Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мисли Нанна за хляба?
Какви са преживяванията на хората, пътували от Пакистан до България?
Какви са мненията за арабските и пакистанските майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мисли Нанна за хляба?
-
Какви са преживяванията на хората, пътували от Пакистан до България?
Форумът споделя опит от пътуване от Пакистан до България, като се посочва, че пътуването е дълго и изисква множество самолетни връзки. Освен това се споменава, че получаването на дългосрочна виза за България е станало бързо и безпроблемно с помощта на любезни и отзивчиви служители както в посолството, така и в общината и полицията.
-
Какви са мненията за арабските и пакистанските майки?
-
Какви са мненията за рецепти и народни лекарства?
-
Какво е Долината на царете в Луксор?
Бог да се смили над душата й. Много е тежко знам, но така любими хора ще живеят винаги в мислите и сърцата ни. На мен много ми тежеше че не можах да се прибера за погребението на моя дядо преди три години, но миналата седмица го посетих за първи път. Много ми липсва мъдростта му и напътствията му, но знам че винаги ще бди над мен.
-и тя ни обгрижваше винаги,когато се наложеше- живя достоен животБог да се смили над душите им 
-а и теб да впиша 
-шегичка -Това с рецептите е мн.хубава идея-как да го направим 
Желая ти много здраве,щастие и леко и безпроблемно раждане!
-днес се хванах да извадя вси4ки малки дрехи на Даяна още от бебе за да ги раздам

Просто никой не беше изявил желание в края на предишната и аз казах, че ще пусна, за да има кой. Който е бил на линия, той е пуснал.. какво по-хубаво, вместо все да се чакаме

Използвахме последното слънце и изкарахме целия ден навън с дъщеря ми.