Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 250
  • 267
  •   1
Отговори
# 135

Честити месечинки !!!!!!!!!

Здравейте, вкъщи и бебо и бати спят и ми остана време да напиша два реда. Да се похваля вчера видях, че са ни пробили горните два централни резци. Определено ни помогнаха хомеопатичните.Аз давам Вигантол всеки ден. И ние сме много сладокусни само да види някой че яде и Пепи веднага започва да иска(дори се сърди ако не му дадеш) и най-важното е че всичко му харесва.Днес ни изтича и карантиния срок след втората имунизация на пентаксима, вече съм по спокойна, давах си му Нурофен през цялото време н а 8 часа.
Деситка,малката е голяма хубавица. Страхотни снимки. Нашето креватче е като вашето но виждам, че вие сте го свалили долу, а ние още сме си на горното ниво.

Давате ли кисели? newsm78 
Колко излиза доставката на тези книжки?
Хайде чао за сега от мен.

# 136
  • София...........
Ането, Али е голяма сладурка Heart Eyes
Деситка, Маги все по-хубава става Heart Eyes
Цвете, как е Коки? Hug
Наде, много са готини Раличка и Любчо Heart Eyes От снимките лъха голямо спокойствие и любов Wink

# 137
Здравейте!
Дея е с голям носотек - две вадички се стичат от нослето, явно я гъделичкат и непрекъснато ги размазва по лицето си. Аз я гоня с кърпичка, тя бяга и си върти главата, така че да не мога в никакъв случай да й улуча нослето. Притеснявам се, че от толкова бърсане ще й изпръхне кожата около носа и може да се разрани. Освен това е зверски подсечена. За пръв път й се случва, но е толкова зле, че компенсира напълно това, че 8 месеца не сме имали такива проблеми. Кожата й стана на ранички, тече кръв и е толкова червена, че все едно съм я намазала с червило. И всичко това стана за по-малко от 8 часа - от съвсем лекичко зачервяване, до разраняване на кожата и то при положение, че започнах веднага да я мажа с крем Здраве. Педиатърката ми каза, че това било от зъбите, защото се повишавала киселинността в организма и такова сериозно подсичане било много често срещано преди израстване на зъбче. Аз съм чела, че не е съвсем правилно да нарочваме зъбчетата за виновници за всички неразположения, които се появяват в периода, в който очакваме появата на зъби, но след като педи ми каза, че често се подсичат бебоците, пък и след като няколко мами се оплакаха от същия проблем, явно и аз ще обвиня бъдещото зъбче за главен виновник.

# 138
  • София
Марги, на мен Маги 2-3 пъти вече ми се подсича по необясними за мен причини, защото смея да твърдя, че поддържам добра хигиена. От съби ли е, от какво не знам, но става много червено и като с малки пъпчици...Не е чак като във вашия случай, но все пак е тежко. Оправяме се с едно кремче на А-ДЕРМА за разранена, раздразнена, възпалена кожа - "Дермалибур". 3 дни я мажа с него и всичко е ОК, като още след първия има видим ефект, а после поне 1 ден с Лансинох, за да върна пак мекотата и еластичността на кожата.

Благодаря на всички за комплиментите за моята Шуши. Преди малко качих още малко снимчици...

Само аз ли не мога да изгледам клипчето на Али?  Confused При мен въобще не тръгва... 

# 139
  • София
      Здравейте и ние имаме 3 чифта обувки едни като боти до глезена на Чико буйки и гуменки пак високи ама и на мен ми се струва че не са както трябва  може би  тези на чико са най-добре от трите за прохождане  но са дебели и в къщи и е топло с тях и затова с буйките  Thinking . Ивайла нещо тези дни хич неиска да спи противно на режима и със следобедния сън. Да ви кажа вече два пъти правя грис със плод и много и харесва и правя извара с плод  но не е чак толкова очарована. И да питам вие къде мерите температурата в дупето ли ?

# 140
Марги*, Калоян също не се беше подсичал до сега, а сега ела да го видиш. Същата ситуация като при вас. Вчера ходих даже на кожен лекар да го види, защото и при него дупето направо беше на ранички. Направо в чудо се видях. Днес е малко по-добре. Само да ти кажа като идея ако много я закъсате ние с какво се оправихме - Хума от аптеката. Прави се на каша и се маже при всяка смяна на памперса. Като че ли има ефект. Иначе аз пробвах какви ли не други мазила и не помагат. Успех.

# 141
Благодарим на всички за комплиментите Simple Smile

Anjela, аз никога не съм я мерила в дупето. Слагам термометъра под мишницата, гушвам я и така се разхождаме малко за да й отвличам вниманието с нещо, докато се измери.

# 142
  • София
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на близначетата Виктория и Михаил на мама Стефи ,Марина-на  мама denden,Белослава на мама KikiNiki,Ванеса-на - мама galinana,Ивелин -на. мама бебе Ивче,близначетата Йоана и Деян на мама Заки!

stankova82
,много се радвам за добрите резултати!

Деситка,много е сладка Маги и с тези красиви къдрици!

lorisita ,нашето пъпче падна още в болницата,но тук явно нямат традиция да ги пазят и никой не ми го е дал,та там си и остана.Сигурно захвърлен в коша,та radost_ina - май ще са съдружници в този бизнес децата ни. Mr. Green

Anjela,аз само в дупето съм мерила.Но само 2-3 пъти до сега,не ми се е налагало и дано и занапред е така. Praynig

# 143
Честити месечинки на бебоците днес!
Ането, Алито си я взимаме за снаха Hug Много е сладка, направо ще я изям. С нейните хубави очи и с нашия къдрав перчем знаеш ли какви внуци ще направим? Heart Eyes

Деситка, Наде, дечицата са ви прекрасни. Hug

Цвете, наистина, как е Коки?

Станкова, радвам се за добрите ви резултати! Дано нямате повече проблеми.

Температурата и ние я мерим в дупето.

Пъпчето - и ние още си го пазим, а от раждането се каня да го хвърля някъде.

Мамчета и Марти се вписва точно в картинката мрънкащо мартенско бебе. Само че при мен по-големия проблем е, че от няколко дни съм пак с ужасни болки - не мога да стана от леглото и викаме една жена да го гледа. Сигурно няма да пиша няколко дни, че пак ще тичам по лекари, изследвания, болници и т.н. и не искам да ви отегчавам с моите проблеми.
Извинявам се, че ви досадих, ама ми се реве направо.
 Hug на всички!

# 144
  • София...........
stankova82, радвам се за Тошко Hug, че са добре нещата.
пъпчето си го пазя още, но незнам и аз какво да го правя Thinking
буйки не съм купувала още, но е време да се огледам и ще следя вашите отговори Wink
температурата я меря под мишничката. Седнал в скута ми и го занимавам с някоя играчка.

# 145
  • София...........
Зори, Жори като го гледам на аватара ти голяяям е сладур . Иде ми да го нагушкам, намачкам и нацелувам Heart Eyes

# 146
Ники, да са ви снимали скоро от Би Ти Ви? Стори ми се, че дадоха Бела в края на един репортаж.

# 147
  • София, Борово
Станкова, много се радвам за хубавите резултати и дано нямате повече притеснения Hug
Температурата и аз я меря под мишничката.
Деситка, Шуши (както я наричаш) е много, много сладуреста кукла Hug
Хубава вечер на всички Hug

# 148
Ники, да са ви снимали скоро от Би Ти Ви? Стори ми се, че дадоха Бела в края на един репортаж.
М-дааа:))Днес в парка взеха интервю от една мама от нашата компания и после снимаха бебетата. Бела естествено им помаха, та я показаха преди малко:)) Яд ме е обаче, че много кофти изрязаха интервюто, защото момичето каза много хубави неща точно на място, а те нищо не показаха, само вмъкнаха едно изречение, което изобщо не звучеше на мястото си така показано...

Честито месечинки на баш-наборите:)

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 21:10 от KikiNiki

# 149
  • София

Момичета, много ви благодаря за милите думи!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!

А Любчо не ревнува ли понякога?

Радост_ина, само в началото, когато се роди Раличка имаше някакъв период, когато имаше някакви прояви на ревност. Но не директно към нея, ами под формата на непослушание и агресия към играчките. Явно по този начин се опитваше да привлече внимание. После това отмина. Сега непрекъснато казва колко много си обича сестричката, иска да я приспива, да си играе с нея. Незнам какво му е на душичката. Може в някои моменти пак да ревнува, но не го показва. Аз се стремя да му обръщам много внимание- четем книжки, говорим си и най- вече всеки ден му казвам колко много го обичам Heart Eyes
 Хайде чао, че таткото напира към компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт