Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 549
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 475
Косьо,Денислав и Венци играеха на игра. Жоро лежи в хола,някак си имах чуството че се дразни от тях.Сега и те се ореместиха в хола.И Филип е там. Tired

# 2 476
определено Филип няма място там... ей сега как си говорят,без да се поучават и да се опитват да блеснат колко са умни...Коцето и Венцито

о не свинята заговори,развали ми се дена ейййй зна4иииииииииии,пак почва да се изказва...

# 2 477

Жоро наистина е отегчен и Марто го гушка

# 2 478
Даже Мартито му изциди някое и друго ТРЪНчЕ Joy

А бе от както новите момци са влезли ББ не им е давал мисия нали newsm78

Голям сладур е тоззззз Мартин вееееееееее... незнам ако излезе какво ще правят без него ....

# 2 479
А вчера киселото мляко не го ли броиш за мисия Heart Eyes

# 2 480
Киселото мляко не беше мисия, беше разведряване на обстановката. Нещо такова.

# 2 481
а да ве... ама аз нямах връзка..та не съм ги чула дали са се разправили Joy..за мен ако хората вътре не се надвикват,карат  не е мисия  Joy

Много тихо  тука..... newsm78

# 2 482
А бе от както новите момци са влезли ББ не им е давал мисия нали newsm78

Те до вчера бяха в мисии.Едната е успешна,другите две неуспешни- момичетата и кастинга успешна,на мъжете мисията за жените неуспешна,както и мисията на Жени и Марти да водят новини- също неуспешна.Затова загубиха доста.Другата мисия вече от средата на следващата седмица.

# 2 483
  • Sofia, BG
http://img171.imageshack.us/img171/2662/203le8.jpg
Жоро наистина е отегчен и Марто го гушка

Ох, толкова са ми сладки  Heart Eyes Марти е такава душичка, много искам той да спечели!

# 2 484
Опитвам се да гледам на http://www.ragi.us/live/ но ми се зареждат само стави предавания, при вас как е?

# 2 485
Многоооооооо насича 1 минута гледам 3 чакам,а нета не ми е чак толкова слаб!!!Защо?  

при мене е още по зле.мога да гледам точно първата 1 минута,повече-не.Колкото и да го оставях днес да се зарежда/часове/ не става.После пак наново часове-не става.Не знам при другите момичета извън Бг дали е така.
Пробвала съм и преди-пак същата работа.А нета ми изобщо не е слаб,напротив.сигурна съм,че не е от това /по принцип предаваният ги гледам от арената,но днес няма качено/

# 2 486
Добре че при мен няма тоя проблем.
Явно че хората в чужбина имат затруднения.

# 2 487
Aaaa много точно  го каза Виолета "Клиника на 3-я етаж, психиатрия в къщата на ББ" как знае за къде е момичето.

# 2 488
Опитвам се да гледам на http://www.ragi.us/live/ но ми се зареждат само стави предавания, при вас как е?

БАЦЕТО на сите има лек проблем и аз гледам от там,за няколко минути се вклчват стари серии докато си рестартва рутерите... сега си ги дават директно..пробвай отново,над чата БАЦЕТО оставя съобщение  когато нещо не е наред...Успех

# 2 489
 hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Баце,супяр си го обяснила. Joy

Общи условия

Активация на акаунт