Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 254
  • 267
  •   1
Отговори
# 150
Да ви почерпим за порастването ни с още един месец.

Честито и от нас на Бела на КикиНики, Вики и Мишо на мама Стефи, Йоана и  Деян на Заки, Марина на Денден, Ивелин на мама бебе Ивче.
На Зори и SRN честит рожден ден със закъснение.
Виви, честито, лека и щастлива бременност.
Станкова Hug, дано да нямаш повече притеснения.
Галюшка, честита радост и на твоето семейство.
Гледахме с Ванеса снимки и клипчета на бебетата ни – двете Алита, на Надето, Шушка Веселушка, Ваньо на pepe - ами думи нямам,невероятни са, все така да ни радват и да растат здравички, умни и по възможност от време на време послушни малките ни калпазани.
Дианка гласувахме и ние за теб и красавеца Вико. Hug
Зори, много коледно го раздавате вие. Много целувки на чаровника Жори.

Температура меря в ушетата, защото другаде не ми позволява.
При нас положението със зъбите е ужаааасссссс - от всичко по малко, но на мен ми идва повече....
Страхотни идеи за подаръци.И аз съм се насочила към музикална играчка.http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/advanced_search_r … hp?keywords=65408

# 151
   Здравейте мацки.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕТА, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС.

За температурата - меря я под мишницата, докато я разхождам и занимавам с нещо, а понякога и докато спи.

Станкова, много се радвам за добрите резултати и вярвам, че сега си много по-спокойна.

Пепе, ако имаш време пиши. Нали все пак трябва да се изкажеш пред някого, та ако това сме ние, не се коси да си споделяш тревогите. Съжалявам, че болката се е върнала.

Деситка, какво да ти кажа. Имаш си една малка сладурана. Какви усмивки раздава и колко е пораснала само.

Ането, днес изгледахме клипчето с Лили. Ама толкова много й се радваше на Али. Много е сладка умницата малка.

# 152
  • София...........
Diana, за Вики още 2х5 от Данчо и Камен Wink
Подсети ни другата седмица пак да гласуваме.

# 153
Ей сега и аз видях нашата сладка Бела. Голама сладурана и как само махаше на камерата. Пу-Пу-Пу
Еми Коки видимо е добре, вчера го гледаха (пак същия доктор) и каза да довършваме капките и това. Но утре ще се обаждаме на друг доктор да разберем кога ще ни приеме и да му направим нови изследвания.

# 154
  • под жаркото слънце
Здравейте  Hug
Честита месечинка на празнуващите   bouquet
Поздравявам ви с: http://zazz.bg/play:0d06bf3c
И аз видях Бела - голяма сладурка е! КикиНики, чакам да я научиш и на това  Laughing
http://zazz.bg/play:2bdc74d8
Цунки и лека от нас  Hug

# 155
добър вечер....!честито на патерици на имениците!
честито и на днешните ни месечинки!- да са много здравички  и много щастливи....
Виви мила не се шашкай ще се справиш а и винаги можеш да разчиташ на нас било то и само виртуално....!
Amaryllis- много ме разсмя....4ак мъжа ми се събуди и вика ти пак ли откачи Mr. Green
снимки ,клипове..всичко разгледах страхотни са ни децата.....аз нещо не мога да се оправя с гласуването за Диди-обяснете ми моля като полу4а мейл в abvto.кво следва че...не схващам.....
обувки-още не сам купила и нямам идея какви ще са..Температура-досега не сме мерили ама на баткото в дупето та така ще е тук ако се наложи.Пъпчето-май го сложих в някой шкаф ама... newsm78
а за срещата която обещах ... Outta Jointще се наложи да почакаме до пролетта..защото мен доктора ме отряза че ще прохождам скоро...... Tiredа аз така искам.......
Пепе-винаги може да споделиш с нас без да се притеснявашшш
 лека вечер..ако сам пропуснала нещо утре

# 156
Привет мацки!
Честити месечинки на бебоците които празнуват днес!
Нашето пъпче още си стои в нас. Не съм решила къде да го хвърля още.
Температурата я меря под мишничката.
И на Дари дупенцето беше много червено, само да махна памперса и веднага започваше да се чеше, даже си беше направила ранички. Заведох я на лекар защото никакво мазило не помогна и сега сме с едно лилаво "Пиоктанин" 2 дена по 3 пъти на ден я мажа и след това с "Клотримазол" - от утре започвам с него.
Да попитам: днес се заговорих с една жена и тя ми каза, че вчера по новините на БТВ са казали за опасни пюрета от месо. Някоя мама случайно да знае нещо повече?

# 157
Най-после заспа малкото маймунче (пу-пу), че днес направо ми се качи на главата, ей голямо реване! #Crazy
Пепе, Ради, дано да се оправите скоро, та да се гледате и радвате с малчовците.
За пъпчето - още си е вкъщи и не съм решила къде да го хвърлим. Мислехме си като катерим някой връх из родните планини, да го хвърлим там (та да покорява върхове, уж), ама да не вземе да стане някой отшелник.....та се чудим още newsm78.
За опасните пюрета - ставаше въпрос за пюре с пиле, което е стимулирано хормонално да порасне по-бързо(така се процедира и при телетата) и в резултат на това детенцето, чиито родители са подали сигнала, получава бучка в едната гърдичка. Бебето е на 10 месеца, а състоянието му е определено като ранен пубертет!!! Казаха, че след като са сменили храната нещата са се нормализирали. Не споменаха фирмата производител на пюретата или поне аз не я чух. Thinking
Обувки и аз не съм купила още. Мерих й 1-2 чифта ботуши, но голям зор докато ги обуем, а тя ги дърпаше непрекъснато и се отказах тогава, но сега вече е наложително при тези студове, които предстоят. Давайте съвети и споделяйте опит.
Спокойна нощ.

# 158
Добро утро!Еййй,няма спане с тия зъби Whistling
Честита месечинка на малките сладурковци!
Вчера бяхме на консултация-9560кг/74см.Педиатърката каза ,че Велизар е доста едричък newsm78Ама той едва изяжда по 100-120гр пюре.Вече не знам какво да го правя с това неядене.Рев и омазване.Купих 20 различни вида...,аз му правих...и няма-нищо не хареса.Само сирене яде с охота.
За пъпчето-и нашето си е още в къщи.Не постигаме разбирателство с таткото.Той иска да го прави футболист,а аз икономически експерт Crazy
За тези пюрета и аз чух-влияели на момиченцата само,защото са пълни с женски хормони.Абсолютна идиотщина!От лакомия за пари и децата разболяват Twisted Evil #2gunfire!
Хубав ден ви желая!
П.П.Разглеждам с интерес всички снимки и клипчета- Heart Eyesтолкова са хубави всички дечица!

# 159
Добро утро и от нас  bouquet

Честити месечинки на бебоците!

Температурата я меря под мишничката,като го гушкам и занимавам с нещо.

Пьпчето си го пазим,а и май ми е жал да го хвьрля Embarassed

terre,ето тук можее да погледниш за отровните пюрета .http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346799.msg9190780#msg9190780 
Биле опасни за момиченцата,на момченцата не им се отразявали тези хормони.

Приятен ден на всички Hug

# 160
  • София, Борово
добро утро!
Честито на месечинковците! (извинявам се, че доста често го пропускам Embarassed)
Благодарности за подкрепата  bouquet
Пепе, оправяй се мила, ако може с нещо да помогна, съм на разположение. Hug
Гале, целувки за Ванеска - много ми е сладка Heart Eyes
Amaryllis, много ме усмихна за "добро утро" Hug
В отбора на мрънкащите бебета сме и ние, понякога го оставям дори за малко, но ми става много съвестно и бързо тичам при него да го гушкам.
Поздрави на всички и весели разходки  bouquet

# 161
Привет, мами! Честито на всички, които са имали повод последните дни, и на тези, които днес празнуват!
Не мога да пропусна най-голямата радост - ВИВИ, честито!! Браво на теб - ще се справиш, сигурна съм!   bouquet
Аз от един месец врънкам мъж ми за повторение, ама като е казал лекаря да се чака 2 години - не ще да рискува.
За пъпчето - у нас си седи, но като знам тайната мечта на мъж ми да го хвърли на някой стадион - ще трябва да побързам с решението - да не вземе да ме изпревари Simple Smile

Имам въпрос: Някой от вас слагал ли си е от тази ваксина - против рак на шийката на матката. Моята гинеколожка почти ме нави, но ме притеснява факта, че съм на 28, а навсякъде чета, че се поставя до 26 години. Лекарката ми каза, че за мен имало някаква двуполярна, а другата била четириполярна newsm78

# 162
  • София, Борово
Поли, аз също мисля да слагам. За по-голяма възраст са други ваксините имисля, че може до 50 г.

# 163
  • София...........
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

# 164
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Елена-на мама nasya,Димитрис - на  мама Marinela flo!

Пепе,Ради
,да се оправяте бързо. Hug

Жори взе все по-рано да става,а аз все по-късно да си лягам и сега ми е едно. Crazy

Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт