Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 273
  • 267
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ради, дано скоро отмине напрежението в семейството.
Били, сватбената подготовка е голямо преживяване. Пожелавам ти да имаш сватбата на мечтите си, а после да ни разказваш на дъъълго и на широко.

И ние много си мислехме за някаква кошарка за игра, но нямаме никакво място. Живеем в гарсониера и в спалнята просто няма никакво място и за такова пособие. За сега оставям Маги в креватчето й, но бързо й омръзва...
За кърменето стана на въпрос вчера...Аз от половин месец някъде кърмя Маги само 2 пъти дневно-сутрин след ставане и вечер преди лягане. Кърмата ми много беше намляла и след като в рамките на 2 месеца не успях да повиша лактацията, не ми достигаше за 3 хранения и изчерпах всичките си замразени запаси, просто промених режима на детето. В началото много се чудех дали не съм сбъркала, но после осъзнах, че на 8 и 1/2 месеца, детето ми е достатъчно голямо да има 3 "твърди" хранения и вече сме на такъв режим. НЕ знам колко ще издържа така...За сега количеството е достатъчно, но ако намалее и малко, ще трябва да започнем дохранване. Иначе ми се ще да я кърмя докато направи годинка, но колкото-толкова.
За обувчиците: Имаме няколко чифта буйки, всичките ги събува за секунди. Имаме и едни на КК, които са с твърда подметка и пета и ципче през подметката. Не знам дали тези са за прохождане...И тях ги събува обаче, а са най-малкия номер, слагам чорапогащник, къси чорапки и термо-чорапи, но пак и се изхлузват...

# 256
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

ЗОРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖА ТИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНООООГО ДА ТЕ СЛУША!  Wink newsm59

# 257
-   да не яде по среднощ

Ето това ме интересува мен ама много. Али се събужда на всеки 3 часа да я кърмя. Цока по 4-5 мин., заспива и я слагам в леглото й. Ако усети нещо друго освен гърда, изпада направо в истерия.

# 258
  • хасково
Добро утро и от нас! Hug
Честити месечинки на днешните бебоци!
Честито зъбче на малката кукла на Къдричка!
Честит рожден ден на съпруга ти, Зори! Да е жив и здрав и много,много щастлив с теб и Жорко! newsm59
Били,теб те очакват наистина страхотни емоции покрай сватбеното тържество...Наслаждавай им се HugЕстественно ощакваме,много снимки
Ние вчера взехме проходилка на Тошко,но той вообще не я отрази,сложихме го вътре,а той дори и една крачка не направи Simple Smile,само подскачаше. Явно още сме малки и се налага да поизчакаме.Искам да ви попитам,когато сте в проходилката слагате ли на бебчетата обувки,защото нашия си свива пръстите и си криви краката.
Ние имаме  както аз ги наричам "декоративни" обувки,но те са с мека подметка и мисля да му взема на Колев и Колев за прохождане.
Весел съботен ден от мен и Тошко!

# 259
  • София, Борово
Radi, дано скоро отмине всичко. Знам какво... Някои мъже са егоисти за съжаление. Най важни сте ти и детето. Ще му дойде акъла на таткото, но те явно имат по-голяма след родилна депресия. Hug
Зори, да ти е жив и здрав мъжът и да те слуша!
  bouquet
Деситка, с това мезенце за кафенце ме юрна да си купувам шоколад Crazy

# 260
Добро утро и от нас.
Честити месечинки на всички бебчета.
Честит рожден ден на татито на Жораче. Много да ви слуша и да изкарате едни незабравим празник

Били пожелавам ти да имаш сватбата за която мечтаеш

# 261
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Честити месечинки на всички бебенца,празнуващи днес поредната месечинка!
Били,много се радвам,че писа.Ако можеш не се ядосвай за дребните неща покрай организацията и ще ти бъде много приятен спомен след това сватбата.Това е най-щастливият ден в живота на човек може би след здравето и раждането на детето.
Ради,дай Боже да нямате повече такива скандали и да се разберете като хора.
Цвете,не само някои мъже са егоисти,а мнозинството.
Станкова,малко-по малко Тошко ще опознае новата играчка и ще започне да й се радва.
Деситка,радвам се,че резултатите са добри.
Лек ден на всички!

# 262
Здравейте и от нас!
Ще продължа с разказа си,но само вечер имам повече време за писане Rolling Eyes
Но ето какво намерих на англиски.Авторката на моята книга е повлияна от този доктор.
http://www.amazon.com/Solve-Your-Childs-Sleep-Problems/dp/074320 … 741702&sr=8-1
Честити месечинки на всички бебчета.
Честит рожден ден на татито на Жорето.
Били,пожелавам ти да имаш най-прекрасната сватба   Hug
Приятен ден от нас   bouquet

# 263
Благодаря ви за пожеланията за сватбата  Hug

Ние я планираме от около4 години и все нещо се случва, та се отлага. Сега вече нещата са сигурни. Имам доста време за организация, така че се надявам нервите да са сведени до минимум. Датата е 08.08.09., а Сиянка ще бъде най- прекрасната шаферка  Heart Eyes

# 264
  • BG
Като се изпише тази тема заповядайте тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347432.0
Аз тръгвам за карандила,утре вечер ще ви чета.
Цвети надявам се ще дооправиш пак темата.
Айде целувки и весел ден на всички. Hug

# 265
Ох, с тия кафета и сладкиши  Laughing Мммммммммм....
Гледам, че обсъждате кошарите за игра. Ние сме с тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4330
Благородно завиждам за тази   bouquet Много я мисля, защото искам да я взема за Гърция - мисля и че в двора на тревата ще я ползваме, да я опазя от батковците (1брой собствен и трима братовчеди  Mr. Green). Гледах я в Пиги'с хаус, ама ми се видя по-голяма, отколкото изглежда на снимката с детето  Thinking Чудя се колко време може да я ползва...аз нали все гледам да не купувам скъпи неща, които няма дълго да ползваме...ама така казвах и за обиколниците за 105лв, ама ми купих накрая  Mr. Green...пусти мерак...
Къдричка, много хубави обувки и ботушки имате! Със здраве да тропкат малките крачета на екзотичната красавица вътре  Hug Големи сладурки са с бебката на Лорисита  Heart Eyes Дано и като порастнат са големи приятелки и играят заедно!
За спането...май имаме всичките "вредни навици" - заспива на гърда, при мама в леглото, яде в 4сутринта и си търси бибата с уста, ръка и рев накрая по безброй пъти....
Леле...имам голям проблем явно...

# 266
Здравейте, скъпи мартенски мами!Приемате ли нови попълнения? Grinning
Дъщеря ми Анна - Лаура е родена на 29.03. в 21.30 часа  bouquet
Направили сте страхотна темичка!Поздравления!

# 267
  • София, Борово
Добре дошла Рок мама  bouquet
Пиши в новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347432.0

Общи условия

Активация на акаунт