Арабско слънце тук ни грее,а чудна птичка,песен пее-и то за 94 пореден път

• 32 256
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Рали интересни разсъждения, човек трябва да търси и да изпитва  .Да не се хвърля сляпо в нищо,.... а да изпитва.Аз затова не се намесвам пряко и по принцип не споря ,всеки си знае/уж Simple Smile / Истината сама доказва себе си! Peace ето в тоя дух 2 поздравчета
 ей така , без претенции...http://www.youtube.com/watch?v=wwJEdo1FlMo&feature=related     
 http://www.youtube.com/watch?v=FMrAafe7Mns&feature=related

Другарче ...дерзай. Simple Smile

лека вечер по света и у нас Simple Smile

# 121
мила ми мълнийке ще се моля за теб и искренно се надявам да стане "нова година нов късмет" newsm51

# 122
Мълнийке стискам палци и аз и дано новата година донесе едно бебенце и на вашето семейство! Praynig
Деска - аз сериали не гледам, но утре обезателно ще гледам сериала от 11 ч. то и така така времето се развали и няма разходки. чудя се само коя ли е тази актриса щото понякога случайно хващам някоя и друга минутка от него, ама не съм засякла такава двойничка на Катето!
а как ли е минала срещата варненска? аз в това студено време вече не мърдам слетобед с Ивето, така че само съм любоитна как ли са изкарали момичетата? хайде някой да разказва. Hug
Дала- страхотни снимки. вчера разгледах албумчетото- и бебчо много сладък и големите също.

# 123
Добро утро   bouquet
Май пак ще е от мен кафето, като съм такава ранобудна  Mr. Green

Мълниеносно другарче  Praynig  Hug

Linalove Труден избор те чака. Мамите тук много могат да ти помогнат за нещата от които се интересуваш. А и в темата ще добиеш една по-цялостна представа за арабския свят, живота и порядките в него. Така ще видиш доколкото това ти понася, изнася и т.н. Винаги трябват компромиси и то от двете страни.. но сякаш обикновено жената поема по-компромисната роля, вероятно защото тя е личността, която сплотява семейството. Мисли и преценявай. Успех и дано ти е уютно тук   bouquet

Наде  Hug Hug Hug

Рали, мисля, че мога да ти кажа едно "Честито!". Спечелената битка със себе си е една от най-големите. Да знаеш кой си и в какво вярваш и да си достигнал сам до това не е никак малко. Радвам се, че си постигнала душевен комфорт  Peace

Деси, дай да го видим този клонинг на Катето  Laughing

Момичета, много ми е притеснено  ooooh! Вчера моето момче имаше полет и обеща да ми се обади като пристигне. Това трябваше да е в 7 вечерта снощи. Още не ми се е обадил, а той не забравя такива неща  Confused Писах смс към 1, репорт получих, отговор - не! Освен това и брат ми изпратих за щатите рано сутринта и ми стана едно свито, сега и него го мисля, че и той 100 часа път има.
Молете се всичко да е наред  Praynig

Тръгвам към университета  Confused

Хубав ден ви пожелавам   bouquet

# 124
Добро утро,прелестни създания от Ориента!Как сте днес,пихте ли вече ободряващо кафенце?
Ра,здравей и поздрави от мен!И добре дошла в отбора... Sunglasses
Желая Ви прекрасен ден и много усмивки!!!!! Hug

# 125
Добро утро и от мен!След вчерашните разговори за джинове,не спах много добре,спи ми се,та две не виждам.
Latea,благодаря за кафето!
Лек ден на всички!

# 126
Олеле,защо се страхувате от такива неща,наистина ли има..?    #Crazy

# 127
добро утро и от мен
аз сядам с очакване за новите историй за джинове не че не ме е страх но съм и много любопитна така че разказвачите да не се ослушват
на всички пожелавам лек и спорен ден
  bouquet  bouquet  bouquet

# 128
Добро утро и от мен.От Latea кафенцето от мен слдаичкото
Latea,блгодаря за топлото посрещане.Наистина има много за какво да се мисли,но както се казва времето е най-доброто решение.За компромисите ми в крайна сметка,ако обичаш и си обичан даже компромис е силно казано,защото някак си съгласието и разбирателството идват отамосебе си.А за форума и темата,как може да не ми е уютно тук,даже много ми допада.  bouquet  bouquet  bouquet

sani81,то тия джинове накрая ще им писне да им горят ушите от нас и ще видиш едно любопитство като се покажат в темата yes

# 129
Привет момичета

нещо имам проблеми с мишката на компа-..не върши никаква работа.Много ми е трудно така...просто не мога да го използвам-та затова не съм пикала много.Лина-и на теб.Днес ще видя да си взема нова мишка-ама дали компа ще е разпознае?!?!Чудя се-тя не е като камерата (нали...би трябвало да се универсална...нали

Другарче- стискам палци...

Елидивка-мерси за топлите думи....

АААа трудно се работи без мишка....дано намеря нещо днес че се нервя така...

# 130
От таз любов ще ми се да се похваля на целия свят затова искам да ви покажа къде ми акъла и сърцето http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Setif_l … _location.svg.png
http://images.world66.com/ai/n_/fo/ain_fouara_fountai_galleryfull
http://www.yannarthusbertrand.com/yann2/Sortie_HTML/img/fondecra … 65a52cd278f5b.jpg

Понеже вече получих няколко предупреждения за размера на снимките,рещих да ги направя само на линкове,че с намаляването на размера им незнам как става.

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 13:37 от LinnaLove

# 131
  newsm19 ДОБЬР ДЕН на вси4ки! LaughingКато си говорите тук за джиновете и разни дяволи си спомних ,4е като бях малка моята баба(мир на праха и) все казваше,4е не е на хубаво да си режеш ноктите кьсно ве4ер,не е хубаво да си подсвиркваш ве4ер ,защото така ги привикваш да доидат при теб.Тя сьщо не даваше да се хвьрля боклука ве4ер такива ми ти неща ....зна4и има нещо вярно newsm78                                                                                                          Мила НАДЯ   bouquetинтереса ми кьм Ислямската Религия е сварзан единствено и само с произхода ми в основата не е някава врьзка моя или нещо друго.Просто в един момент се оказа ,4е моите познания ,които имам са много малко и много елементарни и в мен се породи желанието да нау4а пове4е за Исляма,за Корана и т.н.А от страна на сьпруга ми срещам разбиране и подкрепа .Аз затова ви 4ета от много време и затова ви помолих да ме приемете сред вас .За да мога сред вас да полу4авам понякога приятелски отговори на мои вьпроси забелязах ,4е пове4ето от вас са много компетентни.Благодаря ви и ПРИЯТЕН ДЕН на ВСИ4КИ! smile3525 newsm51

# 132
LinnaLove
само внимавай за големината на снимките (има граници) че слагат бан ако се прекали
  bouquet

# 133
LinnaLove
само внимавай за големината на снимките (има граници) че слагат бан ако се прекали
  bouquet
Незнаех,няма да слагам вече толкова големи снимки Embarassed

# 134
Оххх,колко романтично Лина!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт