Арабско слънце тук ни грее,а чудна птичка,песен пее-и то за 94 пореден път

• 32 259
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътеката
лина,ти си ми комшийка, аз имах познати от сетиф и константин! е, 4удесно, то май и през тунис не ти е дале4е да стигнеш ,ако има полети до табарка си набързо при мъжо!като знам колко е голям алжир! ооо-ооооооооо! де оран, де анаба!де го  югът?
направи снимките като линк, редактирай си поста!

# 136
лина,ти си ми комшийка, аз имах познати от сетиф и константин! е, 4удесно, то май и през тунис не ти е дале4е да стигнеш ,ако има полети до табарка си набързо при мъжо!като знам колко е голям алжир! ооо-ооооооооо! де оран, де анаба!де го  югът?
направи снимките като линк, редактирай си поста!
Снимките-изпълнени.А за Тунис лятото с братовчедка ми сме там и мойто мило също ще е там.А ти къде живееш в Алжир или в Тунис,ако си в Тунис може да минем и теб да видим.

immortel,за мен по-красив и страхотен град няма,защото там грее моето слънчице.

# 137
Марси-днес не вали така 4е все пак отидох на пазара Grinning
но запо4нахме с проблеми-обли4ам Даяна-та оба4е  запо4ва да се дърпа-не искала това яке искала дюгото-най на каря баща и я уговори да остане с него,и докато аз се обли4ам я изпратих да ми извади обувките-спортни на лакост,тя оба4е носи едно официални от набук-и казва 4е другите ги няма -да обуя тези,аз оба4е си ги извадих и обух и какво последва-каране от нейна страна защо съм със спортните а не с другите Laughing Laughing Laughing
а и на пазара бяха пуснали страхотни ботушки като за нея-розови-така 4е я обзаведохме и с ботуши-тях поне ги хареса

сабинка как са близнаците newsm78

# 138
Олеле,останах без очи от четене,ама много сте интересни...!Лина,радвам се за теб,ти си красиво влюбена и това е чудесно...!Желая ти много щастие!
Много благодаря на всички за инфото за джиновете,поограмотих се малко        newsm18     и специални поздрави за моето ново виртуално другарче petia 911,от която също научих доста неща!    bouquet      bouquet     bouquet
Много поздрави и целувки от мен    babydust7         и  от    bg

# 139
Не съм я вербувала - тя ме потърси  Joy и доста хубави неща казах за исляма така , че не  го гонете детето ....Не  е агент !  Joy Мале , мале  ..... Joy

# 140
е,много агенти ще станем-ще вземе да се сцепи кгб-то по шевовете-накрая агент,
ще разследва агента на агента Crazy

още ли чаката историята на хадж Маарув newsm78...
или загубихте интерес... Thinking-за него утре ooooh!

да кажа -повече няма да гледам предавания за джиновете на злото... Sick
снощи пак имаше продължение-гониха зъл дух от една ливанка-християнка
беше страшничко-процедурата ,но накрая успяха-а тя една приятна и хубава жена,бе гост на предаването,а изгонването на духа от тялото и бе показано на видео в студиото-тя също го гледа за пръв път-дори се просълзи,в ръка непрекъснато стискаше евангелието-
после дойде и отецът,който четеше молитвите -беше православен християнин...
той каза,че когато страдащия дойде при него,има молитви и знаци от поведението му,по които се разбира
дали наистина човекът е обладан от джин,или
става въпрос за разстроена психика...
понеже преди това злия джин я е карал да бъде лоша,
да не и дава възможност да ходи на църква
като малка-от 11год.нататък, плюела по посока на небето,
късала всички свещени текстови и молитви и ги хвърляла в тоалетната
 и сънувала непрекъснато един и същ кошмар-зла жена я качва към небето,
а после със сила я изхвърля
,страдах неимоверно-каза тя,
но действително подействаха молитвите...
какво видяхме навидеото-
жената лежеше придържана здраво от няколко души-понеже джина в нея не иска да вижда религиозни символи...и въобщи не иска да чува...молитви...
чуваше се молитва на арабски език,някой придържаше кърпа към челото и,
а пред лицето и държаха кръст(както при вампирите)
една жена и отваряше клепачите силом!!!!,понеже джина я караше да се мята силно,
да извръща глава настрана и да стиска очите си,и въпреки,че и ги отваряха очната ябълка непрекъснато потъваше навътре  Sick-виждаше се ,че жената страда-много-джина се бореше с нея и молитвите
а как викаше-стотици пъти по-болезнено от родилка
-и то не само викаше,а и хъркаше и хриптеше като побесняло животно
накрая постепенно се успокои-а тя се разплака от слабост ....
важното е че успя
свещенника каза,че това е била магия,направена когато е била дете(вероятно на родетелите и)-но всичко свършило
сега вярата и молитвите и към Всевишния ,ще държат злото далеч от нея
и от хората ,които вярват Hug
Той каза кои молитви се четат от евангелието,но не запомних името
Иначе от
Свещения Коран много подходящи за случая за последните две сури от Корана
Разсъмването113 и Хората114
Цитат

това е ал Фалак(Разсъмването),другата Ншаала утре
имах идея да сложим линк към превода на Свещения Коран в началото на темата ,
също ще сложа и към Библията-какво ще кажете
newsm78
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!1     

Кажи [о, Мухаммад]: “Опазил ме Господът на разсъмването
 2     

от злото на онова, което е сътворил,
3     

и от злото на тъмнината, когато настъпи,
4     

и от злото на духащи по възлите [магьосници],

5     

и от злото на завистник, когато завиди!”

Слушай Корана

Амалче
-добре ли си
Другарче,всичко ще е наред-с Божията милост и твоята вяра-всичко е възможно

# 141
Imam edin vapros-razkajte nehto za Koleda v arabskite strani,pone tam kadeto ima pove4ko hristiani,praznuva li se,ima li koledna ukrasa

# 142
 Не е вярно , че  сме изгубили интерес! Аз пък си чакам !

Ето ви нещо - видео е ,  който го е страх  да не го гледа :

http://uk.youtube.com/watch?v=V5C-VZN-lZQ&feature=related

Това вече  незнам дали е достоверно, но изглежда непринудено снимане с камера ....с днешните технологии не се знае ....:
http://uk.youtube.com/watch?v=3Uqo91G6Z9Q

Има много такива из интернета ....

В АН - НАС си е написано черно на бяло "джинове" та  за съществуването им не спорим ...

Айде до скоро!  Peace

# 143
Криси, доколкото помня една от Коледите, ама коя точно незнам, в Сирия беше най-голямото коледно дърво в Близкия изток. Но дтти трябва да се включи да каже как е в центъра на Дамаск тогава.
Дуа, тук съм, чета разказаното за джиновете.

# 144
Петя, ще пропусна да отворя линковете ти  Confused

1-2 пъти съм отваряла в ютуб и ми скъсиха животеца с 20 години  Confused   

Дезърт, дето ти казах за турчетата, не са черни, руси са и синеоки, ама пак са хубави като кукли  Crazy  иначе и аз не харесвам руси коси и светли очи за мъже.  Ама наистина са свестни момчета. Единия даже е от Бг родом и после са се преселили, а другия е от Измир.

Деси, сериала е Опитомени красавици, нали от 11 дето е....  Покажи снимка, и ако наистина приличам , ще те черпя  Sunglasses  Така навремето поне 3-4 човека ми казаха, че приличам на Жадито от Клонинг, ама не е верно  Mr. Green   Приличам на цигане  Mr. Green

Лили,
къде чезнеш бе, знам че джиновета са ти любима тема  Sunglasses  както и на всички нас, хем ни е страх, хем ги дърпаме за опашките

# 145
Маса Ал Кхеир момичета! Simple Smile

Записвам се само в новата тема и се връщам назад да ви изчета. Имах проблеми няколко дена с компютъра. Sad

# 146
Добър вечер и от мен на всички!!! Стана ми много интересно за тези джинове леле то си е страшничко Дуа. Един поздрав от мен за всички после пак ще се включа.Лека вечер на всички.   http://uk.youtube.com/watch?v=ifvwr_XjtDM&feature=related

# 147
Здравейте и от мен. Тези разкази за джиновете ми напомнят един филм, който гледах много отдавна. Казва се "Заклинателят". Ужасно беше и до ден днешен го помня. Дано нощта е лека и спокойна Praynig
 Невена, моите съболезнования за баба ти. Мир на праха и.

