"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 851
  • 378
  •   1
Отговори
# 75
Еми хайде добро утро и от мен!
Лидето страхотно,димящо кафе вече го пийвам.
Миранди много се радвам да те видя! Hug Heart Eyes
Скорпионче браво,че си режимна толкова време!Възхищавам ти се наистина.
На всички останали целувки и прегръдки!
Лек ви ден момичета!

# 76
# 77
Така, режимна-нережимна отърване от мен няма hahahaама много ми липсвате,като пристрастена съм.Остане ли ми време веднага в темичката влизам за да ви видя  Kissing Heart

Благодарско на Лидето и Петинка за кафето и чая Hug Hug

Миранди от вчера ходя из къщи и фръцкам дупе на ляво и дясно.Ще взема да си изкълча кръста накрая hahaha

Ая смях се от сърце с тази хартия  hahaha

Бейби гърл всичко може да е  JoyСега сериозно,има такъв вирус в момента,а аз пък ставам така преди мц.Не знам кое предпочиташ Joy

Тикве  smile3501 за режимноста

Росченка  Kissing Heart

Аз отивм да репетирам фръцкането за довечера, когато се прибере милото да съм подготвена hahaha,че снощи беше много изморен и май не ме забеляза.Тази вечер ще фръцкам повече

Весел ден,още повече че е ПЕТЪК и весел уикенд  Two Hearts Kissing Heart Hugна всички

# 78
Здравейте и от мен, гледам кафе сте турили, чай също,само по една ябълка освен да предложа... newsm51
Това от моята диета,  Laughing
Днес ще ходя на пилатес с уреди, мисля, че е с топка, ще видим, дано ми хареса, че от другата седмица ми е в програмата три пъти CrazyЕ, ако не ми хареса нещо ще ходя на друго, но ми е в удобен час все пак WinkМацки, за тези, които са в София и имат възможност да ходят на някакви аеробики на стадион В.Левски цените са доста добри в един от трите клуба, за Актив клуб става въпрос.Карта за 9 тренировки там е 30лв, което според мен е съвсем прилично.Направих си новата линийка специално за постите, до Коледа ще съм изпълнила целта Peace
Много работа напоследък, и търчане с малката по програма, и проблеми имахме с една учителка в Британика, та я местих в друга група, та като имам повечко време ще попиша пак, гушкам ви всички  Hug Hug Hug

# 79
Добро утро и от мен  Hug

Мерси за сутрешната почерпка   bouquet

Сега допивам кафето и към унито.

Кантарът днес показа 57.2  Confused  Как искам най-накрая да видя 56 и после нещата да тръгнат пак надолу......ех.... размечтах се  Rolling Eyes

Лек петъчен ден, прекрасни  Heart Eyes Hug

# 80
Здравейте и от мен момичета. ))))

Floral, кажи малко повече за себе си, килограмите ги видяхме че са 55кг, но ръста ти колко е. ))) А за свалянето, има много режими, спорт. )))

Миранди, мисля от понеделник, защото в събота ще се събираме с приятели и да не стоя на чаша с вода, неудобно е. ))) И аз като теб от известно време ям само простотии.

Радвам се, че всички останали си спазват режима, браво момичета. ))))))
Хубав и успешен ден ви пожелавам. ))

# 81
ПЕТЪК Е!   Party  perko  smile3558
Тиквичка, скоро, скоро...спокойно  Hug и 57 звучи отлично, важното е да не качваш нагоре Peace
didichevanewsm76 Фръцкай се повече довечера  4470 Joy
Бейби гърл Hug  fingerscrossed
jedira Hug, браво, мила! мн е добре това със спорта. аз сега пак ще се засиля на водната аеробика Simple Smile
Floral , имаш малко за сваляне, така че си избери нещо лекичко, не си насилвай организма излишно Peace Аз мисля, че може да се справиш даже само ако ограничиш стандартните- захар, пържено, тесто... Peace
гушки за всички  Hug и хубав петъчен ден!!!

# 82
здравейте на всички и от мен. нещо напоследък неми остава много време да пиша  Sad
Вчера беше потоп при мен,но нали от днес съм на пости и исках да си хапна от любимите храни,защото 40 дена ще е глад. 100% и ще отслабна доста - винаги отслабвам по време на пости.
Иначе със спорта съм на 6. напоследък ходя 3 пъти на фитнес и 2 на танци и поне изразходвам всичко,което изяждам и не качвам нагоре.
Днес хапнах мандарин ки и баница с тиква малко...после за вечеря ще са задушени зеленчуци...
 Днес спорта обаче е само набиране на пищови на компютъра...но в предвид ,че изпита ми е довечера - налага се. Успех на всички и поздрави за режимността и добрите резултати. smile3504 (това му хареса на брат ми и каза да го сложа  Laughing)

# 83
Аз пия много вода. Знам, че така трябва, но се чувствам като плондер 

# 84
петинка, даааа, трябва да ес пие 1,5-2л на ден задължително... ако не надуваш- намали солта, защото от нея се задържа вода...  Peace
little_mermaid, пищови, ааа? hahaha

# 85
ros4enka - пия даже и повече вода (2 л само на работата пия и у дома още поне 0,5 -1л). Ям доста безсолно. Не казвам че съм надута, но така се чувствам и мисля, че няма да отслабна ако пия толкова много. И малко не е добре. Незнам да продължавам ли с толкова вода или да я намаля до 1,5 - 2

# 86
Минавам само да кажа, че и днес се справих  Mr. Green

Отчитам режимен ден  Peace

Лека нощ и сладки сънища на всичкиии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
Чета ви Hug Hug Hug и  newsm76 Two Hearts, но ще пиша от неделя..............

# 88
 Cry Confused Embarassed Rolling Eyes само това мога да напиша... не ми се говори ужасно се мразя....  Whistling  Tired

надявам се съботата да ми е по - добър ден

# 89

Я кое време станало, никой не е сложил кафето Hug
little_mermaid , и аз така направих, но не само последния ден, ядох като за последно  Embarassed ако може да ти е някакво успокоение сега ще постиш до Коледа Laughing
ros4enka, Hug
crazy_tikva, ти почти стигна целта, браво на теб Hug
Момичета, вчера успешен житен ден и да се оплача много ме боли главата TiredТо явно пречистването от токсините, нормално е, знам, обаче...  #CrazyТа ще видим днес как ще е и може да пия нещо за глава ooooh!
Мирама,Миранди, чакаме ви от понеделник с плодчетата Hug
Гушкам всички и се махам малко от компа, че направо не се издържа, то може би и очите ми са малко поуморени, че нали по цял ден рисувам smile3555

Общи условия

Активация на акаунт