Звездни компромати- 34 тема

• 33 005
  • 426
  •   1
Отговори
# 315
# 316
И пак да попитам : Анелия с естествена коса ли е или има екстеншъни?

# 317

Дай конкретна снимка за да ти кажа. Laughing Преди беше ,на кичури удължена,след това я махна,сега слага треси,но не винаги.

Карч Мария поне се е  променила много от първитя снимки към последните,и все с хубаво за разлика от други,дето продължават да си бъдат същите селски пръчки.

# 318
  • София
Славче съгласна съм,Мария винаги съм я харесвала като визия,има страхотен стил на обличане,винаги е уникална по свое му,не се облича еднакво с колежките си,винаги е стилна, и откъм дрехи, и откъм бижута и от към прически. Grinning

# 319
То видя ли снимките с бебето? Grinning

# 320
къде са снимките на бебето дайте да ги видим

# 321
къде са снимките на бебето дайте да ги видим

Бях ги показала вече,ето пак.Дано някой не се разсърди,че ще се повторя. Blush

Митко,Мария и Марайчето

Марая

Мария с Марая

Има интервю,ако на някой му се чете,ето всички страници:
1стр,, 2стр., 3стр,4стр,5стр.,6стр.,7стр.

# 322

Дай конкретна снимка за да ти кажа. Laughing Преди беше ,на кичури удължена,след това я махна,сега слага треси,но не винаги.

Карч Мария поне се е  променила много от първитя снимки към последните,и все с хубаво за разлика от други,дето продължават да си бъдат същите селски пръчки.

Аз даже не съм забелязала къде е със къде без, все ми се вижда с много голяма коса.

# 323

Аз даже не съм забелязала къде е със къде без, все ми се вижда с много голяма коса.

Еми значи все със сложена си я виждала.Щеше да забележиш разликата иначе.

# 324
Противно на по-голямата част от мненията тук, Мария доста ми харесва - като излъчване, като човек, като държане.
А снимките с бебето са много хубави.  Peace

# 325
Подкрепям последното мнение .. Обичам силни жени .

# 326
Бебето на Мария е истинска кукличка. Много красиво!  Grinning

# 327
Мария на последния си клип е  откровено кльощава, ако питате мен, особено с този черен чорапогащник.
Иначе и на мен ми харесва.

# 328
Мария на последния си клип е  откровено кльощава, ако питате мен, особено с този черен чорапогащник.

Дам. 43-44кг.

# 329

Дам. 43-44кг.

На нейния ръст колко да е?  Laughing Може и по малко да е даже. Сега май е поотслабнала, но преди си беше една ниска дундичка с кльощави крачета и никаква талия. Поне циците и хубави.  Laughing

п.п. Ако не бях я виждала толкова много пъти ненаправена ( с ужасна кожа с акне и един тон фон дьо тен отгоре ) и не бях сядала с майка и на една маса сигурно и аз щях да се подлъжа, че изглежда добре. Едно обаче не мога да оспоря, майка и е страхотна жена (нямам предвид като визия) , която не се спира пред нищо за децата си.

Общи условия

Активация на акаунт