Златна есен вече дойде,Февруарското коремче расте ли,расте...

• 12 228
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Vasi е най-накрая. Много се радвам за добрите новини. Честито ви мъжко достойнство  Simple Smile Ти днес разбра какъв ше е пола на бебо , нали? При теб не са казали едно, аднес да излиза друго  newsm78

И аз ще му се обадя, пък колкото вземе.

autumnsphere благодаря за инфото.  Hug
То май само аз съм забравила да си напиша и ника, за да се знае към кой ник какво име отговаря, ама карай  Embarassed Не сме много Деситата  Wink

Значи ти си фантомната Десимира... Wink Добавих и ника. Wink

Аз съм  Embarassed

Оставям ви мадамки, че мисля да гледам поредния нов епизод на prison break и да ходя да поспя, че моя младеж днес много го изморих.

# 136
Ето ме отново. Сега ще поясня за някои неща от лекцията, защо трябва да се правят или не.

За прахосмукачката - заради праха, който се изхвърля от другата страна. Както е писала Дарима, дори и най-добрите изхвърлят известно количество с прах, в който има акари и др. разни, а бебето още няма имунна защита, която да го предпази от тях. Аз имам сравнително добра прахосмукачка, с Хепа-филтър и т.н., но пак не съм сигурна за праха. Ако обаче подът е мокет или килим - няма как да не се ползва прахосмукачка.
Моя позната си е купила една четка работеща на принципа на парата /рекламират я по телевизията, но не се сещам името й сега/, та тя е много доволна от нея. Явно това е вариант. По същата причина и не се ползват препарати.

За лежането по гръб - и аз съм чувала и чела различни мнения, но не съм изградила такова за себе си. Най-вероятно ще искам съвет от мама.

За ползването на олио след баня - заради силното омазняване от олиото. Не си спомням точно как бе обяснено, но идеята е, че то се слага във водата при къпане, а след това се ползват другите продукти. Те са по-плътни като структура, като най-лекия продукт - лосиона се препоръчва за топло време, а най-тежкия - крема - за студено. Аз ползвам продукти за лице на същия принцип - лете - лосион, а зиме - крем. А олиото ми е много мазно Sad

За играчките - бульовче е права - в началото бебето не вижда и многото и силни цветове го тормозят, както го тормози и силната слънчева светлина. И ако му се сложи над леглото от онези шарени играчки, дето и свирят, то се претоварва и почва да плаче. Шарените играчки са за по-късен етап. А за плюшените играчки - не се препоръчват при новородени заради мъха, който отделят.

Ако някой има още въпроси - да пита, че ме няма много по писането и на лекцията записвах фактите, а обясненията - уж помня.  newsm78

# 137
vasi__k ,честито ти  stork-boy  и добре дошла в отбора на мъжките мами Hug

^desika^ и ти ли си фенка на Prison Break hahaha Аз УМИРАМ за тоя сериал...Ей така ми стават очите  #Crazy  като видя Майкъл Скофийлд...ееех,много е чуден  Blush Crazy Но като се замисля и Сукре хич не е за изхвърляне Flutter

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 23:08 от foxy81

# 138
Prison Break  smile3521
аз си ги събирам всичките серии и после си правя маратонче за ден два  Simple Smile голям кеф newsm44 голям фен съм също и на др.Хаус-страшна откачалка е тоя тип  newsm57

# 139
хихихи ... разбихте ме с Prison Break, Фокси присъединявам се към мнението ти за Скофийлд и Сукре   Mr. Green Къде това време за сериали - май май и ние на маратончета ги гледаме с тати ... както не гледаме не гледаме и изведнъж за няколко вечери до сутринта ги прешпорваме Simple Smile А на другия ден сме като зомбита  Shocked
Радвам се че новините покрай Гея са добри - стискам палци всичко лошо да отшумява  Praynig
Аз да попитам какви данни се събират - телефони, ник и какво друго ? Simple Smile за да мога да пратя и аз и ако може user и pass - аз ще погледна какво е необходимо и ще пращам на autumnsphere - миси предварително  Hug    bouquet

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 23:21 от hamelionche

# 140
Оооо,защото не знаете как се гледат първите два сезона за 2 дни  Crazy Очите компот ми станаха,ама то отърване няма...То толкоз красота и сексапил събрана на едно място...тцтцтц..бива ли такова нещо.... Joy
Само като чуех началната музика и се разтрепервах като тийнейджърка...Ама то Prison Break си е много голяма зарибявка и е тоооолкова дълга тема,че другите мами ще ни се скарат Embarassed

# 141
Хихихихих то за такъв бобнбон си струва човек да отнесе някое и друго размахване на пръст  smile3513  Mr. Green

# 142
Ще започна да карам моите хора на консерви и засядам пред РС-то, ама после вие ще сте виновни като дигнат война че няма манджа Simple Smile Joy Mr. Green Joy Mr. Green Joy За една седмица ще ги подкарам сезоните Simple Smile

# 143
Може ли да помоля за ника и паролата на дайла.
Лека нощ на всички.

# 144
juju, welcome

Dessi,ти си един много добър вестоносец! Hug Хубаво е,че Гея вече е спокойна и в стабилизирано състояние!А ти няма ли да се похвалиш за "новите дрехи на царя"? Laughing Спря ли се на конкретни мебели?
Autumnsphere,да помоля и аз за user i pass...А за почистването с прахосмукачка и препарати-вариантът е да не се спестяват,но същевременно добре да се проветри и после да се климатизира стаята,като през това време бебето е извън нея.Струва ми се достатъчно като предпазна мярка..Аз поне така правих когато Боян беше бебе.А ако се чисти всеки ден и подът е теракот или паркет-препаратът може и през ден-два да се ползва!

Vasi,честито  stork-boy!Много се радвам за добрите новини.

Момичета,аз като последния мохикан раздавам съвети за почистване в 4.00 ч след полунощ...  newsm78 От един час съм  се разсънила,да видим докога..

# 145
Олеле колко съм ранобудна  Laughing
Добро утро на всички
Днес направо се улях то бива бива рано ама да изкукуригаш още в 6 часа  Animal Chicken
Днес съм на ЖК  Simple Smile най-после. Като се върна ще давам отчет
Айде на първото кафенце за разбуждане да ви е сладко   love001

# 146
  • Стара Загора
Добро утро момичета  Hug
wondertedy7,благодарско за кафенцето   bouquet
Отивам да ви чета,че много сте писали,после ще се включвам,само търсех инфо за Гея,много се радвам ,че всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

# 147
Добро утро момичета и от мен! Вече съм по спокойна като знам че и други стават раничко като мен. Искам да ви питам къде във сайтове най точно се изчислява термина за раждане? При мен доки още не ми е казал точно датата. Благодаря ви предварително! Hug
Хубав ден!

# 148
dessi06, ние с теб по едно и също време ще пращаме добри новини    ylinfant

# 149
Добро Утроооооо!

И аз съм от ранобудните и вече работна от 1 час.  Оххх броя ги тези 5 седмици до майчинството, всяка минута. 

http://www.mamaibebe.com/calc.php
iveto_1979   Ето ти сайта с калкулатор.  Слагаш датата на последният ти МЦ (първият ден) и ще ти изчисли, долу горе крайната ти дата.

Целувкиии на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт