Във Швейцария за зима се говори, пистите очакват малките скиори!

• 16 880
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • в шоки-land
леле, Монеч, бях 3абравила родната действителност Rolling Eyes.....много тьжно Confused.....

Мим, не сьм получила отговор  Thinking.....

# 136
Амейче, за това гледам да си седя вкъщи. Като изляза и направо откачам. Но като е по- тъмно няма проблем, не се вижда толкова много  hahaha hahaha.

# 137
Bec
То по студено няма да стане при нас Simple Smile
Лятото е топло като в БГ, а пролетта започва още февруари Simple Smile
Иначе за плаж в северна КА и дума не може да става Simple Smile Има някакво студено течение и водата винаги е ледена.
Само надолу към Лос Анджелис се къпят.

monechka
Тая мила картинка от де е?
Не се ядосвай де! Виж кооперацията е само 6 етажна. (т.е. няма опасност да ти щръкне нещо 24 етажно.)

# 138
Добро утро!

Мария, добре дошла! Разгледах ти сайта, ти ли правиш този грим? Направо жените изглеждат неузнаваеми! Браво!

Вес, в Лозана е много красиво със сняг. Не бях виждала толкова много там, защото все бързо се топи. Тук също има много и децата са по цял ден навън с шейните. Нали до нас площадката за игра е на баир и си строят разни писти и се състезават, много е забано. Даже и аз се пусках  Embarassed. Онзи ден пък си построиха Иглу, днес ще се опитам да го снимам, ако все още не е заваляло да размаже пейзажа.

Монечка, направо ме стресна с тази снимка! Наистина и аз бях забравила как изглежда България през зимата  Confused.

Аз да ви се оплача - тази моя бременност пак ми докара проблем - в понеделник се наложи да си извикам бърза помощ, защото ми стана лошо и ми се виеше свят. Бях сама с Килиан и се уплаших. Закараха ме в спешното и установиха, че съм се обезводнила  Sad. Включиха ми система с нещо и седях там до след обяда. Очарована бях от лекарите, сестрите и персонала. Всички се идваха през няколко минути да ме питат как съм, занимаваха Килиан, а като им свършваше смяната идваха да ми кажат довиждане и ми пожелаваха бързо оздравяване.

Айде, че цял ферман написах пък и Георги отива на училище - днес му е последния ден и ваканцияяяяя!

# 139
Добро утро и от мен.
Мирче Тази мила картинка е от София, Люлин - Кооперативният пазар. Тук апартаментите вървят по 800-1200 евро м2. И когато си покажеш главата навън се виждат такива прекрасни гледки. Сега пак е добре, като си дойдох заварих едно сметище точно пред блока, не можеш да излезеш без противогаз. И докато не написах н-брой писма до медиите никой не си мръдна пръста да го изчисти.
Мъжът ми като идва седи далече от прозорците.
Само факта, че след 6 месеца ще се върна в Швейцария ме успокоява.

Кате гледай повече да си почиваш, не се пренатоварвай, дано всичко да е наред.  Hug Hug Hug

# 140
 newsm03 Мерси Кате. ми във тази Швейцария  знаех , че със театъра няма да стане и завърших грим  тука ....но и грима много не върви  абее... newsm77

# 141
Поздрави!  bouquet
Чувствате ли се застрашени от финасовата криза?
Аз я приемах само като новина и материали за четене в нета, но днес съседите ме отчаяха....съпругът е съкратен, фирмата е затворила офиса  Confused

# 142
  • в шоки-land
кьде сте се покрили всички? Crazy

# 143
az stiagam katuna .. Grinning. Na 27 letime za Bg, lipsva mi i she se uvargaliam v  kalta i kishata Laughing  she vi razduhvam posle ,a pak na moita mishka i vzimaha krav dnes ,4e mi beshe dosta bolni4ka. Vie kade ste po praznitsite?

# 144
Всеки ден се чувам с приятели от Шв и ми стана мъчно за там.
Разказаха ми как всичко било затрупано със сняг, за коледната украса, разбира се за коледните намаления и промоции, които пропускам, а в Бг давам луди пари за подаръци  Close  Добре че преди да си дойда в БГ успях да накупя доста хубави неща оттам

# 145
Момичета,
весели празници ви желая, много любов и усмивки на всички   bigdance2
Ние вече сме във Виена, само дето аз нали съм си карък, та сутринта се събудих с подута буза и като за добре дошли ме ощавиха със 120 евро за преглед и антибиотик. Е днес ще се весели компанията, а аз ще си пиивам сокче. Но какво да се прави такъв е живота.

# 146
  • E-CLM & CH-VD
Желая на всички ви весело прекарване на Коледните и Новогодишните празници!  Hug Много усмивки и добро настроение да царят в домовете ви!  Heart Eyes

Видяхте ли днес в "20 минути" каква антибългарска кампания е започната в Швейцария?  Shocked

# 147
to4no dnes ne sam go preglejdala-kaji kakvo sa pisali..

# 148
ЧЕСТИТО РОЖДЕНСТВО ХРИСТОВО!!!

ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО СЕМЕЙНА ХАРМОНИЯ

Видяхте ли днес в "20 минути" каква антибългарска кампания е започната в Швейцария?  Shocked

Bec, какво е "20 мин." ? Embarassed Каква е тази кампания?  Shocked

# 149
  • E-CLM & CH-VD
Весела Коледа на всички! Hug

Амани, 20 минути е безплатен ежедневник, в който накратко са представени всичко по-значими събития в Швейцария.

Мария-Джулия, беше едно каре на половин страница, в което пишеше:
Да отворим вратата за злоупотреби? Пакет за свободно движение на хората - защо трябва да кажем НЕ
И изреждаха отдолу:
Разширяване на пакта за свободното движение на хора с Румъния и България? НЕ
Неконтролирана имиграция? НЕ
Антидемокрация? НЕ
Шантаж на ЕС? НЕ
Загуба на работни места? НЕ
Измами с осигуровки? НЕ
Злоупотреби с обезщетенията за безработица? НЕ
По-ниски заплати? НЕ
Заплаха за загуба на двустранни споразумения? НЕ
Все повече престъпност от чужденци? НЕ

Така че кажете НЕ на свободното движение на българи и румънци.
И отдолу банкова сметка за дарения, с които да се поддържа тази обява, + адрес в Берн.

Разбрах, че вече от ЕС са им размахали пръст за тези глупости, което не им пречи да ги публикуват. Забравих коя полит.партия ги подкрепяше.

Общи условия

Активация на акаунт