"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 873
  • 378
  •   1
Отговори
# 270
Привет на всички Simple Smile
Много ми е щастлив живота от както нямам кантар и метър. Хич не се тревожа и не бързам рано сутрин първо да се метна на кантара и после всичко останало  Whistling
Подозирам обаче, че това щастие е временно и ще бъда наказана  Crazy
Предвижда се другата седмица, ако детето почне ясла на цял ден да има и спорт, но ще видим  Party

# 271
Добър ден и от мен. ))))
Гледам, че всички са стриктни, а аз - не съм. (((
Браво момичета, все така да продължавате. ))
При мен нещата са кофти, казвам си, че спирам с яденето, а нещо спирането не се осъществява. Но до края на седмицата трябва да започна някакъв режим, че така не става. Вчера ще излизаме, обувам аз едни джинси...малко трудно си закопчах копчето, лошо, много лошо. (((

Пожелавам на всички успешен и диетичен ден. )))

# 272
 Hug ужасно време...подтискащо и неприятно...студено...чудо!  Tired
Пожелавам на всички хубав и отслабващ ден! Hug

# 273
добро утро от мен и добър ден,леле май не съм аз единствена на който кантара е потеглил нагоре вместо надолу Laughing, но това няма значение,скоро ще мраднем линийките надолу,пък ако в края на тая седмица видя 6-тицата незнам,ще си връча купа,днеска моят спорт се очертава да бъде основно почистване,пране и готвене Crazy,белким се зачита за спорт

успешен ден на всички,ами вижте какво за тея които съгрешават,в крайна сметка е сезона на съгрешенията и коледа идва,тези които не успеят сега след коледа ще се хванат,я по-спокойно  newsm08

# 274
Как сте момичета? Изпаднахме в пета глуха май. Спирам с житото - писна ми вече. Два-три дена ще лунувам, а после - постене и дай Боже кантара вместо нагоре тръгне надолу, че ............
Спокойна нощ на всички и много  Hug  Heart Eyes

# 275
  • Cacao Land
...
Много ми е щастлив живота от както нямам кантар и метър.
...

202uu Oha!

Ще изперкам вече от заетост, нямам време за тренировки, утре обаче хич не ми пука, но ще тренирам! Режимна съм, но вечер се поуливам с количествата, извинението ми е ужасен ПМС. Чудя се дали да се тегля повече за тази година Thinking Mr. Green

Обичам ви, пазете се и се усмихвайте по-често Hug

# 276

Добро утро!
Кафенце за събуждане.
Успешен и срънчев ден  Hug  Hug  Heart Eyes

# 277

Сервирам кафенцето HugВчера ходих на тренировки ной-после, и понеже цяла седмица си седях в къщи(нали детето беше болничко Cry), та не бях ходила толкова време и след като изкарах първия час, тае-бо останах и за втория, пилатес newsm68Много хубава тренировка се получи, много съм доволна, днес всичко ме боли и въпреки че си похапнах на вечеря кантарчето ме зарадва с минусче тази сутрин GrinningЕ, още не ми е актуална линийката, де, ама днес и утре ще лунувам и се надявам пак да закова 71 Crazy
petinka_vd, хайде заедно в лунната Hug
Шоколатаа, Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesпиши по-често, ей newsm51
Днес ще ходя до работата да си говорим с шефката, стискайте ми палци, че от проблеми напоследък нищо не ми върви като хората и ми омръзна, иска да ме товари с някакви неща, дето не са ми работа на мене, заради което ще работя почти без пари, ама лоялност и тн, ама рождения ден на детето и празниците не ми ги плаща никаква лоялност, пари ми трябват и декември ми е много тежък месец ooooh!Уф, намрънках се, дано помогне Tired
petinka_vd, аз докато се напиша ме изпревари с кафето, е, сменям моето с чай тогава  bouquet

# 278
jedira - там съм - на луната. Успех днес с шефката!  newsm17 newsm10

# 279
Ехххххх момичета, това време съвсем ви разкисна #Crazy
Недейте така, че и аз ще се разплача... Cry И на мен главата ми е пълна с проблеми, но от диетуването не се отказвам (въпреки, че съгрешавам често)... вчера почти издържах само на жито - щото вечерта ходих на зъболекар и не трябваше да хапвам 30 мин нищо, а беше след 8 вечерта и така си намерих причина да спазя режима... Shocked
чака ме луничка, а надявам се и петичка...
малко съм притеснена, защото довечера ще си купувам електронен кантар (поне от форума разбрах, че мерят по точно, а и моят е много калпав) и си мисля, че като ме измери точно ще се окаже, че не съм свалила толкова, а по-малко...абе май нещо психясвам.
Вчера се снимах, за да изпратя снимка на една приятелка с която не сме се виждали от няколко месеца и да и се покажа след диетата...ама като видях снимката, направо ми прилоша...леле какви баджаци...нали бедрата ми са проблема все ми изглеждат огромни, въпреки диетите и свалянето на кг...
Е оплаках се, сега да ви пожелая хубав ден Hug

# 280
привет сладки мои

Успях да си поразваля настроението (претеглих се на кантара на мама). Вече твърдо решавам от понеделник да тренирам всеки ден без уикендите и да огранича количествата. Много странно, уж не хапвам много, а + е на лице Sick
Поне детето свиква добре с яслата, въобще не плаче за сега  Praynig Живот и здраве от другата седмица може да го оставям и да спи там следобед

# 281
Здравейте и от мен момичета.
Аз днес се качих на кантара, отчайващо положение. ((

jedira, дано да се разберете с твоята шефка, ще стискам палци. )))

double hot, браво за режимността. )) А за кантара, аз си смених обикновения с електронен, нямаше особено отклонение, някъде около 400-500гр, което е нищо все пак. Но задължително на твърда повърхност и на едно и също място. Моя да се мръдне с 2см и понякога дава отклонение с близо 2кг. )) Ама така пък се кефя и си повдигам настроението . (не че пак не съм кифла, ама...))

MissCaprice, ще успееш със сигурност, то понякога на човек не му се струва че яде много, а ако седне да сметне калориите и е друго. Браво за детенце че добре се чувства в яслата. )

# 282
мирама реши ли какъв режим ще почнеш?   bouquet
jedira, успех   bouquet
double hot, бедрата -само със спорт според мен, не само диета. Диетата повечето пъти почва от горе надолу да действа и се отслабва доста трудно в бедра и дупе  Peace
MissCaprice, успех с новият режим  Hug
аз съм режимна, но уморена и до спорт не стигам
лек ден  Hug Hug

# 283
♥ iguanka ♥, най-вероятно моите си измислици, които по принцип действат. ))) За да мога да мина след няколко дни на плодове.

# 284
Ух, наистина в темата не цари най-ведрото настроение  Confused

И аз да се оплача днес 58  Shocked пък уж и аз не ям много  Rolling Eyes От днес вече наистина трява да се постарая вечер ако мога да пропускам, ако не то зленчук и това да е, защото през деня съм супер и вечер като се прибера я от това малко,я от онова малко и това малко и то какво става  ooooh! ooooh! ooooh!

Ще ми е трудно, ама лесно няма  Tired

Много ви гушкам всички  Hug Hug Hug и ви искам позитивно настроени, ей, празници идват  Wink

Общи условия

Активация на акаунт