Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мисли Нанна за хляба?
Какви са преживяванията на хората, пътували от Пакистан до България?
Какви са мненията за арабските и пакистанските майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мисли Нанна за хляба?
-
Какви са преживяванията на хората, пътували от Пакистан до България?
Форумът споделя опит от пътуване от Пакистан до България, като се посочва, че пътуването е дълго и изисква множество самолетни връзки. Освен това се споменава, че получаването на дългосрочна виза за България е станало бързо и безпроблемно с помощта на любезни и отзивчиви служители както в посолството, така и в общината и полицията.
-
Какви са мненията за арабските и пакистанските майки?
-
Какви са мненията за рецепти и народни лекарства?
-
Какво е Долината на царете в Луксор?

...най- малкото ще ми е неудобно да пускам казанчето,ако знам,че консистенцията му се излива върху нечии останки 
-знам,че не бива да се прибягва до него по-често от веднъж на 6 месеца-е надявам се въобще да не се стига до него-Но... -Колкото повече-толкова повече 
-лошото си има и добри последици-така ще си близо до тях -ще те радват с веселите си хрумвания ,а ти ще ни ги разказваш
...каза -Наскоро заловихме един,който бе накаран насила да признае,къде е скрил магията си...той ги завел на един ден път навътре в пустинята

!
... Нали няма да ни се карат модераторите ....значи бива. Аз ще следя с интерес . Като викаш "джинка" и се сетих за кучката на комшиите от БГ
И тя е зла !
стана ми мъ4но, върна ме 20 г назад!
БЛАГОДАРЯ ти ДУА ! Като се прибирам за НГ ще мина от там не познавам София добре но ще го намеря Да и аз така знам,4е не се пита за цената.Вси4ко добро!
Никой не може да отрече ефекта например на ментата, валериана, жълтия кантарион и т.н. Все пак фармацевтичната индустрия не случайно се труди и инвестира милиони, за проучвания кой е най-подходящия състав и дозировка за лечение... Обръщайте се към традиционната медицина, когато имате проблем, моля ви