Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 259
  • 267
  •   1
Отговори
# 30
еее обичам такива теми  Hug

Зори, честит рожден ден   bouquet
SRN, честит рожден ден    bouquet

Галюшка, честита ти племенничка Hug

Виви, страхотна новина. Честито  Hug

Диди   Hands Thumbsup

# 31
Виви, честито  !
Хайде кой е следващия?

# 32
  • София
Виви, жестоко- честито!!! Лека и безпроблемна бременност ти желая, а на лято здраво бебче!!!

# 33
  • София...........
Диди, още 2х 5 гласа от нас Grinning
Момичета, можете да гласувате по веднъж седмично от всеки ваш мейл Wink (аз имам 3 Embarassed)

# 34
  • София...........
Виви, Честито:) Лека и безпроблемна бременост и  stork-boy Wink

# 35
Виви, честитоооо! Hug
Желая ти една много лека и безпроблемна бременност и здраве и живот - най-хубавото и здраво бебче! Praynig  bouquet

# 36
  • София, Борово
Вивиииииииииииии, честито! Hug
Брей, че хубава новина Heart Eyes
Лека и безпроблемна ти желая Hug

ПП: Отново благодарности за всички  bouquet

# 37
 Wiwi, честито, лека и безпроблемна и накрая едно хубаво братче за Еви:) Хайде крака е повлечен, коя е следващата Mr. Green

Диди, имате и нашия глас:) От yahoo  не стана, и 2та пъти не ми дойде мейл, обаче от абв-то стана:)

Галюшка, не можеш ли да го поръчаш от Кикиморско царство тоя шезлонг?

Бела тия дни е ужасна, много реве, киселее, а на мен ми се налага да я оставям за по малко и като се върна ми казват, че е плакала много:((( Яде трудно, бие лъжицата, а оня ден така ми повърна, баш в Джъмбо като бяхме Shocked добре, че беше с лигавник, че такова мазало щеше да стане, не ми се мисли... Съмнявам се да е болна, зъби на хоризонта няма, в какъв период сме- сигурно и тя е в Сатурновата дупка на майка си:(((

# 38
   Цял ден притичвам и чета темата. Не ми остана време да пиша и се включвам чак сега, но толкова развълнувана бях, когато всеки ден чакахме бебчета.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРИ И SRN. ДАНО ВИНАГИ ИАМТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ВИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ И ПЪЛНОЦЕННИ ХОРА.

ГАЛЮШКА, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПЛЕМЕННИЦАТА. МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА Е НАЙ-ВЕСЕЛОТО И УСМИХНАТО ДЕТЕ.

ВИВИИИИИИИИ, ЧЕСТИТО МИЛА. ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ. ЩЕ ПОВЛЕЧЕШ КРАК МАЙ.

Щях да пиша и друго, ама не мога. Като съм по-спокойна - тогава.

П.П. 1 Щях да забравя - Вивиан благодарско за темичката.
   П.П. 2 Диди още чакам имейл от Памперс и разбира се имаш и нашите гласове.
   П.П. 3 Прегръщам ви всичките.    Hug

# 39
  • Sofia
  Галюшка, не можеш ли да го поръчаш от Кикиморско царство тоя шезлонг?
Може, но като е за подарък искам да го видя на живо.  newsm78
Сега изпаднах в чуденка за подаръка. Не зная какво да е.  Crazy
Давайте идеи. До сега съм накупувала 1 тон дрешки, но тях вече ги подарих.

Кикиники, а тези красиви Белослави имат ли имен ден?
Диди, имате и от нас 3 гласа. Сега чакам потвърждаване.

# 40
wiwi, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая. И едно здраво бебче през лятото  Hug  bouquet

galiushka, този шезлонг, трансформиращ се в стол съм го виждала в Джъмбо, лятото. Сега не знам дали ги има, не съм обръщала внимание.

Диди, сега ще пуснем и ние един глас за Вики Heart Eyes

# 41
  • София
Галюшка, савсем за бравих да ти честитя новородената племенничка  Embarassed Да е жива и здрава, да расте умна и щастлива!

Аз да се похваля на свой ред- на Еми най- накрая й проби едно зъбче  newsm44   Вчера беше просто непоносима- само мрънкаше и ревеше, аз бях на ръба на нервна криза, а то я е боляло малкото венче...

# 42
Има ли и други като нас - малката пръдла трети ден отказва ядене, само цокане денонощно и вече лудвам....

# 43
Зори, честити рожден ден - пожелавам ти здраве, семейно щастие и винаги да си много усмихната и обичана мама и съпруга
Честит рожден ден и на SRN!
galiushka, честито ти племенниче  smile3525
wiwi, честито! Лека бременност и догодина лятото още едно малко щастие да ви озари с усмивката си  Hug  bouquet
Диди и от нас 5 гласа  Hug
Честито на всички месечинки и на всички с поводи   bouquet

# 44
Каква, прекрасна тема.  Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРИ И SRN. 
ГАЛЮШКА, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПЛЕМЕННИЦАТА.
ВИВИ, ЧЕСТИТО. ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.
зъби на хоризонта няма, в какъв период сме- сигурно и тя е в Сатурновата дупка на майка си:(((
хе хе, Кикиники и ние сме в същия период. Вече съм пред истерия, започна и да се събужда нощем с неутешим рев.
Да се похваля, днес малката успя да се изправи за пръв път в кошарата си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт