Великобритания - тема 19-та, последна тийнейджърска (пак празнична)

• 32 195
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • След завоя в дясно
Здравейте малки големи и още по-големи.
Първо искам споделя с вас колко ми беше приятно да се видя с някой от вас на срещата гореща макар и за кратко Hug.
Както се вижда аз най накрая успях да напиша някой друг ред след няколкоседмично отсъствие от стройните редици Simple Smile

Мари
аз съм виждала глинени съдове в българските складове, има един склад на Уембли там със сиурност съм виждала . Не знам дали си в Лондон обаче newsm78
Биляна - браво на теб след такива премеждия да имаш и още мерак да правиш сладки Grinning Пожелавам ти бързо отстраняване на проблема.
butterflyve наистина ми олекна като разбрах, че малкото е по-добре. На моя скоро му правиха и на него, но само две. Едвам си сдържах сълзите не мога да гледам дете да се мъчи Crossing Arms
Ейя всеки път много сладки снимки пускаш пу-пу(по български)
 Нямам новини от Лида - стикам палци

На всички болни малки и  големи пожелавам бързо оправяне.

Алекс утре става на 4 - как лети времето....
Имаме си гости от БГ и ми е много натоварена програмата Wink

Весел ден на всички   bouquet

# 151
Mари, за лисиците има едни електронни устройства с ултразвук, които ги карат да полудяват и да бягат далеч от дома ти. като ги хранят ще стоят при тях:-))) ние в началото като купихме къщата нямахме хладилник, оставяхме месото навън и лиско сладко си хапваше маринован бут и други благинки, които моят брат-кулинар приготвяше Simple Smile колко глупаво от наша страна! друг е въпросът къде ще включиш в двора устройството и дали ще действа от кухнята например. има ги в ибей. има такива и против котки (аз ще купя от тях, защото ми омръзна съседските котки да ми осират - с извинение - двора, където пускам децата) и против мишки също - подходящи са особено, ако имаш малки деца и не можеш да слагаш отрови и капани. действат наистина.

С Fish189 днес наистина страхотно си изкарахме, пийнахме по едно лате и пообиколихме магазините, а моята госпожица изненадващо не избяга от кафето, обикновено хваща една посока и не се връща ...но днес двете бяха за пример и решихме, че ще повторим. Наистина ми липсваше да седна и на български да си побъбря в приятна компания, и двете със Софи са страхотни.

# 152
Биляна, до преди малко гледах Watchdog по BBC1 и се зачудих дали не би помогнало да се свържеш с тях за газта...

# 153
  • Лондон
Благодарим много за комплиментите Heart Eyes

Мишолина, страхотни са новите снимки!!!

Мари, глинени гювечи големи има много хубави в ТК Макс.

# 154
Мари, глинен голям гювеч си взехме преди време от българския склад. Сега не знам дали има, не съм ходила от много време, но си струва да провериш. Цената не помня каква беше.

Мишолина, новите снимки на децата са чудни  Heart Eyes

Отивам да слагам Тео да спинка и ви пожелавам лека вечер  Hug

# 155
последния път като ходихме нямаха голям гювеч. само малки.

# 156
Вижте ние като се събудихме тази сутрин какво беше при нас

# 157
  • Bristol
Еееее, късметлии! А при нас е необичайно студено, но няма сняг  Rolling Eyes

# 158
Ехе, страшен сняг! Направете по един снежен човек и заради нас дето вече трета година няма да видят такова нещо.
Биляна много лошо това със студа при вас, дано се разминете без болести и в най скоро време да ви стоплят, че празници идват.
Признавам си без бой, че и аз бях недоволна първия път когато ми се наложи да звъня на този номер, но после разбрах смисъла и наистина дейста успокояващо да ти се обадят след 30 мин да питат как си и т.н. Изобщо с всичко се свиква, даже започва да ти харесва в един момент.

А също и да разкажа за страхотната ни мини среща в Кингстан тази събота. Много съм щастлива че се започнах с две страхотни мами с две още по очарователни малки красавици. Лео се чувстваше прекрасно в компанията на две прекрасни дами. С удоволствие ще дойдем и на следваща среща  bouquet И за да не бъда голословна, този път си взех фотото и дори и снимки направих. http://www.trollipen.snimka.bg/album.php?album_id=313692

# 159
За жалост вече почти се стопи Cry
Снимките ви са страхотни и наистина изглежда че сте си изкарали супер,а бебоците направо да ги схрускаш  Hug
Биляна скорошно оправяне на пробема Peace

# 160
аз пак съм в дилеми с това учене.
как успявате да учите децата си и на бг и на английски и не се ли объркват??? сега го уча на бг азбуката, но четем бг и англ. книжки, в градината ги учат да си пишат имената на английски.
моля мамите с опит да споделят как е при техните.
Мишолина?

# 161
Здравейте момичета.

Компанията в Кингстън - супер са снимките. Живи и здрави след Нова Година и ние можем да дойдем някоя събота с нашия татко. Пумпалка, малкото пумпалче много е пораснало - нямаше да я позная! Да ви е жива и здрава. И ние ще направим снимки със STARDUST като се видим следващия път.

STARDUST, аз както знаеш няма още личен опит с ученето на български и английски, но имам 1 приятелка тук рускиня, чието момченце е на 5 и от тази година е на училище. У тях се говори изцяло и само на руски. Момченцето ходи на градина и се справя с английския без проблем. Даже дълго време вярва, че благодарение на него майка му и баща му наичили наглийски - той ги бил научил.... Simple Smile Детето говори и двата езика без проблем. Англисйките букви ги бяха учили в градината, но сега в училище започнали пак от А. Тя за руски не се притесняваше много, но е започнал да учи и тях. СДа ти кайа, не се притвснявай, то е много трудно да не се притесняваме за малките ни зайчета...

Сега да ви се похваля - правих Annabel Karmel чийзкейк и стана супеееер! Малката си облиза пръстите, а и възрастните не му простихме на този чийзкейк... Много е лесен и много вкусен, честно.

Хайде, дългът ме зове! До скоро!

# 162
снимките наистина са страхотни и какви кротки бебоци, леле !

Fish189, изложих се аз без апарат тоя път, ама другия път непременно ще го взема и ще се снимаме с теб!
притеснявам се, защото имаме познати бг-ри с големи деца тук, те говорят бг, но не могат да пишат  ooooh! сега вероятно ще се прибират окончателно в бг и са в паника как децата им ще ходят на бг училище ... на по около 10г. са им децата. трудно ще е, но не искам децата да са неграмотни на собствения си език ...английският ясно ще го научат, аз моите и с немски ще ги тормозя по-нататък ...нека първо да свикнат с тези двата.

# 163
Момичета, вижте какво намерих в другия раздел на форума
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278249.0
Проблемът не е малък изглежда.

Благородно завиждам на тези от вас, които си устройват срещички Simple Smile

Намират ли се други бъдещи майки из тази темичка и на Острова?  Grinning

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 03:05 от Burberry

# 164
При мен има още време до сблъскването ми с проблема с езиците, но и аз го мисля ...
Мислите ли че е възможно, след като изкара тук детето първи клас /нали тук започват по-рано училище/, след това да отиде до България и там да повтори първи клас, за да се научи да чете и пише на родния език, и след това да се върне и да продължи тук? Сигурно ви звучи малко безумно, но на мен ми се струва вариант за това да се понаучи малко български ...
А срещата в Кингстън беше супер, дано да стане традиционна, особено след празниците, когато всички се върнат и са по-свободни.

Общи условия

Активация на акаунт