Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 251
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
Честито на Ники Кънчев.Грижите тепърва започват удвоени. Grinning Като при Крум Савов.

# 91
Честито на Викитата ни, да са ни живи и здрави и все така красиви младежи Wink

и за боса на бебешката мафия Дон Вито на Чили.
ахахахаха  това беше много добро newsm62

Виза, от къде е тортата, страхотна ферма с животни, много ми хареса ?

# 92
  • Тук и там
Щях сутринта да пиша, но се отплеснах и чак сега се включвам по повод на всички хубави събития, които се празнуват днес!
Честито на месечинковците!Да бъдат много здравички! /че с тези вируси .../
Честито на именниците! Да растат послушни дечица!
Честито и на Виви! Нямам думи от радост и искам да й пожелая много лека бременност и страхотно ново попълнение в семейството им на финала!
Честита годишнина и на Деситка! Дай Боже още 100 пъти по толкова години да ги изживеете заедно обичайки се!
Ох, много честитки, но ако съм пропуснала някой - да се чувства поздравен! Blush
Дианче, гласувах за вас още сутринта  Peace
Аз съм ужасно доволна от нощта...обаче снощи с последното ядене дадох на малкото и сироп от бром - така вместо след лягането в 23 ч. да се събуди към 1 ч. през нощта, откарахме до 4 и 20 ч., след което безпроблемно спане до 9 и 30 ч. Тази вечер и аз ще празнувам за наспиването си - макар и по хитрия начин, но и аз съм човек и имам нужда от време на време да почина  Wink
Обувчици за прохождане на Колев и Колев взех още преди месец - макар, че бяха най-малкия номер все още са ни малко големи.
Обаче баба ни снабдява с малки номера на обувки и ботушки и крачетата ни са топлички в този студ!

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 18:42 от Iva-1977

# 93
Здравейте, мамчета!
Честит имен ден на всички сладки Викита!Да са живи и здрави и мнодо да радват мама и тати!!!

Деситка, честита годишнина! Много любов и взаимно разбирателство ви желая!

# 94
  • София, Борово
Desitka, Чеситта годишнина! Много щастие и любов ви желая  bouquet Heart Eyes
Виза, много сладко и духовито си го написла!
Целувки от нас Hug

# 95
  • София
Привет и от нас!
Честито на всичките ни именяци! Да са много, много здрави!
Деситка, честит ви семеен празник! Дълги години да се обичате!
Виза, и аз щях да питам от къде тази невероятна торта  Crazy
За обувките и ние имаме от тези на КК, но и Еми постоянно ги събува  ooooh!  Сега търся да й взема някакви топли ботушки, ставащи за прохождане, но толкова малък номер нещо не мога да намеря ( на нея 15/16 са й все още големи).

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 22:44 от lorisita

# 96
Sunny,  а пиеш ли нещо за спиране на кърмата?

# 97
  • около Варна
Привет! Благодаря ви на всички за милите думи, не знаете колко кураж ми давате. Всъщност никак не съм смела, а съм доста объркана и изплашена, но се надявам да се справя. Най ме тормози мисълта дали ще мога да обръщам внимание на Ева, да не се залежа като през първата бременност, дали с бебето ще е всичко наред, нали не ми биха гамаглобулин и такива черни мисли, абе бременна му работа. Няма да ви занимавам повече.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВИКИТА, ДА СА ЗДРАВИ И МНООООООГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

Калина78, изчисти си кутията, мила!

Оф, малката зове, забравих какво щях да пиша.

# 98
Честит празник на всичките ни именяци!  bigdance2
Пожелавам им бъдеще, по-светло от слънцето; щастливи мигове, повече от звездите; и любов, по-истинска от реалността!!!

Честито и на месечинковците днес! Да са здрави, весели и мнооого щастливи!
newsm38

Честита годишнина на desitka! Пожелавам ви още дълги години да се обичате, както досега и да живеете така, че всеки ден да си казвате, че е по-хубав от вчера! Two Hearts

# 99
  • София...........
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВИКИТА И ИМЕНЯЦИ ДНЕС!    bouquet  party006

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

ДЕСИТКА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

# 100
  • София...........
ЧЕСТИТО НА НОВООЗЪБИЛИТЕ СЕ БЕБЧЕТА! ДА СА ЗДРАВИ И БЕЛИ ЗЪБЧЕТАТА ИМ!

# 101
wiwi, много ме разчувства, като ти видях лентичката Heart Eyes Кураж, ще се справиш!
Лори, аз и ботушки съм й взела, обаче и те не са функционални, обувам ги с 300 зора и след 10 сек. са свалени и изритани.

ето едно клипче от нас, все се каня да я снимам така, и тая вечер най-после го направих http://anetoo.multiply.com/video/item/5/5

# 102
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВИКИТАТА НИ!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!

Виви, не се притеснявай. Всяка бременност е различна. Сигурно ще ти бъде трудно, няма как. Но трябва да знаеш, че няма нищо по- хубаво от пълна къща с дечица! Това е най- голямото богатство. Бъди спокойна и ти пожелавам тази бременност да мине без никакви проблеми и през лятото да си гушкаш едно сладко, здравичко бебенце!!! Целувки и кураж! Hug

Ето малко снимки и от нас, че отдавна не бях качвала:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235076&pid=8834759

# 103
Ани, Алито ме разби  с това конче. Супер е! Heart Eyes

Наде, Любчо и Раличка са много сладки, личи си с колко любов ги гледаш. А Любчо не ревнува ли понякога?

Момичета, малкия не иска пюрета. Харесват му нашите манджички. Мисля директно да го приобщя към тях.  newsm78

# 104
  • София, Борово
Ане, много ти сладко момичето! Heart Eyes Гледах всички клипчета, но това с кончето е уникално! Умница малка сладка Hug
Виви, кураж мила, нормално е да имаш подобни страхове, но ще видиш, че ще се справиш Hug Всичко ще е наред с бебка.
Наденце, винаги много ти се радвам, акто те видя с двете ти дечица Heart Eyes
А Раличка тук е изключитлно сладка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235076&pid=8834770

Общи условия

Активация на акаунт