Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 262
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро Simple Smile
divna, извара не съм купувала, само тази давам, която е в дуетите на ХИП.
ivetaaa, ако пие чай, може да му даваш от шипки, има много витамин Ц, и ефекта му е стягащ.

Поли, права си, не е само по полов път, в най-прекия му смисъл, но е само чрез интимни контакти. Ако имаш нормално общуване с човек с този вирус, няма как да го хванеш. Като е при спина.
Аз имам приятелка, която доста време се бореше с тия гадости, общувала съм абсолютно нормално с нея. Тя се лекуваше при половин доктори в София, накрая я пое някакъв професор в Токуда и я излекува. И между другото, парите за ваксина не са нищо в сравнение с това колко се хвърля после за лечение.
Ще ви препиша няколко реда от интервюто, може да е интересно на някой, съмнявам се докторката да говори неверни неща в медиите. Идеята на интервюто е именно да популяризира ваксината,, и ако се хващаше от въздуха тя щеше да го каже.

- Процентът от заболеваемост от рак на шийката на матката в арабските страни е по-нисък. На по-консервативен морал ли се дължи?
- Мъжете там се обрязват. Папилома вирусът се крие именно в онази кожичка около главата на мъжкия член. така мъжете пренасят инфекцията, от която самите те не страдат. От тук идва и все по-големият интерес към обрязването в Америка.
и още нещо, което аз не знаех - Искам дебело да подчертая, че можете да имате прекрасни резултати от цитонамазка и същевременно изменение на плоскостенната тъкан на маточната шийка. Затова задължително при профилактичния преглед трябва да се правят двата вида изследване - колпоскопия и цитонамазка.

ПП Мамчета, кажете от коя страна къпете бебчетата в анатомичните ванички, ние още ползваме бебешката страна Simple Smile ?

# 196
  • BG
Добро утро!
Къдричка много сте сладки,и шапката много ми хареса-от къде я купихте?И аз искам такава и за голямата и малката.Честито ви зъбче.
Ането както винаги изчерпателна в отговорите си.И ние използваме бебешката страна все още.
Сирене не давам,няма в какво,като не ядем попари.
Цвети не мисля,че е рано да ходи.Снощи и аз като държах Дара така и тя си прави стъпчици-много ми е смешна.

Днес ще си изкукваме вкъщи,в тая мъгла няма къде да се  ходи.
 Hug

# 197
добро утро и от слънчев смолян Hug Зори честит рожден ден на патерици,жива и здрава и в следващите години да зарадвате семейството си с още едно малко слънчице,по този повод ВИВИ ЧЕСТИТО,желая ти най безпроблемната бременост,надявам се този път не си в Майчин дом,аз все още си търся свестен гинеколог във варна,явно само в софия има за съжаление Thinking
Цвети оставяй детето да прави каквото иска Тинчето е права,Мартин се изправи и "проходи" точно на 7 месеца и пропълзя, а едва от няколко дена стои стабилно,Ането относно за седенето не се притеснявай когато кръстчето заздравее тогава децата са стабилни,и аз никога не съм го учила като Зори да върви сложих го и той започна и за два дена стана като лекоатлет Joy,затова сега всеки ден е в проходилка защото е трудно постояно да си наведен,и от десетина дена от право положение се е научил да си сяда на дупето без да пада като талпа както преди и да си удря главата постоянно.
Извинете за дългия пост но явно аз само останох студентка и сега имам изпити и рядко пиша но иначе редовно ви чета,лек и отново слънчев ден на всички  bouquet
ПП Ива 1977,аз също ставам на вечер м/у 20-30 пъти и вече си мисля че това дете никога няма да спи цяла нощ,даваи някакви съвети ако си намерила разбира се,че направо ще лудна с това спане,добре че с мъжо се редуваме че ...... Crazy

# 198
  • BG
Всъщност не си само ти студентка,но на мен ми предстои защита сега на 1.Ще полудея.Гледам да не мисля само за това.каквото стане,света няма да свърши.

