Придобивки зима 2008/2009

• 59 814
  • 573
  •   1
Отговори
# 150
enamorada, ами това което ми идва като идея е да комбинираш с едно от онези потничета, които са без ръкави, презрамки и прочие. Така ще се покрива точно най- разголената част, а пък акцента ще си остане върху самото боди.

# 151
Ами да,благодаря,нали е студено сега и аз само си мисля как да сам по обле4ена,4е да не ми е студено(много съм зиморни4ава),и въоб6те не се и замислих,4е мога и по летно да го раздавам.Благодаря.

# 152
# 153
Като правите снимки на новите си придобивки не виждате ли, че на тях се изписва февруари 2008 ,а не ноември, или няма значение кое кога е купено- все е нова придобивка щом е от тази година. newsm78

# 154
E, то по принцип датата на апарата...можеш да си сложиш каквато искаш Wink Или просто да не е актуализирана Wink Hug

# 155
е да де, ама много тъпо е като напишеш ,че си си купил нещо днес или вчера, а датата е от повече от половин година назад.

# 156
# 157

Страхотни са! Откъде са ботушките, ако не е тайна...

# 158
  • Пловдив
От GiAni!  Peace

# 159
Страхотни неща сте показали   bouquet
icecream , ботите ти са върха  Peace
diamond , всичките ти придобивки ми допадат  Peace

# 160
Здравейте, искам да попитам  diamond за сивата пола с панделката, каква дължине е и достатъчно елегантна ли е за сватба,каква цена е?

# 161
korni6onko,ако говориш за моята дата,ще ти кажа,4е сменях батериите и ако не знаеш,след като се сменят се губят настройките и трябва пак да се настроят,но тъй като не съм обърнала внимание се е полу4ило така.И не ти е уместна забележката защото не си в моя дом да знаеш кога си купувам неща и кога не.
И дори да е показал някой нещо и да е казал,4е си го е купил сега това теб не те интересува,защото всеки е в правото си да си купува когато си иска и да снима също,ако ти имаш какво да покажеш ни го покажи,ако ли не недей влиза в ина4е хубавата ни теми4ка.

# 162
korni6onko,ако говориш за моята дата,ще ти кажа,4е сменях батериите и ако не знаеш,след като се сменят се губят настройките и трябва пак да се настроят,но тъй като не съм обърнала внимание се е полу4ило така.И не ти е уместна забележката защото не си в моя дом да знаеш кога си купувам неща и кога не.
И дори да е показал някой нещо и да е казал,4е си го е купил сега това теб не те интересува,защото всеки е в правото си да си купува когато си иска и да снима също,ако ти имаш какво да покажеш ни го покажи,ако ли не недей влиза в ина4е хубавата ни теми4ка.

и на моя апарат датата му почти никога не е сверена Peace Да не говорим ,че мога да го настроя и с дата през 2011 примерно,тогава ще показвам бъдещи продобивки Laughing
Какво значение има тая дата .newsm78

# 163
Mindi, MILADI   bouquet и на всички останали   bouquet

# 164
И аз, почти никога ,не съм с точната дата Confused
Но ми е чудно друго,как гледате снимките толкова подробно,че и датата забелязвате Crazy
Аз гледам какво е снимано ,не около него Laughing

Общи условия

Активация на акаунт