"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 857
  • 378
  •   1
Отговори
# 345
Какво става с Дневникът? Как върви? Simple Smile Отдавна пак не съм се мяркала.
Може би някои помнят, че пролетта-лятото бях на чушки хехехе. Сега с гордост мога да кажа, че съм по-малко от лятото, след като след лятото пак върнах половината килца, които с чушките смъкнах като се застоях. Вървя надолу и съм доволна. Дано само да не спре това "вървене" надолу, че ще трябва да се лиша от нещо в менюто, пък то хич не е богато и без това. Сега последно за 4 дни смъкнах 2 кг.  - на 2 дни минус 1 кг. в тези 4 дни забелязах.. след 1-2 дни пак ще се премеря в залата да видя как върви.
Хайде, поздрави на постоянните и стараещите се, и успех!   bouquet

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 01:37 от Cantrell_NY

# 346
Здравейте момичета,

Вече съм здрава... връщам се от Disney world и Sea World... нямам думи да кажа колко хубаво беше Confused и колко не режимна бях ! От понеделник почвам диетата и си хващам бутилката с водичка и ще се отчитам... лелеее много сте изписали сега ще сядам да ви чета..

П.С. едно момиче от другата тема , където пиша е пуснала готин линк за коремни... и реших да го споделя и с вас... ето такива коремни правя аз  Peace
http://vbox7.com/play:c500421d

Hug Hug

# 347
добро утро красавици-неземни Hug желая ви успешен и режимен ден пу първа съм с кафето

# 348
Добро утро  Heart Eyes
sissleyy пу първа да си взема от кайвето  Crazy тенкс  Wink
От петък в къщи няма никъв нет (голяма гадост  Shocked) - някакъв проблем с доставчика, а не при нас ("повредата не е в нашия телевизор"  Joy). В резултат на това нямане осъзнахме всички в къщи колко сме се пристрастили към нета  ooooh! - щерката казва, че сме били като отрязани от света  Wink - е, чак пък толкоз трагично не е - но истината е, че си мисля как ли по-рано сме я карали  Joy Та затова нямах възможност нито да пиша, нито да чета. Тази седмица ще ми е най-натоварената от м. декември - веднъж да мине, че да ми олекне - тържествата за унито (за кой ли път го казвам и мрънкам  Mr. Green).
Хайде лек ден от мен и ако не сварвам да се появявам много тази седмица да знаете, че въпреки това съм мислено с вас и ви подкрепям - дън съ злагаме ей  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

ПП. Успях да прочета пропуснатото и видях, че съм изтървала РД-то на мъжлето на лидето- та макар и късно от колкото по-късно  Wink да честитя и аз - лиде нека ти е здрав, щастлив и с късмет - другото ще си го купи  Peace

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 07:40 от Scorpi

# 349
Добро утро!
От мен закуската  Grinning

По-късно ще споделя резултати!
Успешна минусова седмица.Малко остана - стягайте се!  Hug   Hug  Heart Eyes

# 350
Добро утро и от мен Simple Smile Днес ще пропусна университета се оказа,но пък ще го заменя с фитнес - така и така съм станала от 2 часа вече Simple Smile
Аз си държа 50 кг. Мерих се сутринта Simple Smile
Вчера попрекалих с боклуците за ядене,но пък си прощавам,защото не ми се беше случвало от доста време.Последната седмица и спорта пропуснах поради здравословни причини. Но не мога вече. Аз съм си диване и на едно място не мога да стоя. хайде отивам да потренирам.
Успешен и усмихнат ден на всички Simple Smile

П.С. Пищовите ми се оказаха успешни да се похваля и си взех вече 2 изпита с 6 Wink

# 351
Добро утро, сладурки! Бързам да се похваля, че и днес кантарЮ показа -грамчета...не толкова, колкото вчера...но аз пак се радвам...нали все пак не е много хубаво да отслабва човек прекалено бързо.

little_mermaid брависимо за изпитите  bouquet
 sissleyy, petinka_vd бързам да се почерпя  smile3508

Хайде успешен и диетичен ден от мен..............
smile3525

# 352
Здравейте и от мен, милички HugЗапочва нова седмица и нов месец, едно ми е хубаво, коледно такова, пожелавам на всички прекрасници в темата един изпълнен с минуси и подаръци месец
Благодаря за прекрасното кафенце на sissleyy, Hug и за закуската на petinka_vd, Hug
Вчера бях на ориенталски танци, много беше весело, понеже аз по принцип дори не слушам подобна музика, а за танци да не говорим , дъщеря ми падна от смях, много смотана бях, но пък страхотно се забавлявах LaughingДнес си започвам по схемата на диетата със зелевата супа, може и без супа, ако не ми се яде,то ще си покаже Rolling EyesКупих си диня вчера, затова така реших GrinningТъкмо се пада на 6-ти на Никулден ще ми е шести ден, ще си хапвам риба и зеленчуци.Но не може да се яде безразборно, трябва да си направя схема, иначе не става BlushПоръчах си един колан за масаж, днес-утре си го чакам(голямо чакане беше, на 13-ти го капарирах), понеже се очаква още кг да смъквам трябва и да се масажирам, ще взема много хубава да стана Mr. Green
Ая, искаме снимкиииииииии
Scorpi, то и моята щерка пита как сте живели без интернет #Crazy
Cantrell_NY, успех и минавай по-честичко при нас, разбира се, че те помним, ние си помним всички Дневничета
little_mermaid, приятна тренировка, аз днес като заведа детето да плува се мушкам в това време на аеробика
rainfall, честито минусче Heart Eyes
Имам много работа напоследък, а нищо не ми се работи, виси ми се по цял ден във форумчето, за диети ми се мисли, предпразнично ми е, а още много време има до празниците, отсега ако ме хване какво ще правя направо не знам.Гушкам всички любими Дневничета, няма да изброявам, за да не пропусна някое слънчице

# 353
Добро утро и от мен!  Hug

Наиситна вече е декември  Party

Днес кантара ме показа пак с половин кило отгоре, а съм си била режимна пък, не е честно  Crossing Arms

Сладурки нямам време за писане, защото се поуспах и трябва да вървя към училище вече  Tired

Хубав старт на новата седмица  Heart Eyes  bouquet

# 354
ДОБРО УТРО !
Разболяхме се с хлапето и сме си вкъщи днес, а така ми се искаше тази седмица да си свикне и да започне да ходи по цял ден на ясла. Но няма как здравето е най-важно. Ще си постои вкъщи докато се оправи  Blush
Хубавото е, че като ми е запушен носа, ми се "запушва" и устата и нямам апетит  Twisted Evil

Лиде, на патеричка ЧРД на мъжа ти. Дано само те глези и обича  Naughty
Скорпе, чакаме те след тържеството на линия Simple Smile
Лек ден!

# 355
  • София
Здравейте, милички! Hug

Влизам набързо да ви Hug Heart Eyes и дави пожелая успешна нова седмица и месец заредени с много хубави емоции и настроение  santa2и много свалени предпразнично кг   Hands Clap

Каприсче, Hug бързо оздравяване на Крис Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 356
jedira: Мерси мила за посрещането и че си спомня някой за мен  Heart Eyes Hug  bouquet
Гледам си писала за колан (малко съм скептична към тях), кажи после дали има ефект и какъв. Аз си спомням като си бях поръчала пролетта едни хапчета - м, както винаги без ефект. Истината е в храненето и спорта, фитнеса. Ау, сега ползвам на Галеник анти-целулитното - има ефект.
Какъв смяташ да е режима? Simple Smile
Е, танците идеално - смъква се от тях, пък и е приятно. Майка ми ме кара да се записвам и аз, ама аз - тцък... хехехе по-нтатък. Първо да се освободя малко от "тежестта".

# 357
Cantrell_NY, HugИ аз съм скептична за коланите, а особено за телевизионните продажби, но през лятото бяхме на море в хотел с джакузи и си правих страхотен воден масаж там, та есента се позамислих за някакви масажи, но не мога да си позволя процедури в салон, оттам се загледах в уреди и от проучването ми в нета излезе, че само от този са доволни много от жените, дано не съм се прецакала много, то ще си покаже LaughingА иначе откъм диета и спорт го докарах вече, влязох в някакви релси, че септември докато ми се подреди програмата с новата работа и ангажиментите около детето неусетно качих 5кг и сложени върху предишните 5 станаха 10 Shocked, крайно време ми е да се стегна и да се справя с килата завинаги Grinning
Тиквичке, липсват ми дългите ти постове, Confused
Капризче, оздравявайте бързичко с малкия Hug Hug Hug
Лиде, нищо не казваш за диетата, как върви при теб, имаш ли с какво да се похвалиш Thinking

# 358
  • София
Жени, Hugаз покрай РД на мъжа ми не съм била много диетична Crazy, така че днес бях доволна, че поне нямам плюс - всъщност съм с 1 кг над линийката - още от миналата седмица ooooh! - аха да докосна шестичката и хоп нагоре Twisted Evil Но ще стане - надявам се да е скоро Wink А за диетата май от днес я започвам Страхотната отначало, но мисля малко видоизменена да я направя newsm78

Cantrell_NY  Hug на аватара ти ли си?

# 359
jedira: А, какъв е режима? Simple Smile Вярно е това за влизането в релси - човек трябва да почне сериозно и най-важното да е постоянен. Не е ли постоянен няма смисъл.

lideto70: Да, аз съм на аватъра (вчерашна снимка, след заличка - 78 кг. на 174-6 височина хихихи имам още 15 кг. да свалям... ама с по 1 кг на 2 дни лесно ще стане, само да не забоксуват нещата)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт