Звънчета Коледни се чуват, а МАРТенчетата все повече лудуват

• 11 267
  • 267
  •   1
Отговори
# 60
Честити месечинки на бебоците ни   bouquet
Черпя ви за имения ден на мъжа ми и
И да ви пожелая св.Мина да пази вас и вашите семейства

# 61
Здравейте,мами.Аз мисля и нещо такова да вземем поне 1 брой засега.http://www.sportdepot.bg/products/ski/sheini/sheini
и играчки.

# 62
  • хасково
Честита племенница, Галюшка!Пожелавам и да бъде жива,здрава и да радва всички около нея!
Честито Виви!!!Лека и безпроблемна бременност!
Честито месечинки на днешните бебчета!
Честит имен ден на съпруга на Ninka_pav!Да ти е жив и здрав и много да те слуша  Simple Smile
Момичета,днес очаквам резултатите от изследванията на Тошко,дано всичко да е наред Praynig,защото тук в Хасково му откриха че има бактерии в урината и Лилова ни накара да пущаме нови изследвания в Токуда!
Диди,имате и нашия глас!!! Hug Аз също участвам в кампанията на памперс! Simple Smile

# 63
  • София, Борово
здравейте и от нас!
От името на Викторчето и от мое име, ви благодарим за подкрепата!  bouquet
Днес Виктор също има имен ден и черпим по случая

Честит имен ден на Виктор на Виза, Виктор на мама Чили, Виктория на мама Веси,  Вики на мама хихиванева, Виктор на мама Вики08 и на всички други Викторчета, които празнуват (извинявам се, ако съм пропуснала някой)
Нинка, да ти е жив и здрав  bouquet

# 64
  • София, Борово
Станкова, кураж!
Всичко ще е наред  Hug

# 65
  • Sofia
Честито на именниците! Да им е живо и здраво името и винаги с гордост да го защитават!  :hug:
Станкова, стискам палци всичко да е наред! Ще чакам да пишеш какво е станало.
Като се приберем от разходката ще имам повече време и ще имате и нашата подкрепа.
Диде
, май не може да се гласува с поща в Yahoo.  newsm78 Получих отговор само в abv. Crossing Arms

# 66
Ей, че страхотна нова тема!!!!
Аз се изгубих, че не исках да досаждам с болести и "люкарства"  ooooh!
Но няма вече - децата обещаха Naughty

Сега макар и късно по ред на номератата:

Зори, SRN ЧРД - живи, здрави  и все така щастливи и красиви мами!

Виви, тъкмо щях да питам няма ли да се уреди някое мартенче с породено братче или сестриче baby_neutral и етооо! Много лека и спокойна бременност и сладко пакетче накрая!

Галюшка, да ви е много здравичка и добричка Бела! Сигурно е гот да си леля и аз чакам ама брат ми само сменя момите, като станат на 25 и ги връща #Crazy а той е на 38!!!

Амарилис, на татко принцеската е голям бонбон, а в това кафе и ние ходим често... ммм какви облачета има там Wink И аз съм така с мойта щерка - чуствам се като копирна машина...

Щях да пиша нещо и за нас, ама от многото новини се обърках... ooooh! Освен, че сме без помощ, че детегледачката ни е на легло с почти счупен крак....

Честито и на всички озъбили се и дано спрат да плачкот нощем, че  Tired Tired мами. За мен вече е ясно - сънят и почивката не са зе майки! Кой спал, спал! Те дечковците винаги си доспиват в угодно тях време....

Станкова, дано всичко е ОК!

ООО ЧИД на Викторовците - винаги да са победители в живота!

# 67
Честит имен ден и на големият сладур Виктор на мама Диди , а също и на другите които носят името Виктор, Виктория, Мина  smile3525
С гордост да носите името си и цял живот да бъдите горди поберители

Станкова и от нас имаш стиснати палци за добри резултати   Praynig

# 68
  • София
    Честит имен ден на празнуващите Виктор и Виктория   bouquet
    Виви страхотна новина, поздравявам те и лека и безпроблемна бременност със здраво бебче лятото.
 И аз съм на диета вече 8 дни и вчера правих баница с праз и сирене на мъжа направо бях пред припадане пред фурната  -  така ми се ядеше токова хубаво миришеше , но удържах.   Whistling

# 69
  • София, Борово
Галенце, предполагам, че в yahoo се филтрират и отиват директно в SPAM.
Анжела, и при мен баниците винаги са виновници за разваляне на диета. Нищо друго не ме съблазнява, но тти просто си продължи, дори резултата ще е по-добър... такива са ми наблюденията.

# 70
  • София
   Дианче , аз удържах НЕ ядоххххх  от баницата хапнах си пържолка само  Embarassed ама от тях може!!!
 Цвете ,моляте ако ти е удобно и когато имаш време разбира се ако може на скайп да ми обясниш някои неща за книжките в artscow  и ако на някой му е скучно случайно може да ми пише skype: andjela_

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 10:12 от Andjela81

# 71
Да ми е жива и здрава малката Али - днес пораства с още 1 месец и става на цели осем!

Честити месечинки и на другите бебоци, които празнуват днес!!!

Честит имен ден на всички Викита - да са здрави, щастливи и весели деца!

Виви, честито! Да се наслаждаваш на спокойна и безпроблемна бременност.

Зори, страхотна изненада са ти направили! А, че Жори ти е най-големия и скъп подарък е ясно  Wink

# 72
  • София
Хайде и от мен малко сладки изкушения Mr. Green
Ние днес имаме годишнина от сватбата (2), почерпете се за наше здраве:

Ще се включа по-късно евентуално, че трябва да се занимавам с резултата от семейния ни живот  Laughing

Честит имен ден на всички празнуващи днес и по-специално на прекрасните ни дечица! Да растат здрави, красиви, безгрижни и щастливи!!!   party002
Честито на патерици, на всички, които са празнували в миналата тема, на която пак съм изпуснала края, и в началото на тази...   bouquet

# 73
Честит празник на всички   bouquet
Днес е наистина хубав ден, щом всяка една от вас има хубави новини!!!
Дано да е все така, поселавам ви много семейно щастие !!! много щастливи и здрави дечица !!!
лека и безпроблемна бременност на Wiwi !!! И НАЙ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И ОПТИМИЗЪМ !!! Heart Eyes

# 74
Добро утро,
Честито първо на бебетата пораснали с още един месец.
Честито на Деситка послучай годишнината им.Много любов и късмет дъъъълги години.
Честит имен ден на всички именници.
Дианка и от мен имаш 3 гласа/защото имам 3 пощи/,а довечера и на мъжо двете ще вкл.и да ти е жив и здрав Виктор.Дано да станете посланници на памперс.Ще се гордеем с вас и с нас че сме допринесли мъничко за това.
Виви ,лека и спокойна бременност и лятото едно сладко бебче да си гушнете.
Момичета и аз искам бебе пак,ноооооо с това секцио неможе.
Галюшка,честито племенниче.
Станкова дано да са ви наред изследванията.
Любчо хич вече не стои мирно.Направо ме изпива това дете.Само иска да ходи,ами от къде кръст назаем да взема.Ще пробвам с каишките.Проходилката не му е интересна.
Айде че се олях.То с толкова хубави новини......

Общи условия

Активация на акаунт