Били, сватбената подготовка е голямо преживяване. Пожелавам ти да имаш сватбата на мечтите си, а после да ни разказваш на дъъълго и на широко.
И ние много си мислехме за някаква кошарка за игра, но нямаме никакво място. Живеем в гарсониера и в спалнята просто няма никакво място и за такова пособие. За сега оставям Маги в креватчето й, но бързо й омръзва...
За кърменето стана на въпрос вчера...Аз от половин месец някъде кърмя Маги само 2 пъти дневно-сутрин след ставане и вечер преди лягане. Кърмата ми много беше намляла и след като в рамките на 2 месеца не успях да повиша лактацията, не ми достигаше за 3 хранения и изчерпах всичките си замразени запаси, просто промених режима на детето. В началото много се чудех дали не съм сбъркала, но после осъзнах, че на 8 и 1/2 месеца, детето ми е достатъчно голямо да има 3 "твърди" хранения и вече сме на такъв режим. НЕ знам колко ще издържа така...За сега количеството е достатъчно, но ако намалее и малко, ще трябва да започнем дохранване. Иначе ми се ще да я кърмя докато направи годинка, но колкото-толкова.
За обувчиците: Имаме няколко чифта буйки, всичките ги събува за секунди. Имаме и едни на КК, които са с твърда подметка и пета и ципче през подметката. Не знам дали тези са за прохождане...И тях ги събува обаче, а са най-малкия номер, слагам чорапогащник, къси чорапки и термо-чорапи, но пак и се изхлузват...