Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 551
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 445
Многоооооооо насича 1 минута гледам 3 чакам,а нета не ми е чак толкова слаб!!!Защо?  smile3518

И при мен върви добре.Бавен ти е нета.Натисна пауза,и след 20-30 минути си натисни "плей" отново и ще го изгледаш.То ще си е заредило цялото.

scent of a man   Hug

tya днес четохме интервю с жена му,казва че от 8 години се опитват.

# 2 446
...Маноль ми падна в очите  още като споделяше /незнам на кой от мъжете/ за хартийката на която е имало фондьотен и понеже приличало на ако пуснал мухата на жените в самолета и как били възмутени..

Shocked Shocked Shocked  Това съм го пропуснала, знаех за салфетката с "ла*ното", но незнаех, че е постановка на Манол, ужас #Crazy

# 2 447
Чухте ли, че Биг Брадър е променил правилата Thinking.
Ще гонят по двама седмично - един в понеделник, и един в четвъртък (следователно ще има и  два пъти седмично номинации). Съобщиха го в една от рекламите, като бяха махнали кадрите с Косьо, от коите се бях възмутила  Mr. Green.

Ауууу,ще им прилошее. Laughing

# 2 448
  • Тук и сега
Ще гонят по двама седмично - един в понеделник, и един в четвъртък

Ето защо Даниела цял следобяд ,че и до преди малко споделяше лошите качества на Иванина с почти всички...
Дали не ги подтиква да я номинират,за да си отмъсти или да може да я искара от играта ,за да не се задълбочи
флирта м/у нея и Динислав  newsm78 ?

# 2 449
 Joy несравнима е физиономията на Даниела като видя Венцислав в леглото на Ив.  Joyможе да ми се наложи с това насичане да го гледам 2 часа ама си заслужава!!!!

# 2 450
Joy несравнима е физиономията на Даниела като видя Венцислав в леглото на Ив.  Joyможе да ми се наложи с това насичане да го гледам 2 часа ама си заслужава!!!!

Просто го остави на пауза да си зареди и няма да ти насича.Физиономията й беше  Shocked Joy

Ще гонят по двама седмично - един в понеделник, и един в четвъртък

Ето защо Даниела цял следобяд ,че и до преди малко споделяше лошите качества на Иванина с почти всички...
Дали не ги подтиква да я номинират,за да си отмъсти или да може да я искара от играта ,за да не се задълбочи
флирта м/у нея и Динислав  newsm78 ?

Те в Къщата още не знаят за  това.

# 2 451
Предполагам, че на следващата номинация новите ще имат право да номинират, но не и да бъдат номинирани. Вие знаете ли нещо?
Щом ще има и в четвъртак излизане може би утре ще има и номинации.
Тоя ББ до сега се развива едно монотонно, едва едва и като взе да става интересно реше да ускори нещата.

# 2 452
  • Тук и сега
Оооо те не знаят,значи Даниела яко е хлътнала по Ив.
Ще го преодолее ...

# 2 453
От сайта на ББ4: Таня е бясна, че в боба има чесън. Ромката крещи, че никой не се съобразява с другите. "Мармалад с чесън, хляб с чесън, дайте да сложим и във вафлите чесън. Цял ден съм умряла от глад и сега боб с чесън" - гневи се Танчето. Коцето се оправдава, че виждал майка му да слага чесън в боба и затова сготвил така.
  Joy rotfImao rotfImbo tooth
Иийййййййй, тоя Косьо  Joy ся младата буля как ще целИва младоженеца  luvbed kiss

# 2 454
манипулира хората навън. От позицията си на човек, който също има репродуктивни проблеми, твърдя  и съм убедена, че за толкова години /8 при тях/ е имало вариант много по-рано да се пробва ин-витро,  
какви 8 години бе хора - те се познават от 8 години както върдят, това не означава че от самото начало са искали дете, женени са от 4, а Фильо се е явавал на кастинга на ББ3 /пак ли за ин витро?/, а иначе дано да си имат дете , но да не  поставят този проблем като причина  за участие в ББ4
Още в самото представяне на Филип /не на Тошко/ се натърти на това, че от 8 години се опитват да имат дете! Във всяко интервю, както и в публикуваното от dressta преди няколко страници, жена му също казва, че от 8 години опитват Peace
Казва от 8 ,защото звучи" по-добре " за неговата "кауза" да спечели състраданието на хората и 300 000 лв.

# 2 455
Те се побъркаха с тоя чесън, на обяд спагети с чесън  Sick, сега боб с чесън newsm78

# 2 456
Многоооооооо насича 1 минута гледам 3 чакам,а нета не ми е чак толкова слаб!!!Защо?  smile3518

при мене е още по зле.мога да гледам точно първата 1 минута,повече-не.Колкото и да го оставях днес да се зарежда/часове/ не става.После пак наново часове-не става.Не знам при другите момичета извън Бг дали е така.
Пробвала съм и преди-пак същата работа.А нета ми изобщо не е слаб,напротив.сигурна съм,че не е от това /по принцип предаваният ги гледам от арената,но днес няма качено/

# 2 457
Казва от 8 ,защото звучи" по-добре " за неговата "кауза" да спечели състраданието на хората и 300 000 лв.

Ето, че отново се злоупотребява  Crossing Arms Не смятам за редно да се лъже за това, от колко време са неуспешните опити Naughty , защото знам какъв фактор е именно времето за двойките с подобни проблеми

# 2 458
Аааа,не знам,ама всички похвалиха боба на Косьо. Crossing Arms
Пък и да не вика че е умряла от глад,защото днеска за нея имапе отделни спагети. А на спагетите чесън ходи,когато е с доматен сос.

# 2 459
във http://www.vbox7.com има качено малко от снощното предаване, виж дали ще можеш да гледаш от там.

Общи условия

Активация на акаунт