Размяна на парфюми - ІХ

• 16 795
  • 228
  •   1
Отговори
# 90
  • София
При една от моите размени също стана така, че получих не обявения парфюм, а друг от същия бранд. След това се оказа, че момичето се е заблудило и грешката не е била нарочна, дори ми се извини за объркването и предложи да ми върне моя и аз нейния съответно. Парфюмът обаче си беше истински, а  и ми хареса като аромат, така че приех извиненията и размяната и съм доволна  Hug
Твоят случай обаче не е такъв. Смятам, че можеш да се откажеш от размяната и да върнете обратно парфюмите (само че не знам дали изобщо ще успееш да се свържеш с нея).

# 91
Имам близка,която ми се похвали с парфюм,които и е подарък,цената на оригинала не е малка.
И какво беше разочарованието й ,като и казах че не е оригинал,а  чиста имитация Thinking
Но мисля че случая на Калояниш не е такъв,имайки в предвид мълчанието на момичето Outta Joint
Един съвет:четете публикациите на другия,създавите си мнение за  отсрещния от там,с нови потребители разменяите реални снимки на дъна-кутия,шише.Не е излишно и тел.номер!

# 92
сега развръзката,току що след прочетените в нета публикации ми се обади съфорумката на която бях писала номера си и каза че не е знаела че е менте ,извини се и каза че ще купи оригинален и ще ми го прати.Пратила е парфюма по познат,защото от пощата са и го върнали.Ам и надявам се всичко да свърши добре,аз исках да върна ментето,но тя отказа,така че сега ще го изхвърля и ще си чакам оригиналното готие Mr. Green

# 93
сега развръзката,току що след прочетените в нета публикации ми се обади съфорумката на която бях писала номера си и каза че не е знаела че е менте ,извини се и каза че ще купи оригинален и ще ми го прати.Пратила е парфюма по познат,защото от пощата са и го върнали.Ам и надявам се всичко да свърши добре,аз исках да върна ментето,но тя отказа,така че сега ще го изхвърля и ще си чакам оригиналното готие Mr. Green

Това е добре,че поне чете тук и си взема забележка. LaughingДано наистина се реши проблема,защото е доста кофти. Peace

П.С. Но и аз мисля,че не е лоша идеята да се поства реална снимка на парфюма,а не тези от нет-а. Peace

# 94
Tова за реалната снимка,според мен не е решение,тъй като мога да снимам едно ,а да пратя друго или пък нищо да не пратя ooooh!

# 95
Разменям Streness на Gabriele Strehle. 65 от 75 мл.
Търся по-специално Волупте, и Лор на Торенте, но мога да помисля и върху други предложения  /моля на лични!/

# 96
  • София
Имам за размяна ето този http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_A-am-pid_ … 2W__products.html Размених го със съфорумка /Burq1962, благодаря ти за коректността Hug/, но искам нещо по-топло...Парфюмът е молко повече от 50 мл от 100.

Момичета, официално ви моля, да не си разменяме ментета!!!

CherryPie е получила от Burq1962 ужасно менте, момичето ми го изпрати с предупреждение, че е такова!!!
Моля ви, нека сме коректни, иначе просто няма смисъл от тази тема  Hug

# 97
Продавам Emporio Armani Night , около 45 мл, купуван от магазин.

Моля желаещите на лични  Flutter

# 98
  • при морето
ОНЕМЯХ!!!
Наб таб,какви глупости пишеш???????????????
Чери пи не знам какво е писала,но аз съм й изпратила тестер,получен от Гет,бг,абсолютно нормален и в ред си е парфюма,нищо не ми е дало основание да мисля,че е менте.Ако съм подозирала такова нещо,най-малко щях да го разменям.Вижте го парфюма във фрагранс-абсолютно същия е -Eau Belle by
 Azzaro!!!

Как е възможно да се отправят такива  обвинения???Абсолютно нелогично е Чери пи да те предупреждава,че ти праща менте,тогава защо ти го изпраща,при условие,че знае,че е такова?Освен това-защо не поиска да й върна нейния,а тя да си ми върне моя,щом е решила,че е менте,Ужасно непочтено е това театро,което се разиграва в момента...Освен това,моля,прочетете внимателно поста на Чери пи по-горе-тя ми благодари за коректността,не оставам с впечатление,че е разочарована от Азаро Rolling EyesЯвно Наб таб е решила да прави циркове-нямала съм контакти с нея и ,слава богу!!!Нямам думи,и се чувствам ужасно... Cry

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 00:18 от Burq1962

# 99
Имам за размяна ето този http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_A-am-pid_ … 2W__products.html Размених го със съфорумка /Burq1962, благодаря ти за коректността Hug/, но искам нещо по-топло...Парфюмът е молко повече от 50 мл от 100.

Момичета, официално ви моля, да не си разменяме ментета!!!

CherryPie е получила от Burq1962 ужасно менте, момичето ми го изпрати с предупреждение, че е такова!!!
Моля ви, нека сме коректни, иначе просто няма смисъл от тази тема  Hug

Shocked Това доста ме изненадва, точно пък Буря да прати менте - не го вярвам! Naughty

# 100
Не познавам Буря лично, но от постовете й дотук ми се струва много честен и добър човек! Страшно се изненадвам! Confused

# 101
  • София
ОНЕМЯХ!!!
Наб таб,какви глупости пишеш???????????????
Чери пи не знам какво е писала,но аз съм й изпратила тестер,получен от Гет,бг,абсолютно нормален и в ред си е парфюма,нищо не ми е дало основание да мисля,че е менте.Ако съм подозирала такова нещо,най-малко щях да го разменям.Вижте го парфюма във фрагранс-абсолютно същия е -Eau Belle by Azzaro!!!
Как е възможно да се отправят такива обвинения?

Как очакваш 100мл. парфюм за 32лв. да е оригинален  Shocked
http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=22991
Добре че каза от къде е купен... дори шишето изглежда като евтино менте  ooooh!

# 102
nad_tab, не искам да се меся в тази история, но аз съм купувала поне 6-7 тестера от гет.бг и всички са си били редовни. Тестер на Булгари съм взимала за 39 лв. Ако обвиняваш някого, че е дал менте, само защото е купено от гет.бг, мисля че е безпочвено. Още повече, че Аззаро не е сред най-безспорните марки за парфюми(да ме извинят почитателките му), че да струва някакви космически суми. Идете в някоя парфюмерия, тествайте и там същия парфюм и тогава правете изводите  Tired

# 103
  • Sofia
След като не искате да се разберете на лични, поне се аргументирайте като изплясквате някакво публично обвинение!    ooooh!
Какво конкретно ви прави сигурни в преценката за "менте"?

# 104
  • София
Аз лично, парфюм от гет.бг не бих си купила, камо ли тестер за 32лв.  ooooh!

Аромата на парфюма се различава по една специфична жилка която се усеща още преди да пръснеш от него.... като пръснеш тогава вече става прекалено очебийно, че не е истински!

Постинга ми не беше случаен, моля нека запазим добрия тон и не да не се опитваме да излъжем човека отсреща... грозно е  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт