Придобивки зима 2008/2009

• 59 814
  • 573
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, момичета!

Рокличката си я взех влизайки да пазарувам в HIT Младост. Точно преди да се влезе в магазина, има магазин за дрехи...по принцип трудно можеш да си харесаш нещо там, но....видях роклето и си тръгнах с него Wink Струва 46 лв.

Много е готина ! Аз в New Yorker  видях такава ,но блузките са много готини!
Клото и Жени много ви благодаря ,че сте го харесали.Аз вече го сефтосах палтенцето Wink Hug

# 121
Pisanka, черната жилетка си взех от магазинче на Пиротска за 39 лв. Стои много ефектно, късичка е, отдолу я нося с боди.

# 122
Поло
Пуловерче
Пуловерче-риза
Ботички
Рокличка
Ризка
Друга ризка с коланче
Пола с панделка
Чанта

Има и още няколко, но не ми се снимаха Simple Smile Сега съм в процес на търсене на палто

# 123
ботите са уникални Peaceот къде са newsm78

# 124
diamond, много са стилни покупките ти, жълтото пуловерче много ми хареса!  Simple Smile

# 125
diamond  супер е всичко!
Аз много исках да си купя същата ризка с коланче , но нямаше моя номер  Crossing Arms
Благородни ти завиждам Simple Smile

# 126
diamond, поличката е страхотна - от къде! И другите неща са прелестни. със здраве да си ги носиш!

# 127
diamond, страхотни покупки.
Ризката, ботите и полата са много красиви. Честито!

# 128
# 129
icecream, боите са върха! Много ми харесват!

diamond, всичките ти придобивки са супер! Особено ме грабна полата, ризката с коланчето и чантата!

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 12:40 от Dominika

# 130
susikata,рокличката е супер,и модела ми е любим Laughing
diamond,всичко много ми хареса Heart Eyes
И на icecream сакото и панталона. Peace

# 131
Благодаря  Eclat ,наистина са много удобни4ки.Благодаря,4е си ги харесала и оценила.

# 132
Tia_e  обувките и ботичките са уникални, от кой магазин са?

Grinning И аз това да попитам

Tia_e много ми харесват   bouquet

# 133
# 134
Crystalls , радвам се,че ти харесва.Взех го от Хасково,имаше много цветове от този модел,продаваха се поотделно панталона и сакото,на някаква хасковска фирма са - 39 лв.(панталона).Но е доста далечко от София.

Общи условия

Активация на акаунт