Във Швейцария за зима се говори, пистите очакват малките скиори!

• 16 885
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Муцуни, да не забравите да снимате за да ви видя  Hug Hug

# 46
Monichka, обещавам да правя снимки и после ще пращам.
Аз без камера не излизам.  Grinning

Amei, ти каза ли нещо за час или съм пропуснала?  Rolling Eyes

Sleeping Beauty, надявам се в неделя да се видим. Hug

Момичета, нали, ще вземете бебоците?! Много искам да ги видя.

Хайде, лека Ви и спокойна нощ от мен!

# 47
  • в шоки-land
и а3 ще сьм с фото Peace....и с 2 -ма бебоци  Joy Joy Joy

а 3а час - ми не 3нам,  някьде след обяд кьм 14.00, ако е удобно 3а всички.....ситито работи до 18.00....

# 48
Ssieber, Здравей,

Ето линк към швейцарската тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346396.40

Не унивай!
Ти от скоро ли си тук?
Говориш ли езика?
Има и мами от Берн. Предполагам, че ще откликнат.
Колко е голям бебо? Знай, че тези проблеми са временни.
Съвет не мога да ти дам, но си спомням, че като се наспях добре, света ми изглеждаше по светъл и хубав.
А приятели, ще си намерите. Може да отнеме време, но не е невъзможно.
Горе главата и като начало, се включи в темата!  Grinning Така ще си намериш виртуални приятели.

# 49
А си мислех, че само аз не спя.  hahaha
Добър вечер, Амей! Как са младежите?  Hug
Аз преди 3ч. не бих могла да се появя.

# 50
Здравейте момичета
Аз се намесвам в темичката защото от известно време ми се мотае из главата да отскоча и видя как е при вас животеца. Аз говоря само английски - дали бих могла да се оправя или трябва и немски? Става вьпрос за работа евентуално, ако  преценя че си заслужава да се пробваме там. И още един вьпрос- знаете ли какви документи и разрешителни за работа са нужни за американски гражданин ако иска да работи там. Дано не ви затруднявам или отклонявам темата....Благодаря в аванс.

# 51
Момичета, хайде вземете и половинките си, че моя ще е с нас (всички ще ходим до летището), а с куп жени и деца сам ще  Crazy....

# 52
Аз май няма да дойда на срещата... много кофти време го дават!  Confused То верно, че за следващите няколко месеца времето няма да е по-различно де.  Crazy Но има и друг проблем - ако дойда, ще мога да стоя само 1 час някъде, за да се върна и изпратя мъжлето. Ще липсва няколко дни.
Така че, дай Боже, на следващата среща поне да дойда!  Praynig

# 53
Ние идваме само ако идват и други мъже... ще има ли?

# 54
  • в шоки-land
м
Ние идваме само ако идват и други мъже... ще има ли?

моят сьс сигурност няма да дойде...Боряна е болна и не 3нае дали ще се оправи до неделя, иначе те ще са цялото фемили, Цвети не сьм я питала още, но мьжьт и е поляк, Биляна е питала сьщо 3а срещата, но не 3нам дали ще дойтат с мьжа й,  Деси не ми отговаря на телефоните, на другата Деси мьжа й е швиц....та не 3нам...
сега ще пратя смс-и на всички и после ще пиша кой ще е на линия...

# 55
  • в шоки-land
момичета, така от преброяването и3ли3а, че няма да сме много...Боряна няма да дойдат, ние май сме сьщо под вьпрос, Деси и Ванил скай аще дойдат 3а сега, Елфи? не са ми отговорили много момичета....при те3и обстоятелства се чудя .....

# 56
Аз няма да мога да дойда, защото все още ми се гади доста, а сега излезна и нов проблем  Sad таза започна да ме боли и трудно се движа. Вече се чудя, кога ще започна да се наслаждавам на бременността си  Confused.

Приятно изкарване на срещата!

# 57
Аз ще дойда с цялата тайфа, вкл. и мъж, че без него съм загубена Simple Smile

# 58
момичета току що мъжа ми ми писа, че са го одобрили по СВ-то, били много впечатлени и са го харесали и другата седмица са му определили ден за техническото интервю  Grinning аз съм сигурна че него ще го мине безпроблемно. та ще видим какво ще следва после. дано да го харесат и заминем  Party

Anaise
, за коя фирма става въпрос, ако не е тайна. Да, 8500 след удръжки, това е поне 10000 бруто, е добра заплата за бранша, предполагам той има доста опит в ИТ вече. 5000, 6500 brutto в ИT е за начинаещи.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 21:44 от MegiX

# 59
Ето ме и мене в новата темичка Simple Smile
Браво на Катя много се е постарала  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт