Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 246
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Добро утро от мен и Мария!
На патерици честитя именния ден на всички празнуващи именници!Нека бъдат живи,здрави,щастливи и обичани!
Деситка,честита годишнина!Нека още дълги години празнувате този ден с трепет и любов и нека уважението и верността да ви съпътстват до края!Как изкарахте празника/ако не е тайна/?
Честито на всички месечинковци!
Wiwi,само не се депресирай,ще се справиш с всичко,а и ние ще бъдем моралната подкрепа.
Марги,и аз не се отчитам толкова често вече,че и Мария все търси внимание.Сега съм я сложила в паяка,но тя ме дърпа за крачола и мрънка. Simple Smile
Ане,Али е голяма сладурка на клипчето,пу-пу...
Мандарина,отчитайте се по-честичко да знаем как се развивате.
Хайде,отивам да давам плодово пюренце и в 9 и нещо да я слагам да си доспива сутрешния сън както всеки ден.И вашата програма ли е такава?Следобедния сън е към 14 часа.
Лек ден на всички мами и пораснали дечица
!

# 121
  • хасково
Честита месечинка на дешните бебчета!!!  bouquet
Деситка, честита годишнина!Пожелавам ви много семейно щастие!
 На вчерашните резултати излезе,че урината е стерилна!Благодаря за подкрепата момичета! HugМного се радвам за което,но ме е яд на лабораториите в Хасково,направо могат да побъркат човек.Незнам къде да ходя да му правя изследванията вече.
Диди(ако не се бъркам),ти даваш на Викито Данонино.Какво му вземаш като асортимент,питам защото нашия татко вчера взел с кайсия,но на кутията пише след 1 година и се зачудих дали да му го дам.

# 122
  • София
Добро утро и от нас.
Навън се прокрадва многообещаващо слънчице    Nature Partly Sunny
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания  Hug
Що се отнася до празнуването...Ами не беше най-прекрасната вечер, която мога да си представя, но предвид обстоятелствата такива са ни възможностите. Почерпихме се с мъжа ми в другата стая като заспа малката. Бяхме си поръчали вечеря от едни ресторант, купили бяхме вино и така... Не можем да излезем с Маги навън, защото тя в 8.30 хапва и ляга, пък и по заведения вече ,май не е подходящо-навсякъде се пуши. Няма на кого да я оставим, за да излезем сами...

Не мога да не отбележа новината с главно "Н". Виви, честито. Желая ти лека, безпроблемна и спокойна бременност. Всичко ще бъде наред!!!

И на мен Маги ми изпива силиците... Едва я удържам. Ако е в леглото си, веднага се изправя на решетката и може цял ден да виси там като маймунка в клетка. Ако я оставя на спалнята, понеже не може да лази нормално, започва да се влачи като американски пехотинец на военно учение и набързо изминава разстояния. В столчето за хранене седи не повече от 5 мин. освен ако не се храни, като през това време поне милион пъти изхвърля всичките си играчки на земята, аз отново ги слагам на таблата, тя отново ги хвърля... и така до безкрай. На всичкото отгоре напоследък е много неспокойна. Мъчат я зъбите, милата още си няма. През деня е неспокойна, не се заиграва, мрънка, кисела е, все иска да се гушка в мен. Нощем пък се буди десетки пъти, мрънка, плаче... Направо в чудо сме се видели вече  Confused Иначе я мажа с Генгигел, давам Дентокинд, но не виждам особен успех. Иначе да чукам на дърво, тази нощ спа спокойно и се буди само веднъж сутринта, но с бибата си заспа веднага.
Не знам дали съм пускала скоро снимки... Ето я и нея: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299804&pid=8652742 Паролата е 18/02/2008

# 123
Добро утро!
Малката заспа и аз най-накрая намерих време да седна и да ви прочета. Peace
Бяхме на консултация и резултатът е 9,220 кг. и 73 см. Simple Smile Имаме разрешение да започваме постепенно с цитрусите! Някой беше питал за кивито - педито каза да го беля и да махам най-вътрешната част, защото била стипчива. Каза, че от семките на кивито акитата ще са малко по-кашави, но да не ме притеснявало. newsm78
stankova82, Данонино съм давала и аз! На всички пише след 1 годинка, но и двете педита казаха, че може да го давам, но не много често, че било доста "мазничко". Simple Smile
Ако се сетя още нещо, пак ще пиша. Blush

# 124
  • София, Борово
Привет на всички  bouquet
Цвете и аз ти благодаря за разясненията  bouquet
Марги, усетих ти липсата и вчера точно си мислех за вас.
Станкова, аз давам всякакви, но гледам да са от малките разфасовки. По я след 1 час след млякото сутрин - като десерт.
За обувките - имаме много и всякакви, но аз не съм доволна от Колев и Колев - не ни пасват на крачетата изобщо.
Поздрави на всички и лек ден  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover, мен ме чакат 3 доста работни дни Crazy

# 125
  • София
Добро утро!
Цвете,   bouquet 
Ани, Али е невероятна! Да расте все така умна!
Еми днес за 4 път си разсипа попарата  ooooh! Ама много бърза и чевръста е- докато се усетя и тя или е бръкнала и я е разсипала или ме е бутнала с ръчичка и аз съм я уляла  Crossing Arms  Ама днес докато й направя друга опищя света! 

Момичета, все се каня да ви питам...има ли някакъв "ритуал" при хвърлянето на пъпчето? Вие хвърлихте ли ги, къде?

# 126
Диди аз ще се повторя с въпроса си. Ти какъв колан за прохождане използваш, защото тук майки какви са взели незнам, но все не са и удобни.
Лори и аз още не съм го хвърлила и ще ми е интересно и на мен да разбера кой къде го е хвърлил.

# 127
  • София, Борово
Диди аз ще се повторя с въпроса си. Ти какъв колан за прохождане използваш, защото тук майки какви са взели незнам, но все не са и удобни.

Цвете, извинявай, но съм голяма блейка  Embarassed
Моят е на Бебе конфорт, но е стар - от племеника ми. Най-обикновенни каишки са. Аз не го ползвам повече от о/о 5 минути.

# 128
Добър ден.
Ние снощи почти не спахме,милото сополките му текат постоянно и не може да спинка SadНе ни дава да й пръскаме капки и се налага татко й да я държи,аз да пръскам,а Нати пищи сякаш я изтезаваме  Sad Прословутия й зъб най-после започна да пробива и се вижда вече,а вчера имаше само една цепнатина,няма Т,дано не вдига повече.
Деситка,много е сладка Маги Heart Eyes И каква коса само има Heart Eyes

# 129
  • около Варна
Привет!
Досега гледах всички снимки и клипчета, които сте пуснали, много сладки бебоци бе, направо са си големи деца всъщност, кога порастнаха толкова.

Ева спа до 11 часа днес, аз само до 10, сякаш я понаучих да става калпазанка като майка си, да видим до кога.

Пъпчето не съм го хвърлила, не мога да измисля къде, давайте идеи, че накрая ще го загубя.

Обувки имаме на Колев и Колев, които са и големи, уж за прохождане, не ме кефят обаче, то и аз с такива съм отгледана. Едни ботушки и купих много сладурски с мекичка подметка и много вълна вътре, ама такъв голям размер съм ги взела, трябва да мина да ги сменя.

На Ева и изби втория зъб и сега сме в период на спокойствие, гледа се самичка, но като ви слушам, явно няма да е задълго.

Лек ден на всички, аз се замислям дали да излизаме днес, едно гадно мрачно времето.

# 130
Здравейте в този слънчев ден!

Ането, възхитена съм от Али. Много сладко хлапе.
Буйки и ние ползваме на Колев и Колев, но и на нашето краче на пасват много. Казват обаче, че само те отговарят на всички изисквания за бебешки обувки.

Разгледах всички снимки и клипчета и мога само да кажа, че децата от ден на ден става все по-сладки, интересни и осъзнати. Голяма радост!

# 131
За пъпчето - една дружка ми разказа за нейна дружка, че си дала пъпчето на някаква приятелка, която тръгвала на екскурзия из Европа и после пак и го й върнала, т.е. да ходи, да обикаля света детето, но после пак в къщи да се върне. Зорито идеална работа в случая може да свърши Wink

За моята щерка беше много смешна ситуацията с пъпчето й - едната баба е  зъболекарка. Аз казвам на моя мъж: "Върви и хвърли пъпа в кабинета". Но имах предвид, да остави пъпчето в кабинета. А той, милия отишъл в кабинета и го  хвърлил в коша. Така че, след 15-на години си виждам дъщерята като шеф на "Чистота"  Laughing

За стафилококовата инфекция на Любата 30 дена инжекции, това било имунизацията  #Crazy Попилях си детенцето от хапчета, сиропи, болници и прочие...

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 14:32 от radost_ina

# 132
Ние сега се върнахме от консултация резултата е Йоана е 7230 гр.,но е 72см.,а Деян е 8 кг. на 69 см.,явно сме по лекички,но като са родени месец по рано докторката каза,че сме си много добре.А,за височината малката е надминала някои от връсниците си.

# 133
Виви,откъде ги купи тези ботушки,точно такива искам да купя на Нати,каквито описваш?
Не е нищо след попарата в 9.30 сутринта.Предлоних й пюре,каша,кърма,но не иска.педи нали ми каза,че е нормално да няма апетит ама не съм свикнала да ми отказва на храна и съответно не е спала,незнам какво ще я правя,а избива вече напълно този зъб,че... Crazy
Инче цял ден повтаря мама мама мама  Heart EyesТолкова сладко го казва,че направо се размазвам от кеф  Mr. Green

# 134
  • София...........
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!

Общи условия

Активация на акаунт