Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 255
  • 267
  •   1
Отговори
# 165
  • около Варна
Момичета  Hug, съжалявам, че не ви познавам лично!
Черпя и аз с една смешкаhttp://www.vbox7.com/play:54f01ca1

Космополитан, ботушките ги купих от Колхозния пазар, ама като не мога да ти обясня магазинчето/барачка по-точно/. Още в началото е като влезеш в пазара, преди златарските магазини, отвън са изкарани само детсски обувки, ботуши и пантофи. Не може да не ги видиш.

На Пепе и Рали пожелавам веднъж завинаги да загърбят здравословните си проблеми, за да се радват пълноценно на децата си.

Аз къде спах, че не видях наша Бела, уж гледах тоя репортаж newsm78

За тази ваксина за пръв път чувам, мислех че съм изтървала влака вече.

Температурата я меря под мишницата с живачен термометър, много е досадно щото цели пет минути да не мърдаш, как се стои. Обаче дигиталния ми термометър показва едни стойности ненормални и му нямам доверие.

За зачервено дупе/и не само/ ползвам един правен крем, има го в Санита във Варна готов приготвен, само го сипват в кутийка, водят го охлаждащ крем. Много съм доволна ползвам го за цялото тяло, само той и облекчаваше сърбежа от обрива и помагаше за сухотата на кожата, при условие, че съм изпробвала всички светила на съвременната медицинска козметика.

Тези пюрета каква марка са, не разбрах?

# 166
Охх wiwi уби ме с това бебе, заболя ме корема да се смея и сега не мога да спра  smile3532
Но пък и то не вземе да се отпусне да прилегве а само къца, по едно време ме стана жъл за детето. Добре че най накрая легна на кака. Офффф успокойх се.

# 167
Ането, Алито си я взимаме за снаха Hug Много е сладка, направо ще я изям. С нейните хубави очи и с нашия къдрав перчем знаеш ли какви внуци ще направим? Heart Eyes
Е, може ли да откажем на такъв сладур Wink
wiwi, ще си имаш ли помощници, като се появи и второто слънце?
Пюретата, не се каза каква марка са.
За ваксината - не мисля да си я поставям. Вирусът от който се развива този рак се предава по полов път. Мъжете са преносители, без да имат заболяването. Мисля, че човек с постоянен партньор на когото има доверие няма нужда от тази ваксина.

# 168
Здравейте Embarassedне съм писала от три теми насам.....
Нямам време,извинете.Чета ви и ви гледам снимките винаги когато мога Hug
Честито на всички рожденници ,които празнуват тази седмица(ние правим маратон тази седмица трябва да идем на 3 р.д. bowuu)
Виви,честито лека и безпроблемна бременност Hug
Галюшка,честита ти племенничка,да ви е жива и здрава!
Деситка,тази шушинка направоооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Температурата меря под мишничката ,
пъпчето ни е в Рим в един фонтан където се хвърлят монетки,та да дойдеш пак и така ,той не отиде но пъпчето ни е там.
От както затвориха кухнята мойто слънце е наддало 800 гр и 3 см.и ние сме в отбора на мрънкащите,та чак и реве със сълзи не мога да ида до тоалетна,да не говорим да го оставя в кошарата и да шетам #Crazyужас......
Купила съм му буйки на КК и той ги изритва нон стоп .......на вън сме с едни дълбоки ботички(тях не може да събуе),имаме два зъба(300 зора от 08:00 до 20:00 часа без да спи и само мрън-мрън-мрън) ooooh!
наоплаквах се.......липсвате ми Sad

# 169
  • София
Диана К,много хубаво местенце за пъпчето. Mr. GreenРим ми е любим,що монето съм пускала в този фонтан,страхотен е.

# 170
Благодаря ти Зори,историята му е много дълга:
пъпчето му падна на 32 ден Rolling Eyes
после отиде във Ватикана-решението:аааа Naughtyнашето момче поп няма да го правим,
после на улицата с магазините на известните дизайнери-решението:аааа Naughtyне те мъжете дизайнери за гей,нашето момче гей няма да става,
и така най-накрая цоп във фонтана Laughing

# 171
ох, страх не срах, сложих първта ваксина - сега 6 месеца - никакво забременяване, мъжо се успокои Simple Smile
Ане, за съжаление не е само по полов път, може и по въздух да се предаьде, това е вирус....

# 172
   Здравейте.    wavey

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ.

# 173
ох, страх не срах, сложих първта ваксина - сега 6 месеца - никакво забременяване, мъжо се успокои Simple Smile
Ане, за съжаление не е само по полов път, може и по въздух да се предаьде, това е вирус....

Поли, кажи нещо за ваксината - как се слага и колко струва.

# 174
Здравейте Мами   bouquet
Гледах снимките и клипчетата.Много са ни сладки бебенцата  Hug
Ние сме добре.Хапваме,спинкаме и растем  Heart Eyes . Зъбки още няма,но лиги  Crazy
За отбиването - не съм пила никакви хапчета.Направих го постепенно за около 2 седм. Намалих времето и честотата.
За храненето - аз давам всеки ден месо на обяд.Дали не прекалявам newsm78
За пъпчето и на двамата са в къщи. Май ми е жал да ги хвърля накъде  Blush
Температурате - най добре да не се налага да се мери,но ако трябва след 3 години пробване на какви ли не термометри си купих ето този

Супер е.Препоръчвам го горещо.
За хормоните - ами мога на напиша роман за съжаление и от личен опит #2gunfire 
Още нещо ми се въртеше в главата,ама...
Лек ден от нас.

# 175
Здравейте и от нас.
Честити месечинки!
За хормоните в месните пюрета и аз чух  Close
Температурата я меря под мишничката.
На Нати й проби й 6-тото зъбче/най-после  Tired/ Сега я мъчат кучешките Crazy Направо все едно две меса висят от венеца й Confused

# 176
Поли, какво значи по въздух, аз имам позната с този вирус. Не е вярно това. Предава се по полов път и т.н. интимни занимания. Има 60 папилома вируси и само 12 от тях предизвикват рак на шийката на матката.
Тинче, около 600-700 лв, струва.

Има интервю за този вид рак, с д-р Николова от "Св. Лазар", в новия брой на ЕВА. Всички неща ги прочетох сега там.

ПП
Иначе за възрастта, май наистина няма значение, моята приятелка си я би наскоро, на 28 г. е.

# 177
здр , ние нещо днес сме кисели, но явно е от зъбчетата, две ни покарват наведнъж.
Нашто пъпче още си  е в нас, не съм решила къде да го хвърля.
Т я меря в дупето- бързо и  е най-точно. Защото под мишницата понякога се размести трябва 5 мин да се чака.
 Каква хумана давате и до кога смятате да я давате? Ние сме на Лактана био 2 и съм страшно доволна?
Участвахт ли в играта на Панагюрище 1962?
Все забравям да питам- някакви списания за бебета четете ли? Аз преди с баткото доста си купувах и едва успявах да ги чета, а и темите станаха еднородни и се ориентирах към сп."Моето дете", което си купувам всеки месец.
Лека вечер на всички.

# 178
  • BG
Привет!Ееее най после ми оправиха компа.Беше на ремонт и два дена луднах,добре че беше поне времето хубаво.
Изисали сте доста сега ще ви дочичитам.Нашето пъпче таткото го сложи в книгата по хурургия-нали е стоматолог,оставих избора на него.Даже и на каката мисля,че е там.
Някой ще ми даде ли сайта на мултиплея,че немога да вляза.
Айде до после. Hug

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 17:41 от vivi_an

# 179
vivi_an www.multiply.com

Аз имам въпрос. Мислите ли че е рано на Коко да ходи (в смисъл както го държа ) Защото свеки все вика като го види " Бе недей бе бабо, много ти е рано " и аз естествено се правя на луда все е дно я нечувам. И сега пак го видя че го държа и пак " Цвети недей да го държиш да ходи, рано му е " Аз и казвам че като иска аз какво да го правя, и че нали в проходалката пак тежеста е на краката му разликата е че когато иска сяда. Хем го правя за да и покажа да не ми се меша, но пък ме гризе съвеста дали найстина не е полезно. Има доста дечица който ходят така, от кога започнаха ?

Общи условия

Активация на акаунт