Честити месечинки на бебоците днес!!!
Честито първо зъбче на Къдричковата Али! Всичките й зъбки да са здрави, бели и да никнат безболезнено.
Zaki, честито зъбче и на вас! Нали знаеш, че момичетата винаги се развиват по-бързо от момченцата

Първо да се отчетем от консултацията - 9200/69 см, +400 гр, + 1 см. Доволна съм, че този път не е качила доста. Много съм щастлива, защото педиатърката каза, че ние с Али сме тяхната гордост. Каза, че се справям чудесно и че Али се развива идеално и е много общително дете, даже изпреварва нервно-психичното и двигателното си развитие /или нещо такова беше/.
За прохождането - започнах да държа Али да ходи, когато започна да се изправя сама и постоянно си стоеше права. Така реших, че вече е готова да ходи. Преди това не съм я пускала да ходи, докато я придържам.
За кърменето - Али обожава да цока. Ако може всичките й хранения щяха да са на кърма. Изобщо не виждам как бих я отбила, а и НЕ искам. Адски много ми харесва да я кърмя.
За захранването - вчера въведох глутена, най-накрая, със сухар - гризе си го. Трябва да започна и попара да правя... някой ден.
За подсичането - Али се беше подсякла, като й растяха зъбките - казват, че те могат да са виновни и за това.
Ваничка и ние ползваме от "порасналата" страна от около 2-3 седмици. Не мога да я накарам да легне, да не говорим, че се опитва да става във ваната и си е направо страшно.
Някой ползвал ли е такава кошарка, моля за отзиви, че мисля да взема на Али такава, да си щъка в нея:
Приятен ден!!!