Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 532
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 505
Здравейте! Пиша във форума за първи път! Искам да ви изкажа огромна благодарност за подробните коментари. Единствената ми възможност да гледам ББ4 е вечер по Нова ТВ. Но чрез вас съм подробно информирана.Желая лека вечер на всички и приятно гледане, за тези като мен които разчитат само на Нова ТВ.

# 2 506
хехе,Танчето току що каза,че и тя въртяла само 2 чигта гащи,явно и със сутиенчетата е така  Thinking може би са 2 и си ги върти,надявам се само да си ги пере,като ги сменя  Wink

# 2 507
А тук постоянно ли излъчват или както пише отгоре след 19.00?
о боже,на Иванина вика ще и прасна ей туй в главата..... Joy

# 2 508
  • Абсурдистан
Pesheck , ЧРД!

Всичко, което си пожелаеш да ти се случи  smile3525 newsm59  

# 2 509
Танчето пее на Денислав, и той й приглася Grinning Вика й: Ти само на Софка песните пееш Laughing
А тя:Не бе, само за тях се сещам сега Laughing

hahaha Joy Добре я е забил.Пък тя да не обяснява,че само за тях  се сещала.Не на нас тия. Stop
caira минавай по-често  Hug

Pesheck  Нямаш милост,с тия картинки. CrazyИскам от всичко,а скаридите ги взимам всичките. Crazy

Честит рожден ден,желая много здраве,много усмивки,да бъдеш вечно влюбена и много обичана.

# 2 510
Хахах, Марти пита нещо да не му миришели краката, или нещо подобно и Денислав започна да пее: Мартинеееее, краката ти миришаааат  Joy
 А преди това Таня блъска /като на барабанче/ на онова пластмасовото дето е като ваза, незнам столче ли е, и Денис я пита:Има ли някой дето да блъска хубаво тука?
Таня: Не, аз блъскам най-добре  hahaha  

Pesheck , Честит рожден ден, всичко най-най-най хубаво, много усмивки, обич и сбъднати мечти   bouquet

# 2 511
Pesheck , ЧРД!  Hug Важното е здраве да има,пък останалото ще си го купим   bouquet

Таня как така се е отделила от Жоро..сега да е е ред на Денис да го има мъжемела4ката а???

# 2 512
хехе,Танчето току що каза,че и тя въртяла само 2 чигта гащи,явно и със сутиенчетата е така  Thinking може би са 2 и си ги върти,надявам се само да си ги пере,като ги сменя  Wink

Мартито каза ,че си бил взел само 30чифта прашки за къщата и Таня се Shocked

# 2 513
Да аз вика нямам много,взел съм си само 30 чифта прашки... Joy

# 2 514
Таз Таня май май забрави как тичаше при Жени и и споделяше...и Иванина също... ей на тез двете неможе да им се угоди значи #Cussing out

# 2 515
Pesheck
 честит рожден ден  bouquet

аа ясно защо Танчето носи само червения сутиен... другия е за всеки случай Whistling
 дали и с гащите е така newsm78 Mr. Green

# 2 516
Честит Рожден Ден,Pesheck ! Жив и здрав да си!

Нямаш милост,с тия картинки. CrazyИскам от всичко,а скаридите ги взимам всичките. Crazy

и аз и аз!Меко казано обожавам скариди!!  Crazy Crazy

# 2 517
Pesheck
 честит рожден ден  bouquet

аа ясно защо Танчето носи само червения сутиен... другия е за всеки случай Whistling
 дали и с гащите е така newsm78 Mr. Green
Не е така .Вторият е за втората брачна нощ.

# 2 518
  • Ботевград
 Pesheck , Честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 2 519

Мартито каза ,че си бил взел само 30чифта прашки за къщата и Таня се Shocked

да,така е,но каза,че си менкал само 2 чифта.Таня каза- "и аз така,имам много,но само 2 са ми любими"  Wink  аб нещо  от този сорт беше  Crazy
явно и със сутиенчетата е така/абе два са бе,хораааа/ ааа ма ха!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт