Звездни компромати- 34 тема

• 33 022
  • 426
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Значи със сигурност има общо 6, засега...

# 256
а брат й кръвен брат ли й е? или доведен?

# 257
а брат й кръвен брат ли й е? или доведен?
Аз мисля ,че и е кръвен,приличат си ужасно много ,а имат и снимки от деца заедно/което всъшност не е гаранция де ама.../

# 258
Кръвен е.

# 259
винаги е имало такива деца, според мен, но ние сме били далеч от техният живот, не са ни заливали толкова с информация, като сега.
Мисля, че Елизабет Тейлър е била доста показвана като дете,
Дрю Баримор също.
Аз помня Маколи Кълкин http://www.entertainmentwise.com/photos/40545/1/hollywood-child-stars-then--now
Леонардо диКаприо http://vbox7.com/play:163a413e
Линдзи Лоан съм я гледала също като дете, Рийз Уидърспун също.
А кой знае още колко много има.

# 260
Само ми е странно, когато наричате Анджелина луда, вманиачена, магьосница и какво ли още не, замисляте ли се, че само преди няколко десетилетия, именно вашите прадядовци и прабаби, са имали по 3,5,6, и повече естествено родени  деца, отглеждани не с много средства и облаги, и това се е приемало за нормално и логично? Не ми е ясно как в днешни дни "правилното" е да имаш 1,най-много 2 деца, и да се интересуваш повече от това дали Парис е пръднала, отколкото от това да правиш любов и да даряваш живот?

# 261
  • Варна
Друго имаме предвид, не просто факта, че дарява живот. А да се сравнява времето преди 100 години и сегашното е просто неуместно.

# 262
  • София
Ангелина , спокойно  Hug Това е тема за клюкарене. Тук можем свободно да си обсъждаме, съскаме и т.н. по който си искаме. Има други теми за майчинството и даряването на любов. Не го приемай толкова навътре  Peace При това не съм усетила лично аз, някой да я плюе, че е майка. Аз лично се учудих, защото е прекалено скоро след предишното и раждане. Това е организъм, който трябва да си почине все пак. Ама хайде стига съм се обяснявала  Hug

# 263
Само ми е странно, когато наричате Анджелина луда, вманиачена, магьосница и какво ли още не, замисляте ли се, че само преди няколко десетилетия, именно вашите прадядовци и прабаби, са имали по 3,5,6, и повече естествено родени  деца, отглеждани не с много средства и облаги, и това се е приемало за нормално и логично? Не ми е ясно как в днешни дни "правилното" е да имаш 1,най-много 2 деца, и да се интересуваш повече от това дали Парис е пръднала, отколкото от това да правиш любов и да даряваш живот?
Преди няколко десетилетия, колкото повече деца толкова по голям шанс да оцелеят повече от тях. Колкото повече деца, толкова повече работна ръка на полето и в домакинството. Сега в това време където техниката вече замества работната ръка, този принцип отпада. Медицината е много по-добра и оцеляването на децата се е повишило с много, така че настина си е странно да имаш толкова много деца, но пък щом може и иска и има обезпеченост да си ражда.
Средностатистическото семейство в днешно време трудно отглежда повече от 2 деца. Все пак изискванията са къде повече от тези преди 50-60 години.

# 264
  • София
Нелина и лю … 0;а й
Лили Иванова

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 13:14 от КАРЧЕВА

# 265
# 266
Преди няколко десетилетия, колкото повече деца толкова по голям шанс да оцелеят повече от тях. Колкото повече деца, толкова повече работна ръка на полето и в домакинството.

smile3501 Много добре казано,и все пак не живеем преди няколко десетилетия ,което не е чак толкова отдавна,но пък колко много неща се промениха и как само се разви света.рамките са други

# 267
# 268
# 269
  • София
Ама много ми е грозничък тука,чак в началото не го познах,мислех че е някакъв имитатор. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт