Във Швейцария за зима се говори, пистите очакват малките скиори!

• 16 861
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
Защо тук много рядко пише някой? Или на мен така ми се струва? newsm78

# 256
Защото всички са заети. Simple Smile

И аз да кажа едно голямо благодаря на всички, които успяха да дойдат на срещата в Цюрих.  Hug
Ще пращам снимки по мейла. Който иска да ни види, да си изпрати е-майла на ЛС!
Амей, може ли да ми пратиш майла на Борели! Оказа се, че не можах да го открия.
Очаквайте поща!  Laughing
Надявам се, че вчера всички сте имали приятни изненади.  Heart Eyes

# 257
Привет момичета, и аз искам снимки да ви видя моляяяяя  Hug Hug Hug
Честит всети валентин на патерица.   bouquet  bouquet Аз искарах страхотно, за първи път го празнувах този празник и ако всяка година е така значи ще го празнувам отново и отново.
Скайче иаш ми майла мисля , ако не кажи ще ти го пратя пак
Целувки на малки и големи  bouquet  bouquet

# 258
  • в шоки-land
пращам  Hug Heart Eyes

# 259
Поздрави!  bouquet
не знам дали не е фалшива новината, но все пак http://dnes.dir.bg/2009/02/17/news4015626.html
Намерена е опасна бактерия в техвите продукти, вярно, че се цитира Гърция и Южна Корея ....

# 260
Момичета, не трябваше ли вече да сме пуснали нова темичка  newsm78. Нали 15 бяха страничките?

# 261
  • в шоки-land
не, намалиха броя на постовете и увеличиха страниците на 20  Party

# 262
Момичета, никой ли не е получил снимките.  Thinking
Преди дни изпратих албум до всички, с изключение на Борели. Вчера пратих и на Елф.
Малко ми е странно. Ако някой не е получил снимки от нашата среща, да си каже!

Поздрави и хубав ден!  Hug

# 263
  • в шоки-land
а3 имам, благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 264
Ако някой не е получил снимки от нашата среща, да си каже!

Аз нищо не съм получила още...  Rolling Eyes

Hug на всички!

# 265
Здравейте, момичета! Извинете за "нахълтването" в темичката ви, но искам да попитам, как стоят нещата с детските градини в СН, какви са възможностите - работно време, такси и т.н. Имам предложение за работа в близост до Цюрих и тъй като нямаме възможност за помощ от баби ще се наложи да търся други варианти.
Предварително ви благодаря за отговорите (може и на лични)!   bouquet

# 266
  • в шоки-land
Джия, добре дошла  Hug...
положението  не е много ро3ово с крипетата - това са нещо като нашите бг ясли / детенцето ти е на почти 2 годинки, тук детските градини са от 5 /...доста са скьпи, а и няма почти свободни места...таксата се и3числява на ба3ата на 3аплатата на двамата или единия родител ( ако другия не работи и няма доходи )....вьрви от порядька на около 100 франка на ден / грубо/ ....

ето тук http://www.stadt-zuerich.ch/internet/ssd/rvb/inhalt/schulen/betr … srechner_neu.html  можеш да и3числиш грубо колко ще ти струва на ден.... това е 3а Цюрих ....всеки какнтон си е сам 3а себе си...има и вариант, при който можеш да поискаш помощ при плащането на крипето от общината, но не сьм много наясно как става и какви са критериите....

# 267
amei, благодаря ти за отговора   bouquet
Подозирах, че става въпрос за нещо такова. Таксите очаквах да са високи, но не и чак тоооолкова. Работила съм преди 5год. в СН, запозната съм със стандарта, но не бях с малко дете и изобщо не съм се интересувала.
Много е вероятно и да се откажа от работното място, но все още имам време за размисъл.
Още веднъж благодаря!  Hug

# 268
Ако някой не е получил снимки от нашата среща, да си каже!

Аз нищо не съм получила още...  Rolling Eyes

И аз....

# 269
Здравейте момичета !
Имам огромна молба към Вас. Много са ми необходими линкове на Университети в Швейцария.Интересувам се и от различни форуми на студенти при Вас , в които, може би ще открием много информация по интересуващите ни въпроси.Синът ми завършва степен Диплом, в Германия и обмисляме  степен Мастер да вземе в друга държава в Европа.Ще Ви бъда много задължена за всякаква информация свързана с това .Ползва английски и немски на добро ниво .
Много благодаря ! Хубав уикенд !

Общи условия

Активация на акаунт