divna, извара не съм купувала, само тази давам, която е в дуетите на ХИП.
ivetaaa, ако пие чай, може да му даваш от шипки, има много витамин Ц, и ефекта му е стягащ.
Поли, права си, не е само по полов път, в най-прекия му смисъл, но е само чрез интимни контакти. Ако имаш нормално общуване с човек с този вирус, няма как да го хванеш. Като е при спина.
Аз имам приятелка, която доста време се бореше с тия гадости, общувала съм абсолютно нормално с нея. Тя се лекуваше при половин доктори в София, накрая я пое някакъв професор в Токуда и я излекува. И между другото, парите за ваксина не са нищо в сравнение с това колко се хвърля после за лечение.
Ще ви препиша няколко реда от интервюто, може да е интересно на някой, съмнявам се докторката да говори неверни неща в медиите. Идеята на интервюто е именно да популяризира ваксината,, и ако се хващаше от въздуха тя щеше да го каже.
- Процентът от заболеваемост от рак на шийката на матката в арабските страни е по-нисък. На по-консервативен морал ли се дължи?
- Мъжете там се обрязват. Папилома вирусът се крие именно в онази кожичка около главата на мъжкия член. така мъжете пренасят инфекцията, от която самите те не страдат. От тук идва и все по-големият интерес към обрязването в Америка.
и още нещо, което аз не знаех - Искам дебело да подчертая, че можете да имате прекрасни резултати от цитонамазка и същевременно изменение на плоскостенната тъкан на маточната шийка. Затова задължително при профилактичния преглед трябва да се правят двата вида изследване - колпоскопия и цитонамазка.
ПП Мамчета, кажете от коя страна къпете бебчетата в анатомичните ванички, ние още ползваме бебешката страна