдавна казах на мъжа ми, той даже измисли, че му трябвали 15-20 квадрата от ОНАЗИ дограма, ама сега не им бил момента, малко са му замразени обектите, а и са остъклени...предал е и на едни негови колеги, ама много мъртав сезона сега, всички се ослушват, разпуснали са бригадите, само по един пазач има на обектите...сега пак започнаха по малко да бачкат (и слава Богу, че вече не го издържах в къщи да ми се мотае). Онзи ден пак му напомнях - не бил забравил, ама сега не знаел какво му трябва..трябвало да види...та така.