# 199
E добре че не съм единствена Laughing,аз догодина имам защита на дипломна,сега съм 4 курс,и аз не го мисля много че то време не остава

# 200
Аз съм трети, а вече трябваше да съм завършила Embarassed

# 201
Ади и аз да се включа на групата сьс студентките,та да се увеличим Wink
А и Ането я засичам в темичката на майките-студентки Wink
П.П.с ането сме писали заедно явно

# 202
Добро утро.
Честити месечинки и зъбчета!
Пъпчето още си го пазим,свидно ми е пък и не сме решили къде да го хвърлим.Скоро имаше тема във форума за това и една майка беше писала,че пази пъпчето на първото си дете,защото иска като си имат второ да ги хвърли заедно/пъпчетата/ ,за да са заедно и в живота,и аз май така ше направя Thinking
Извара съм давала малко,но забравих на коя фирма е,беше безмаслена,то не са ли всички извари обезсолени  newsm78 Иначе давам сирене Апетина,а отскоро давам "свежо сирене" то си е обезсолено и обезмаслено и няма нужда да го изкисвам /майка ми ми го каза,нали е Дюканка./
Иве7ааа,Нати винаги ака кашесто  Thinking
Вчера й вземаха кръв от пръсчето,нали умната й майка й даде да пие  аулин,а и хемоглобина й беше нисък/115/ и й давах желязо Малтофер 2 месеца.Та резултатите са добре и всичко е наред  Grinning Само,че хемоглобина й е 109,незнам трябва ли да се притеснявам,момичето в лабораторията ми хаза,че референтните стойности за деца са 104 -145 и нейните влизали в границите,но педи каза,че е нисък на 115,а на 109 незнам какво ще каже,ще й се обадя по-късно.
Аз имам въпрос към кърмещите майки"До кога мислите да кърмите бебоците?"
Приятен ден!

# 203
Добро утро.
Честити месечинки на всички.
Значи вечи съм спокойна, защото аз не съм го слагала без той да иска и като си ходи е много доволен.Ще си го държа да си ходи щом това иска и никой да не ми се меша  Naughty
Потвърждава се това че като едно бебе има нещо, започваме всички да се оплакваме. Цяла нощ не съм спала да преобувам памперси. Моето дете така му се е зачервяло дупето чак на плюски е станало, и това от един път  ooooh! ужас. Цяла нощ се върти и си ака бе  Crossing Arms ще му спирам яденето  Mr. Green Както писа и iva777 и нашето не е рядко да ме притеснява че е разстройство, но пък е много често и не е по много, но колкото да му щипе. Ще вървя да купувам нещо да го мажа че само с Бочко няма да стане.
cosmo нашият хемоглобин беше 103, след 20дни (говоря като навърши 6 мес.) като пиехме Малтофер беше 102  Shocked Продължихме да пием малтофер и ние почти два месеца и сега като го водя за микробиологичните изследвания ще му пусна пак изследвания да видим до къде сме. А колкото до кърменето на мен ми се искаше поне да година, но вече се кърмим само сутрин или през ноща и да ти кажа май леко по леко започва да се отбива, защото суче все по слабо и по малко. Но до когато има и иска ще го кърмя, защото ми е адски приятно да си го гледам така  Heart Eyes

# 204
  • София
Привет, мами!

За естрогените в месата искам и аз да споделя нещо. На моя приятелка бебенцето имаше проблем с хормоните- тръгнаха да й растът гърдичките  Shocked С подходяща диета и при тях, слава Богу, нещата се оправиха. Бебето й е било на пюрета Ганчев!
За  изварата- купих на дядо Либен, но не й давам нещо много често. Иначе и аз давам дуетите. В попарата слагам сирене ( Сердика ).
И аз съм към мамите- студентки. 4ти курс съм, а трябваше и аз вече да съм завършила...
Ваничката, ползваме бебешката страна докато измием косичката, понякога и телцето, а после от другата страна си играме и плицикаме.
А за кърменето...аз доста често се питам, но така и не си отговарям! За сега мисля до празниците да съм приключила  Rolling Eyes  Embarassed  Но пък от друга страна незнам дали ще мога, защото ми е тоооолокова приятно  Heart Eyes 

# 205
  • София
        Здравейте и от нас. Да ви кажа Ивайла от два дни се е научила да ръмжи и така си говори (на бебешкия и език) и е ужасно все едно си имам меченце  Thinking . И да се похвалим с нова прическа  вчера я водих на фризьор и малко и взе връхчетата да не са и проскубани . И от фризьора реших  че ще спи в количката  , което тя не прави и я разходих и тя взе ,  че наистина заспа и спа цели 2 ч. и 10 мин  което не е било никога . Ако започне по често да го прави няма да и се разсърдя така ще може повече време да сме навън. За прохождането с проходилката направо тича  , а когато я водя аз да ходи не иска и си вдига краката във въздуха все едно,  че ще сяда. Извара и давам на Маджаров или насипна от супера заедно с пасиран плод - като дуетите. И нейното дупе се зачерви и е със ситни пъпчици  Crossing Arms  . Писахме преди няколко странички за обувките ама нещо май не се стигна до някакъв извод. Чудя се дали да и купя хубави маратонки или да взема тези на Колев и Колев за прохождането, че с буйките неможе да се ходи  , а с ботите не е удобно въпреки , че са ортопедични и много хубави. И последно ние с таткото ще ходим до Варна утре  и ще сме на гости на едни приятели с близнаци на 2,5г. и ще ги намачкам хубаво   Party
 Поздравии лек ден.

# 206
 Добро утро и от мен:) Бела заспа сладко-сладко- имам половин час спокойствие.
 Отчет от вчерашната консултация- 6900 и 69см:) Дебелеем с пълна сила- цеели 300 грама тоя месец. Мъжо я гледаше снощи и вика- Вижда ми се леко напълняла Laughing

Искам да ви питам- Педи вчера каза да започна да й давам зеленчуков бульон преди обедното хранене. Това добре, ама как се прави? От какви зеленчуци? Някой правил ли е и давате ли бульон?

За кърменето- Бела все по-малко иска да цока. На моменти се чудя дали да не спирам, обаче педито каза, че иде зима, пълна с вируси и всяка капка кърма е ценна. Тя цока сутрин и вечер, обаче то е едно цокане- дръпва и започва да се върти, да ме пипа по лицето, да ми скубе косата, дърпа блузата и въобще каквото докопа. Но пък ми е толкова сладка, че не ми се иска да се лиша от това удоволствие.

# 207
Привет, мами Simple Smile Навън е меко казано студенко Simple Smile НО това не ще ни спре:) Вече потракахме зъбки със сина до магазина и обратно  Whistling
Иван си ходи и не го спирам изобщо, естествено придържа се с ръце там и тук, но определено - ако направя опит да го уязвя и да се опитам да го сложа в статична стойка....настава едно сърдене и рев - бързо се отказах Simple Smile
Извара и сирене още не съм дала, както и кисело мляко....дали е време да започна Rolling Eyes
И ние сме с червено - алено дупе, както е резон - солидарни с другите бебчета, както е писала Цвете Simple Smile Мажа с Мустела и с един направен крем за случаи като този.
Ваничката ползваме от "порастналата" страна Simple Smile Седим и шляпаме водата, докато не я прехвърлим на ламината Simple Smile
Къдрич, много хубава малката Али Къдричкова, да ви е бяло и здраво зъбчето и да повлече още много такива след себе си - бързи и безболезнени  Hug
И ние сме с Колев и Колев и още куп други буйки, боти и т.н, но откъм удобство - май тези смешните за прохождане на К и К са му най-добре да си чувства крачето

# 208
  • София
здравейте и от нас!

Честити месечинки на Алина на мама Къдричка,Александър Майкъл-на мама Slavomira,Катерина-на мама Boomerang,Божидар -на мама Vili Jov4eva!

Честит имен ден на Филип на Дудолина!

Аз отивам да разглеждам готварския,че утре ще правим парти за моя и на мъжът ми РД.

# 209
Здравейте,мами.Пак да се похваля имаме си трето зъбче отгоре на Йоанка,а брат й си няма нито едно.Аз мисля от понеделник да пробвам кухнята на мама люси и съм им поръчала да ми доставят храната вкъщи,имам чувството,че само млякото което давам сутрин и вечер не ги засища и смятам да им разпределя храната от кухнята,но се чудя кое на кое ядене да дам - супа,основно и десерт.Сега се храним 5 пъти.Ако може даите съвет за яденето.

Общи условия

Активация на акаунт