Във Швейцария за зима се говори, пистите очакват малките скиори!

• 16 877
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
А при нас / ВАРНА, ВИНИЦА  по - точно / копаят зя канализация /  Sick

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 20:23 от lamiata spaska

# 121
Здравейте момичета , много  се радвам ,че ви открих и ако позволите  ще се присламча към вашата  дружинка. И аз съм мама имам момиченце на  3г   13 ноември  2005  казва се  Джулия  да я  запиша  и нея във дружинката Laughing  живеем в Женева , тук  за съжаление няма много  наши мами,  а иначе се познаваме с  Ава - честито за бебчо   newsm30  . Някой ако идва насам да звъни и да носи ракийката от  мене другото lalalala

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 20:16 от maria-juliaf

# 122
здрасти Мария !  bouquet
Добре дошла, аз ще пътувам за Женева на 05.01, квартирата е в Пюпланж

# 123
еее, евала / чисто по  български   Laughing
Прекрасни неща има в сайта Peace

# 124
 Laughingмерси  . ние сме от 27 дек до 10 ян  в Бг  . ДО КОГА  СТЕ В ЖЕНЕВА

# 125
ПОНЕ ДО 05.05.09
В София ли ще посрещате Новата година?

# 126
namerih te v skypa triabva da me priemesh

# 127
  • в шоки-land
Здравейте момичета , много  се радвам ,че ви открих и ако позволите  ще се присламча към вашата  дружинка. И аз съм мама имам момиченце на  3г   13 ноември  2005  казва се  Джулия  да я  запиша  и нея във дружинката Laughing  живеем в Женева , тук  за съжаление няма много  наши мами,  а иначе се познаваме с  Ава - честито за бебчо   newsm30  . Някой ако идва насам да звъни и да носи ракийката от  мене другото lalalala

охоооо, кой виждам  Hug Heart Eyes.....добре дошла, Мим Hug Heart Eyes...а ти що не отговаряш на скайп-а ,  smile3506 bambam  Hug Heart Eyes?

# 128
  • в шоки-land
а при на се ей така  Crazy 

# 129
  • E-CLM & CH-VD
Aмеи, при нас положението е същото  Crazy, вчера дори нямаше транспорт - нито автобуси, нито тролеи за към нас Tired, дори по едно време метрото беше спряно заради авария Laughing

# 130
Bec
Лелеей, значи не само в БГ ставало така Simple Smile?

amei
Чудничко! Голяма красота е снежеца. Колко градуса е при вас?

Таз Калифорния да ви кажа (ако някой ден се подлъжете да дойдете) зимата си е студ. Сега е около 0 навън! Нямаме сняг ама има среж по покривите (ем, като няма и туй го броя)

# 131
  • в шоки-land
- 1 e в момента  Crazy

# 132
  • E-CLM & CH-VD

И при нас  Rolling Eyes

Мирче, аз си мислех, Калифорния = целогодишно слънце и плаж  Crazy  newsm78. А иначе, вчера нон стоп циркулираха машините за почистване на пътя, особено по нашата улица, защото е главна, но до 10 минути - все едно не са минавали Laughing, а чистят по 2 едновременно  Crazy

# 133
[31.07.2008 21:00:44] neshovska mendes a dit : ehoooo kak ste   newsm47   Ава  тогава ти писах по скайра , но ни глас ни стон Simple Smile

# 134

Хайде и от родната БГ  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт