Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 553
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 490
Мерси Баце Hug, сега е ок  Peace

# 2 491
Slav4e_Av4e  аз снощи бях с мойте моми на бар и само баце ..баце... тоя кво баце е Joy ,оная пък с какво баце е... хахаххаха до два дена всичките ще са зарибени,само дето немога да им го спелвам ама да се мъ4ат и те де...

Аз харесвах манолито..ама както сега се държи с Денис.. нещо нещо ми се струва .че си подритва здравната книжка

# 2 492
Slav4e_Av4e  аз снощи бях с мойте моми на бар и само баце ..баце... тоя кво баце е Joy ,оная пък с какво баце е... хахаххаха до два дена всичките ще са зарибени,само дето немога да им го спелвам ама да се мъ4ат и те де...

Представям си ги. hahaha hahaha Joy
Денис ме кефи как се разбира с Марти,много си го харесва,все е около него. Heart Eyes

# 2 493
ааа аз чак сега разбирам ,че Вили спряла да пуши първата нощ когато влязла..на 23 било,нямало и куфара,нямала цигари и така..то може за това да е толкова нервна понякога, в смисъл пове4е от нормалното й състояние де... Ааааааааа Венцитооооооо не ставай Филип втори номер...бе тия хора защо се поправят как говорят пфууууууууу 4ак ве4е Филип да питат...Тоз Венцито и той не6то... #Crazy

# 2 494
 Hug Hug Hug На този сайт не ми насича, http://www.ragi.us/live/ върви страхотно   bouquet  bouquet  bouquetГледам кака Вили  Rolling Eyes

# 2 495
  • Далечният изток
Разбрахте ли- утре номинации, в четвъртък човекът излиза и пак номинации.

# 2 496
аааа супер..Денис и Марти.... някви такива все едно се познават от 100г.Харесвам хора който се вписват ,приобщават е обстановката

скоро не съм засичала zvеtun4o   newsm78

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 22:00 от Tyranus

# 2 497
  • София /Абсурдистан
Защо така се забързаха?

# 2 498
Ооо,сега ще е супер. Party  Започват да излизат бързо.Всички ще са потресени. Laughing

Защо така се забързаха?

Крайно време е,сезона е към края си вече. Confused

# 2 499
  • Пловдив
Момичета (и момче), може да ми се смеете, но тази седмица пиша за пръв път в темата - досега само ви четях. Но днес имам повод да черпя - приятелите си, а вас ви чувствам такива.

- остарявам.
И за да не е спам - много ме дразни Филип и образа който оставя у незапознатите за хората с репродуктивни проблеми. Болно ми е, но си знам, че сега ако кажа че имаме такъв проблем с мъжа ми и първото нещо за което ще се сетят хората ще е Филип Cry. Ми не си представям мъжа ми да каже "ин-витро за жена ми" или още по-лошо - "искам да си видя семето".
Поне за вас съм сигурна че не си мислите така. Hug

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 21:51 от Pesheck

# 2 500
Танчето пее на Денислав, и той й приглася Grinning Вика й: Ти само на Софка песните пееш Laughing
А тя:Не бе, само за тях се сещам сега Laughing

# 2 501
Hug Hug Hug На този сайт не ми насича, http://www.ragi.us/live/ върви страхотно   bouquet  bouquet  bouquetГледам кака Вили  Rolling Eyes

хиихих,гледам и аз.вече втора вечер,мн яко така  Party Party Party
така вече мога да добия по-ясна представа за съкварчиранчичеее  Party

# 2 502
Eх ,че хубав дует са амааа Танчето и Денис Joy

# 2 503
А между другото, Танчето защо се е изместила в малката спалня  newsm78 Пропуснала съм  Thinking

# 2 504
ЧРД Миличка

Общи условия

Активация на акаунт