# 148
като запо4нахте за коледа да отговоря-да тук се празнува-из християнските квартали ,а и не само ,се украсява дори пове4е и от България-украсяват се не само улиците и витрините на магазините,но и много хора слагат и светещи гирлянди по терасите-голяма красота

http://farm1.static.flickr.com/135/333928925_92f9b7eb47.jpg?v=0
http://cache.daylife.com/imageserve/07NM9OH5rya99/610x.jpg
http://www.damasceneblog.com/photos/uncategorized/christmas_1.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2320/2133993308_06fd872ee2_m.jpg

и нещо което няма нищо общо с коледата тук-но ми хареса/Петя  Peace/

http://peoplesgeography.files.wordpress.com/2007/12/ben-heine-ca … partheid-wall.jpg

та миналата година татко беше тук за коледа и нова година,и то4но по коледа го разведох из християнския квартал-мравка нямаше от къде да мине-вси4ки отиваха по църквите-защото тук има католици,православни,маронити и други те4ения-та църквите са доста

така и така се засегна темата за агентите ,та се сетих да попитам Петя носи се слух 4е ти и Анди сте едно и също лице newsm78 има ли нещо вярно или е поредната форумска

о и да допълня-днес Самара се похвали 4е единственно тя от вси4ките паралелки 7ми клас в у4илището е полу4ила 20 от 20 на контролната по английски Blush

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 23:41 от dtti

# 149
Деси честити розови ботушки на Даянка - сладуранка  Heart Eyes
Слава Богу малките вече са по- добре, и почнаха отново с белите и лудориите , но нищо , само да са ми здравички  Praynig а Теди днес хубаво ни подреди с Йоанка на обяд- влизаме с нея в банята да и измия ръчичките и той след нас, и докато я мия и той хоп затваря ни вратата и чувам щрак- завъртя ключа отвън и ни заключи с нея вътре  Crazy че и чух че ключа падна на земята , ами сега  Shocked направи го случайно, нито може да го сложи , нито да ни отключи  ooooh!  Йоанка вика -мамо що не излизаме, и аз еми брат ти ни заключи  Crazy казвам му - опитай се да пъхнеш ключа и го завърти на дясно  Simple Smile после се усетих че то детето откъде да знае накъде е ляво и дясно  ooooh! ама в първият момент като се шашнах........по едно време си мисля , край, ще си висим с Йоанка вътре до вечерта , че мъж ми тогава се прибира  Crazy  чувам Теди отвън че започва да плаче , усети се какво е направил и се притесни , казах му спокойно , пробвай след малко пак , а той ми вика- еми добре , отивам в кухнята да си изгледам детското и ще дойда пак  Simple Smile  Whistling  Йоанка пък почна да мрънка че иска да илиза , а и беше време да си пие антибиотика ... абе ужас  ooooh!   пристига след малко Теди и гледам че се мъчи да сложи ключа, не спирам да му говоря че съм сигурна че ще се справи , и чувам Йоанка до мен да казва- дядо Боже моля те, направи така че Теди да отключи и да излезем вече с мама , и чувам - щрак , и Теди отключи, оххххххххххх  , излязахме и го гушнах, миличкия, беше се напишкал от притеснение  Whistling

Другарче мило, от все сърце ти пожелавам да станеш мама , дано  Praynig

Хариет страхотни поздравчета си пуснала вчера, благодаря ти   bouquet Прибрах ги веднага в любими  Simple Smile

Дина как сте с Дани? Много готвиш , и все вкусни и красиви ястия   chef Пиши и тук де   bouquet

Дуа, Амал,Наде, Нафасима, Марси,Кате, Дезърт, Магде, Снежна, Тони, Абра, Дала, Скай, Елисавета, Ани, Иман, Мароканско Кате   Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт