Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мисли Нанна за хляба?
Какви са преживяванията на хората, пътували от Пакистан до България?
Какви са мненията за арабските и пакистанските майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мисли Нанна за хляба?
-
Какви са преживяванията на хората, пътували от Пакистан до България?
Форумът споделя опит от пътуване от Пакистан до България, като се посочва, че пътуването е дълго и изисква множество самолетни връзки. Освен това се споменава, че получаването на дългосрочна виза за България е станало бързо и безпроблемно с помощта на любезни и отзивчиви служители както в посолството, така и в общината и полицията.
-
Какви са мненията за арабските и пакистанските майки?
-
Какви са мненията за рецепти и народни лекарства?
-
Какво е Долината на царете в Луксор?

а Теди днес хубаво ни подреди с Йоанка на обяд- влизаме с нея в банята да и измия ръчичките и той след нас, и докато я мия и той хоп затваря ни вратата и чувам щрак- завъртя ключа отвън и ни заключи с нея вътре
че и чух че ключа падна на земята , ами сега
Йоанка вика -мамо що не излизаме, и аз еми брат ти ни заключи
после се усетих че то детето откъде да знае накъде е ляво и дясно
Йоанка пък почна да мрънка че иска да илиза , а и беше време да си пие антибиотика ... абе ужас
Прилючения сте имали и днес.

Но за разходки и някъде , където е по- завет е много приятно- затова и много не се спираме в къщи , докато може.Вие как сте?
Какво ново при вас? Останаха ли още филмиза гледане , или приключи с маратона?
Ама за аз съм си виновна,нали все всичко трябва да знам,да изпитвам,да проверявам,а сега на ми.Реших аз да си направя нов профил в Скайп с фалшиви данни и да видя,ако пиша на моя човек дали той ще отговори и дали ще флиртува.Ми отговори,че и пита с какво се занимавам,ама се май поъсети,защото ми вика ама ти коя си,мисля,че нещо ме лъжеш и избяга.И сега аз незнам какво да мисля дали пък не се забавлява с други,а на мен ми казва,че не го прави,незнам от една старна вече имам съмнения и трябва да видя как да ги разсея или потвърдя,от друга си се чудя на акъла как мога да съм толкова тъпа,че да си правя експерименти като не съм готова за резултата.Идва ми да хвана и да се метна от някъде,защото хем съм ядосана на себе си,хем на него,хем се разтройвам.Да му се невиди никога не съм била такава глупачка и ревнивка,а сега или всичко отдавна е прецакано или аз ще го прецакам.
.... Пързалка е - да
...най- умни и красиви сме , както и скромни - то си личи) .... Аз гледам деца , а тя гледа филми и чете книги ....Тя е запалена по Мосад и шпионските истории , аз по манджи и дЯца ...Ехе ....виж за възрастта й завиждам ... (шегувам се) ...Ние и на лични сме си писали - симпатяга е детето ! 

От сега дава модни съвети и има собствен стил. Да са ви честити розовите ботушки
Преди 2 години, 3години
Може да е било пророчески сън и скоро да се излъжеш да отидеш на кафе
(тогава беше на 8 години и по-малка означаваше за него на ръст,а не на години)