Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 260
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
  • София, Борово
Цвете, пише, че от 6-ти месец трябва да го държиш за ръчичките ида се опитва да прави крачки.

# 181
  • София...........
Диди, ти каква извара даваш на Вики?
Мами, споделете и вие каква извара давате на бебчетата?

Днес му дадох 1/3 плодов дует на Хип и му хареса, но са съжаление са само 3 вида и мисля понякога за разнообразие и аз да му забърквам такъв десерт извара+плод Wink

# 182
  • София...........
Оня ден питах, но никой не отговори.
Да сте виждали някъде по магазините да се продава такова нещо?
http://cgi.ebay.com/Baby-Safe-Mesh-Fresh-food-feeder-by-MUNCHKIN … dZ1QQcmdZViewItem

това е мрежичка в която се слага парче плод или нещо и детето през нея си хапва

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 20:05 от divna_

# 183
   Ането, благодаря за отговора. Не мога да си го позволя сега, пък и ако е вирус предаван по полов път, какво да кажа - все още си имаме доверие.

Цвете, не се коси мила. Аз съм проходила на 9 месеца (майка ми също). Да не съм почнала изведнъж. Все съм лазила, катерила и са ме водили за ръка. Не че съм компетентна по въпроса, но все си мисля, че детето почва да прави различни неща, тогава, когато е готово. Лили постоянно се изправя по столове, дивани, табуретки и дори напъва да се катери (в повечето случаи успява и да си седне на дупето след като се е изправила). Е какво може ли да я вържа. Не става. Все едно като почне да срича, да й кажа "Не маме още ти е рано. Като можеш да казваш цяло изречение, тогава." Сетих за това, че педиатърката ми каза да не слагам Лили в проходилка вече и да не я водя за ръце, но доводите й бяха много по-различни. Според нея детето трябва да се остави на земята (навсякъде трябва да са махнати чупливи и остри предмети) или в кошарата. Детето само трябва да се изправя и да почне да се пуска. Да свикне да пази равновесие и само да търси опора.

Дивна, аз отдавна не се заглеждам по дрънкалки и гризалки (поне на такова ми прилича показаното) и не мога да съм ти полезна.

# 184
  • София...........
  Дивна, аз отдавна не се заглеждам по дрънкалки и гризалки (поне на такова ми прилича показаното) и не мога да съм ти полезна.

Тинче, добавих какво представлява тази глезотийка Embarassed Wink

# 185
Аз го схванах какво представлява още предния път, даже видях и други разновидности в ибея, но не съм го виждала никъде в БГ, затова не отговорих. Може в Премама да го има, там като че ли има разни такива странни приспособления, но едва ли newsm78
Дивна, защо не го поръчаш от ибей?

# 186

и ние вече си имаме зъбче Grinning

Дикана К, усетихме ви липсата, разписвайте се по-често Hug
Цвети, ние също си държим бебоците да ходят, отропедът ни даде зелена светлина, не се притеснявам Thinking
КикиНики и ние зърнахме ТВзвездата, това махане не мога да го сбъркам никога Heart Eyes

и да ви покажа поредната снимка с нашата любима приятелка Еми

# 187
  • София
Къдрич,честито зъбче!Много са сладки и двете сладурки!Много ме кефи шапката на Али,аз отдавна съм заплюла такава за Жори ,че и за мен. Mr. Green

# 188
Цитат
Вирусът на рака на маточната шийка е най-разпространеният в света. Все още няма 100-процентово лечение на този вирус, обясни д-р Ганчева. Вирусът на рака на шийката на матката е много устойчив и не се предава само по полов път. При мъжете вирусът не се развива като ракова локализация.

Ане, на мен ми я сложи д-р Николов, съпруга на Николова от Свети Лазар

И все пак - явно - колкото лекари - толкова мнения

# 189
  • София
Цвети,не е рано да ходи,щом сам си прави крачки,не е проблем.Жори първо само скачаше и така се придвижваше,после започна и стъки,като аз не съм го подтиквала или показвала.Но щом детето само си го прави,значи му е време.

За ваксината - аз не мисля да я слагам.По принцип може и по не полов път,но мнооого рядко и освен от майка на дете ,друг начин не е много доказан.Шанса да се зарази човек,ако е с постоянен партньор и има добра имунна система ,е минимален.А и още много неща не се знаят за вируса и аз съм малко скептична към тая ваксина.

# 190
Ей цял ден а-хъ и да седна да пиша и нещо мезавъртва ooooh!

За хормоните чух, но мисля, че ако купувам месо от магазина е още по-опасно... Пък и някак не е май много сигурно това заключение!
Т меря и в дупето и кадето сваря, зависи дали спинка или не.
Аз извара не давам, но може би би било добр Thinking иначе сирене купувам козе, а вие?
Адаптирано мляко мисля до 18 месеца да давам.

Съни, какава мерке е твоят термометър, че аз имах един доволно скъп, немски за ухо, но мереше абсолютно невярно....
Плодовите дуети са супер и на Овко има.

Честити зъбчета и стъпчици на бебчовците!

# 191

Тинче, добавих какво представлява тази глезотийка Embarassed Wink

Абе то си пише, ама кой да го чете.    ooooh!

Къдричка, честито ви зъбче. Бързо и безпроблемно да излизат и другите и да са здрави и белички. Двете мацки са страхотни. Много хубава снимка сте направили.

Извара не съм давала (освен от готовите плодови пюрета с извара), а сирене купувам краве.

# 192
  • София...........
Дивна, защо не го поръчаш от ибей?

Защото немога да се разплащам с моята дебитна карта на ОББ е  Sad

# 193
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Честити месечинки на всички бебенца!
Къдричка,честито зъбче на малката сладурка!Нека да е бяло и здраво,както и всички останали!Дай Боже да ги изкара безпроблемно всички!
Дивна,аз също не съм обръщала внимание,но сега като ходя тук в един от детските магазини ще се поогледам.
Аз температурата на Мария я меря под мишничката.
Извара не съм давала на Мария.Вие каква купувате и не е ли солена?
Цвете,ако той проявява желание да ходи,значи е готов.Марияи една крачка не иска да прави като я държа изправена,още не е готова.Аз мисля,че си е до дете.
Лек ден на всички!

# 194
Здравейте!
Честити месечинки на бебенцата
Честито за всички нови зьбчета
Имам вьпрос:Денис от известно време започна да ака по рядко от преди.Не е сякаш като разтройство чак,не е воднисто,а като каша.Ака си нормалния брой пьти 2-3 на ден.Случвало ли ви се е?Какво мога да дам за стягане?И дали може да е от това,че му избиха зьбите?Оф, дали да го водя при доки или да изчакам?
Приятен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт