Звездни компромати- 34 тема

• 33 067
  • 426
  •   1
Отговори
# 180
Не,не я познах. На снимката прилича на съвсем друг човек,даже ми хареса.
А попринцип това "Силве"  Sick грам не ми харесва.

Аз я харесвам.Много е красива на живо  Crazy,страхотно лице. Crazy

Много голям смях предизвиква Ейми Уайнтхаус в тази тема, май никой от вас не я чувал как пее, уникална е.

Чувала съм я,и харесвам музиката й,но това не значи че няма да се засмея за външният й вид...или пък съответно да я похваля тогава когато ми хареса.Ми не е ли вънпният й вид пълна гротеска? Rolling Eyes

# 181
 При този талант, външния й вид е просто подробност от прекалено голямо значение, за всички които го нямат.
 Всички изглеждаме кофти от време на време, някои са перфектни от към изглед постоянно и какво от това, нямаш ли таланта няма тунинг, който да те спаси.
 Ейми ми харесва Simple Smile

# 182
... просто подробност от прекалено голямо значение, за всички които го нямат.
 Ейми ми харесва Simple Smile
Mr. Green
На мен също ми харесва на Ейми гласът и песните и. Самата тя като визия не ми харесва и няма начин да си кривя душата, защото така било редно заради талант. И то не точно природните и дадености не ми харесват, за които никой няма вина, а това на каква се докарва с дрогата и това, че зорлем се загрозява и допуска да се показва с вид на повлекана. Като има претенции за талант, би трябвало да има и съответствие с естетически вкус и чувство за мярка.
Но това сме го обсъждали във всяка поредна тема: таланта и вида на Ейми, явно съвместими крайности.

# 183

Да, ожени се миналата неделя. Момичето се казва Мария, ходели от две години, поне така сподели той в ефира на БТВ ("Тази сутрин")

благодаря, хич и не съм разбрала  Tired

# 184
  • Варна
При този талант, външния й вид е просто подробност от прекалено голямо значение, за всички които го нямат.

щеше да е така, ако тя примерно беше грозна, или беше улавяна понякога небрежно и раздърпано облечена, с кофти прическа и т.н. Но видът на супер изпаднал наркоман не е просто подробност. Изглежда плашещо.

# 185
  • София
Бритни отива на хапне с Мадона  статията е озаглавена Мадона дава брачни съвети на Бритни, хаха
Марая Кери с мъжа си в Мексико
Хайди Клум  чудя се кога тези сандали ще излязат от мода, намирам ги за ужасно грозни
Линдзи и Саманта в ботушите на Линдзи има място и за Саманта  Mr. Green
Дженифър Гарнър тази жена не се спря да си носи дъщеричката, докато е бременна...

# 186
  • Smallville

щеше да е така, ако тя примерно беше грозна, или беше улавяна понякога небрежно и раздърпано облечена, с кофти прическа и т.н. Но видът на супер изпаднал наркоман не е просто подробност. Изглежда плашещо.
В този ред на мисли не мога да не добавя,че и в това си поведение ,понеже е тя,звездата,нали ме разбирате,става модел за подражание на милиони тийнейджъри, за които сигурно е cool да изглеждат като нея и да я имитират,като верни фенове,в наркоманското и поведение,а от там крачката до твърдата дрога е опасно малка.За съжаление,тя едва ли го осъзнава Tired

# 187
Гуинет пак със странна рокля.
Грейс Джоунс Sick
Кели Осбърн с новото си, 18 годишно гадже.

# 188
# 189
  • тъгата в мен
Боли ме от снимките на Ейми...Боли ме,именно заради таланта,който притежава и който поне на 50% процента вече е изчерпила...Не,не ми са даже и забавни!Тъжно е ,когато един талантлив човек не знае как да се справи със славата.

# 190
Сара Джесика е много грозна ,незнам какво и харесват.

# 191
Еее всеки има кофти снимки. Аз много я харесвам, много интересно лице, не мисля, че е грозна.

# 192
Аз също я харесвам. Има чар.

# 193
  • Варна
И аз да се присъединя към отбора на харесващите я Grinning

# 194
 coolcool и аз така, а знаете ли че като един от продуцентите на Секса и града е подписала договор всичко, което облече или носи като аксесоар в сериала, си остава за нея??? omm само заради това ме кефи достатъчно!!!

Общи условия

Активация на акаунт