"Дневникът 53" - да отслабнем всички заедно

• 11 883
  • 378
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, милички! Hug

Чак сега успявам да се включа - много работа имах Twisted Evil

А иначе по диетата - снощи и аз я Умазах, днес на обяд също Embarassed Blush Crazy

Така че житото от утре - вече стриктно  Naughty
Резултат нямам никакъв, даже лекичко нагоре, но мисля че сутрешното мерене не ми е съвсем точно , струва ми се, че позадържам води някакви сутрин рано newsm78

Жени, Hug резултата ти е супер smile3501 smile3501 newsm44 ще пожитуваме заедно няколко дни  hug аз повече от 3-4 дни не мисля да правя - просто знам, че няма да издържа ooooh! но и 3 да направя - това си е едно добро пречистване  Peace

Нямам време да пиша подробно за всички, но ви изпращам много  Hug Hug Hug

Хубав ден на всички! newsm51

# 241
добър ден и от мене мацки Hug чакайте да пусна едно кафе,особено за тея които тичкат по задачки,са на работа или в движение

# 242
  • Cacao Land
Здравейте, мадами  bouquet Аз днес съм основно на плодчета, друго не ми се яде. Нямам тренировка днес, и за такава нямам желание. Събудих се в супер добро настроение, а сега ми е едно криво и апатично. Уф.

жедирка, дано детенце ти е по-добре вече Praynig Не се кахъри за картофите, продължавай си смело напреди и толкова. Виж какъв готин резултат си постигнала за тези 10дни, браво!  bouquet

Силвана, браво и на теб за килото, дай Боже всекиму Mr. Green

Изчезвам Tired

# 243
Добро утро!
Шоколадче без унили физиономии,днес ще бъде един прекрасен ден!Всяка сутрин си го повтаряй и няма как да не бъде така.
Сислей или както там се пише на български,страхотно кафе ,взимам веднага едно.
За сега лека сутрин на всички поспаланки и работливки.

# 244

Здравейте, милички Дневничета HugПрекъснах житото и за съжаление не можах да продължа, но нищо, има още време до края на постите, може още веднъж за няколко дни да го направя Simple SmileА иначе сега си продължавам на плодове и зеленчуци, хладилника е пълен с всякакви зелении GrinningЩе спретна нещо като зелева супа, много ми се яде зеле Rolling EyesСъс спорта съм наникъде, почти седмица не съм мърдала от къщи заради детето, вчера си извадих степера и му позабърсах прахта и даже потренирах 30мин. Laughing
Шоколадче, мило, радвам се да те видя
Лиде, успех с житото, аз ще ви наглеждам
Пожелавам ви хубав отслабващ ден и много положителни емоции, които като че ли липсват напоследък Hug Hug

# 245

Добро утро и от мен!
Малко се изгубих, но вчера нямах нет, а после много работа.
Все пак отчитам минус нищо че 2 вечери подред малко хапвам, а съм уж на жито. Утре ще се види на линийката.
Успешен минусов ден на всички!  Hug  Hug  Heart Eyes

# 246
Здравейте,
и аз като Жедира на теория съм се отказала от житната диета, само ще изкарам още ден-два да си доизям житото, че ме е жал да го изхвърля. Баба ми казва, че българките затова сме кръглички, защото не обичаме да изхвърляме храна Joy
Та ще се мъча ощ малко, нищо не се знае, може и да взема да изкарам поне един истински житен ден, без салатка или нещо друго за вечеря ooooh!
Ей момичета, Коледа идва имаме и сняг вече, защо наистина сме така омърлушени. По-голямата част от нас все пак успяха да сменят размера, а продължаваме да сме без настроение. Дали пък не е от диетите newsm78, четох някъде, че при спазвне на строг режим, настроението хич го няма, даже е апатично. Хайде сега всички с по една лъжица мед в устата и усмивка до ушите. няма да се даваме я!!! bowuu

# 247

Черпя закуска FlutterДнес съм на зелева супа и плодове, ама май ще наблегна на супичката, много вкусна стана Wink
Игуанка, ти нещо след Рд-то се скри, не пишеш какви подаръци получи какво-що, я бързо ти и Скорпито да минавате на отчет, ако може придружен със съответния снимков материал WhistlingКато стана дума за снимки имаме едно обещание за едни нови дънки тука да се покажат нагледно, а може и още едни, да не посочвам Naughty

# 248
  • София
Здравейте милички!

Жени, Hug страхотна закуска   bouquet и ти завидях за супата hahaha  Crazy

Аз днес съм стриктна - на житце   , но нещо този път не успявам да се стегна на житната - преди поне първия ден го изкарвах стриктно, а сега и първия ,и втория ги провалих, дано третия се окаже първи стриктен  Joy Joy 

Всъщност с житната не ми е гладно - засища ме житото колкото и малко да изглежда, но ми е ужасно "скучно" хапването  Mr. Green

Спорт вчера нямам, а и днес също - много ме боли лявата ръка в рамото и няма как Confused

Много  Hug Hug Hugна всички и хубав и усмихнат следобяд!   

# 249
Здравейте момичета. ))))

Аз за сега нищо не съм яла, но след малко отиваме да обядваме със щерката, та ще видя на какво ще съм. Вчера нямах време да си накупя плодове, а всичко е свършило утре, но днес смятам да поправя грешката и за утре да съм готова.
Обмислям като за начало да започна със салата моркови, миналата година по това време тъкмо така започнах да си боря килограмите. )) Сега гледам petinka_vd и Силвана са като мен преди време и ми става едно мило като знам с какъв хъс започнах и как свалях. А сега съм се отпуснала яко за съжаление. ((((
Спорт никакъв, но трябва да започна, защото вече в този студ не мога да си позволя разходки с детето по 3-4часа, а това основно ме спасяваше от трупане на килограми при лошото ми ядене.

Хайде стига съм се оплаквала, пожелавам ви един чудесен ден и добри резултати с режимите. )))

Момичета, я кажете как варите житото, в тенджера под налягане, или в обикновена? Ако е в първото, колко време го варите след като зафъсти тенджерата. ))

# 250
Mirama - аз си го кисна както си пише в сайта. Измивам го и го заливам с гореща вода в една малка тенджерка (нямам термус, а и ми се струва неудобно за вадене след това). Захлупвам и сутринта е готово. Опитвала съм и варено и накиснато и второто ми харесва повече.

lideto70 -
Всъщност с житната не ми е гладно - засища ме житото колкото и малко да изглежда, но ми е ужасно "скучно" хапването 
Много  Hug Hug Hugна всички и хубав и усмихнат следобяд!  

# 251
нещо обърках
lide - и на мен ми е скучно и започва да ми писва едни и също всеки ден. Поне де беше 1 ден....
Но ще държа (ако мога) още 2-3 дни
 Heart Eyes

# 252
Mirama аз го варя в обикновена тенджерка, а като остане малко вода (но се е сварило) го свалям от котлона завивам го с една дебела кърпа и оставям да стои няколко часа (все едно да се задуши). Меда слагам когато си го приготвям за ядене (само в порцията за деня, не в цялото количество), обикновено вечерта за другия ден. Само един или два пъти съм си слагала орехи, защото имам някаква алергия и получавам афтички в устата от тях. Но ако са много ситно стрити мога и да ги ям...
Успех!

# 253
И аз съм на линия  Wink

Вчера полу-режимна,  днес на протеини утре ще отчитам килограми  Laughing

Много ви обичам, момичета   Hug Hug Hug Hug Hug и ми е мн. криво, че не остава време да пиша повече  Sad

На всичи много   love001  love001  love001 newsm51

# 254
[
Сислей или както там се пише на български,страхотно кафе ,взимам веднага едно.
За сега лека сутрин на всички поспаланки и работливки.
[/quote]

наистина е много хубаво кафето на старбъкс Flutter

та аз не успях да се включа вчера но бях доста режимна,бях решила да ми е протеинов ден,та ядох следните неща за целия ден- 3 активии(300гр),2 малки виенски кремвиша, 100 грама пилешка шунка, около 50 грама сирене и 50 грама кашкавал, 3 яйца бъркани без масло само със сол и черен пипер и 4-5 лъжички кисело мляко,днес съм само на зеленчуци.За съжаление понеже няма кой да гледа беба,не остава място за фитнес,но искам да вкарам малко  пилатес у дома.

Успех на всички дами и усмихнат ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт