Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 258
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро!

Честити месечинки на Дея-на  мама *Марги,Алис-на мама Roniboni,Даниел – на мама kokolina,Мартина-на мама sevi_,Петър на мама simplyaven!

Честит имен ден на Викитата ни! Heart Eyes

Ninka_pav
,да ти е жив и здрав именника!

stankova82 ,стискам палци! Praynig Hug

desitka* ,честита годишнина,да се обичате още мноого години и още поне един такъв хубав резултат да създадете!  bouquet

Мами ,кога ще купувате обувки и какво знаете за изискванията към тях?Аз съм на тази вълна,защото Жори има само маратонки и краката са му ледени като се приберем .Пък и вече иска да ходи навън и си трябват.

Весел ден на всички!

# 76
Лелеееееее,аз се чудя защо няма никой,а вие вече 4-та страница сте изписали на новата тема  Grinning
Честита племенница на Галюшка!Да ви е здрава,щастлива и много да ви радва!
Честит имен ден на всички,които празнуват днес!
Станкова стискаме палци за добри резултати Hug
Али е много сладка,да знеш,че скоро ще започне да обикаля кошарата и ще събаря всичко на шкафа за повиване Mr. GreenАз вече внимавам какво оставям там Grinning
Честити 4 зъбчета на Али и 2-ро на Денис!
Нати от снощи е хремава и има Т Sad Добре,че днес бяхме на консултация,не че нямаше да я заведа пак,но така сме си с час.Педи каза,че гърдичките са чисти,гърлото е добре Слава Богу.За сополките каза да пръска Тонимер,и веднъж вечер Виброцил.Каза,че Т сигурно е заради 6-тия зъб,който много я мъчи и заради,който няма апетит от 1 седмица Sad Изписа ни и Камамила.
Иначе съм много доволна от моята дунда,за 1 месец е наддала почти с 1 кг. Heart Eyes по-точно с 920гр. и с 4 см. и сега е 9700гр. и 69см.  
Диди и аз гласувах за вас Hug
П.П Зори ще следя с интерес за обувките,че и аз съм на такава вълна/освен коледните подаръци Mr. Green/

# 77
Здравейте!Честит имен ден на всички,които празнуват!Много здраве и обич им желая!
Честито и на месечинковците!Да са здрави и палави!
За обувките-Зори,аз вчера купих първите обувки за прохождане.С цип са,като едновремешните буйки,но са с твърда подметка.Четох много разнопосочни мнения,но тази фирма-"Колев и Колев" е с много добро име и й се доверих.

# 78
Честити месечинки на Дея-на  мама *Марги,Алис-на мама Roniboni,Даниел – на мама kokolina,Мартина-на мама sevi_,Петър на мама simplyaven.
Честито на именицити ни. Да са живи и здрави.
Честито на Деситка. С пожелание за дълги години любов, разбирателство и още едно бебче.
Станкова  fingerscrossed

Офф ми аз май щях да пиша нещо  newsm78 ........ ще е като се сетя.

# 79
Cosmopolitan, напълно е възможно, това да са симптоми от зъбчето. За мен зъбите са виновни за всичко Laughing Браво на Нати - много добре е наддала. Ама вие не бяхте ли по-високи  newsm78, или поне така изглежда.

За обувчиците - отидох до магазин на КК и казах, че искам обувки за прохождане - зимен вариант, с връзки, защото другите много падат от крачетата. Розови са и са много сладки  Blush

Цвете, предполагам щеше да пишеш подробности за календара. Аз поне се надявам да обясниш как си ги поръчала, защото много ми хареса идеята  Heart Eyes

Ето снимки от малката ми клюкарка:

# 80
Честито на всички месечинки днес, да са здрави и весели!
Честито на именниците, със здраве да носят хубавите си имена и винаги да са победители в живота!
Честито и на мама Виви, безпроблемна  и лека бременност и желая! (Много е весело, хубаво когато в къщи има повече от едно дете)
Честито Деситка и от мен!
космополитън, когато Преслав му избиваха зъбките му давам едно хомеопатично, имаше и хрема, не се повлия от солената вода и капките виброцил а си му помогна това, казва се calcarea phosphorica 9ch - дава се 2 пъти х 5 зрънца ( три - четири дни), аз останах доволна.

# 81
Леле Виви,изтървала съм новината Grinning Честито,пожелавам ти безпроблемна бременност и се възхищавам на смелостта ти smile3501  Сетих се за един твой пост,в който пишеш,че си си вношила,че си бременна и естествено си си намерила симптоми,но се страхуваш да си вземеш тест Grinning
Ронибони,толккова висока я изкарват на консултациите,но аз като я мерих може би преди 2 месеца беше 70см.,така,че със сигурност е по-висока,може да я измерим с татко й довечера да видим колко е.Казах на сестрата,че доста е дръпнала на височина този месец,а тя ми каза,че ако не е пораснала на височина с този кг. отгоре щяла да стане бачонка Mr. Green

# 82
Има ли и други като нас - малката пръдла трети ден отказва ядене, само цокане денонощно и вече лудвам....
чак три дни- не, но 2 със сигурност е изкарвала. мъка , реве ми се. готвя аз, пасирам, предлагам, омазваме се и двете, и стол, и кухня- всечко е в пюре, а накрая й давам да суче, за да не стои гладна.
в дни като тези ми се иска да я отбия и си мисля, че от глад може и да прояде нормална готвена манджа...

# 83
Мда, и ние сме така с яденето, ама то си е от зъбите!

Аз нещо се уплетох кой месечинка, кой рожден ден, кой имен ден.. Всичките да сте живи и здрави! Heart Eyes

Виви, ти направо ме разстреля с тази новина! Честито, миличка! Лека бременност ти желая!   bouquet

# 84
И идея за заглавие в чест на Виви:

"Есен златна отминава, Вивито тепърва пак ще става мама!" или

"Есен златна отминава, Виви  ще става мама на двама!" или нещо такова
 bowuu

Разбрахте ли, че Ники Кънчев има близначки Grinning http://life.dir.bg/2008/11/11/news3582829.html

# 85
Тькмо и аз щях да предложа заглавие в чест на Виви,а гледам Радостинка ме е изпреварила WinkНа мен ми хрумна:
"Честито на Виви!Пьрвата мартенска дама,която пак ще става мама"Виви повлече крак,няма ли още някой да се похвали Mr. Green

# 86
Разбрахте ли, че Ники Кънчев има близначки Grinning http://life.dir.bg/2008/11/11/news3582829.html

Eee браво, да са му живи и здрави. Той ми е съгражданин  Mr. Green живее (по скоро майка му) през една пряка от нашият блок.

# 87
Честито на всички с поводи за празнуване!

Тази новина за Ники Кънчев излезе още преди няколко дни Simple Smile Да са му живи и здрави Simple Smile

Обувки, имаме какви ли не, но и аз взех от тези на Колев и Колев с цип и връзки, тя обаче не търпи никакви обувки и всичко събува, като се вози в количката.

# 88
Браво Виви, безпроблемна  и лека бременност и желая!И дано имаш някоя друга баба под ръка,че вначалото може да е екшан  Crazy
Амарилис и ние имахме такъв период но бе 10 дни #Crazy Аз си го дохранвах сут. и вечер с АМ и той го отказа,та се кърмихме на 2ч. После го прояде и след седм го отбих. Завчера ми беше последното кърмене Cry и ми е малко смотано сега. А зъби още нямаме  Crossing Arms Но лигии....  ooooh!
Лек ден.Тук е кучешки студ и ми се налага пак да излезем за да вземем бати от Дец.Гр.  ooooh!

# 89
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички за милите пожелания за имения ден на Виктор.
По този повод Ви черпим с тортата на Виктор

Е, тя му е от кръщенето, ама ние и за него не сме черпили.

Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Да са живи и здрави и мноооого щастливи!
Специални поздрави за синеокия разбивач на момичешки сърца Виктор на Диана и за боса на бебешката мафия Дон Вито на Чили.
Честити месечинки на порасналите дечица!
Честито и на Виви!Лека и безпроблемна бременност ти желая!  bouquet
Честита годишнина на Деситкаbouquet

Цвете, чакаме разяснения за албума  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт